reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

madzikm doczytałam jeszcze twój wcześniejszy post ile zjadła twoja córcia i jestem pod wrażeniem. Moja dalej kiepsko je, chociaz wczoraj zjadła całego dużego ziemniaka, pół marchewki i kawałek buraka czerwonego i tylko pół małego słoiczka mięska. Serków jej nie można :-(

Co do dentysty to ja od dłuższego czasu juz się nie boję i wcale sie nie stresuję przed wizytą. Może dlatego, że w miarę często chodzę i mam małe ubytki które przy wierceniu prawie wcale nie bolą.

Agutek a tez wam powiedzieli, że objawy poszczepienne będą za tydzień?

reklama
Co do dentysty to ja od dłuższego czasu juz się nie boję i wcale sie nie stresuję przed wizytą. Może dlatego, że w miarę często chodzę i mam małe ubytki które przy wierceniu prawie wcale nie bolą.

Agutek a tez wam powiedzieli, że objawy poszczepienne będą za tydzień?

Ja chodzę średnio co 6 miesięcy i wtedy też malutkie coś do robienia jest, a często wychodzę bez niczego bo pani mówi, że zdrowe i mogę uciekać z fotela :-D

Nam powiedzieli, że do 3 tygodni.

czesc:-)

ja też się cykam dentysty, ale najczęściej, jak Agutek, wychodzę po kontroli, bo na szczęście mam zdrowe zęby :-D i mam nadzieje, że PIotrus będzie podobny do mnie pod tym względem, a nie do tatusia:eek:,

Agutek przekaz córci imieninowe buziaki od Piotrka:tak:

ja własnie skończyłam zapełniać drugi album, który był na 200 zdjęć, a poprzedni na 400

Witam kobitki:-)

Ostatnio nie mam czasu. W niedzielę cały dzien byliśmy poza domem, najpierw w wesołym miasteczku, potem pojechaliśmy do teściów:ninja2:, a jeszcze później ze znajomymi na pizze. Córa była przeszczęśliwa, biegała, popisywała się:confused:. Wróciliśmy do domu ok 22ej.

Zosia wczoraj pobiła rekord w jedzeniu:szok:piszę chronologicznie co zjadła: cały serek BIELUCH, 120 ml kaszki, obiad, Kinder Maxi King, skubnęła ode mnie gołąbka i zupy, jogurt owocowy, dwa serki owocowe (w sumie 160 g), pół bułki, 120 ml kaszki, 3 plasterki szynki i kilka kęsów chleba:szok:
myślałam, że pęknie, nie wiem co jej odbiło:szok:

:szok::szok::szok:

Zrobiłam wreszcie pierwszy album ze zdjęciami synka. Wreszcie moge się pochwalić ludziom :-)

Wywołujesz zdjęcia czy robisz fotoksiążkę?

ja własnie skończyłam zapełniać drugi album, który był na 200 zdjęć, a poprzedni na 400

Wstyd się przyznać, ale ja nie mam czasu żeby oddać zdjęcia do wywołania. Ostatnio dawałam do wywołania z czerwca, zeszłego roku:szok::szok::zawstydzona/y: Na szczęście w miarę na bieżąco wybieram zdjęcia do wywołania. Nazbierało ich się trochę - 800:szok: A z 3 pierwszych m-cy zycia córki napewno mam wywołanych 600 zdjęć, nie wiem czy nie więcej, nie mogę znaleźć czwartego albumu.

Jako córka fotografa muszę tu się wtrącić z drobną korektą ;-) - wywołuje się film, a potem się robi z niego odbitki. Film wywołuje się tylko raz, odbitki można robić wielokrotnie. W fotografii cyfrowej wywoływanie w ogóle nie zachodzi :blink:.

Jako córka fotografa muszę tu się wtrącić z drobną korektą ;-) - wywołuje się film, a potem się robi z niego odbitki. Film wywołuje się tylko raz, odbitki można robić wielokrotnie. W fotografii cyfrowej wywoływanie w ogóle nie zachodzi :blink:.
Hehe. blueberry zmyła nam głowę. Wybacz, ale przyzwyczajenie robi swoje, a ja jednak jestem z czasów kiedy wywoływało się filmy:-D

:-):-) Ja jako laik wywołuje zdjęcia :-D:-p
Ale dzięki za fachową definicję.

reklama
Hehe. blueberry zmyła nam głowę. Wybacz, ale przyzwyczajenie robi swoje, a ja jednak jestem z czasów kiedy wywoływało się filmy:-D
Cofam co napisałam:-D Zerknęłam do netu i okazuje się, że istnieje nowe pojęcie "wywoływanie zdjęć cyfrowych":-D Elahar zatem głowa do góry:-D

Do góry