reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Dzień dobry Paniom ;-). U nas dzisiaj słońce świeci i zapowiada się ładny dzień. Synek usnął po chwili walki ;-). Wczoraj poszedł spać o 20:30, a wstał po 7.

Łóżeczko też mamy takie z dwoma szczebelkami wyjmowanymi. Nawet ich nie wyjmuję. O zmianie też na razie nie myślę.

reklama
Hejo :-) moja wstala po 5 :szok::-D ale ja wyspana jestem :tak::-D bo mezulo z nia siedzial ,a zonka pospala do 10:zawstydzona/y::-D teraz razem padli :tak: a ja mam "wlone":-p

a moje dziecie poszlo wczoraj spac o 20 i dzisiaj wstalo o 9:-)zyc nie umierac:-D
tylko pogoda beznadziejna - wieje i pada:wściekła/y:a ja musze wyskoczyc do sklepu po cos na obiad:-(

hej

Ja na razie nie planuję zmiany łózeczka bo córcia śpi ładnie i nie próbuje uciekać.

Byłyśmy dzisiaj na zakupach i kupiłam Madzi okularki. Myślałam, że szybko ściągnie ale okazało się , że jej pasują i jeszcze w domu dłuższy czas nosiła :-)

A u was jak tam z okularami?

Agutek napisz proszę gdzie kupiłaś ten odplamiacz Dr. B.. bo nigdzie nie moge go znaleźć.

Wróciliśmy z rowerów. Uf...

Synek dzisiaj zjadł godzinę po obiedzie deserek i prawie całą activię naturalną, a na rowerze jeszcze pół banana :szok:. Oprócz tego była kaszka na śniadanie, a na 2 śniadanie budyń. Nie mam pomysłu na kolację :confused:

reklama
Do góry