reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

witam wieczorkiem
zaliczyliśmy dzisiaj dwie wizyty rodzinna i przyjacielska
wszystko w biegu
Mały próbuje zasnąć
czekam na burze

reklama
hej!

ale mi się zaległości narobiło przez dwa dni.
Dziś byliśmy w Krynicy. Zosia sama zeszła z Góry Parkowej:szok:
ludzie nas zaczepiali i się dziwili bo to naprawdę górzysty, nierówny teren (ok 1 km):szok::-D

agutek - nie wiem za bardzo o co Ci chodzi z tymi szczebelkami...my mamy 2 wyjmowane, już na stałe je zdemontowaliśmy (to nie do końca nasz wybór tylko konieczność - wypadła górą), Zosia swobodnie sobie wchodzi i wychodzi:tak:w nocy lub nad ranem przychodzi do naszego łóżka i się przytula:happy2:

szkoda mi, że nie ma już tych czasów kiedy po spaniu bawiła się godzinę sama w łóżeczku, ale co zrobić:confused:teraz zaraz do mnie przydreptuje:-D

Dorosłe łóżko kupimy jak będzie miała swój pokój, może za rok, półtorej.

Zosia tv nie ogląda przy jedzeniu (nie chce mi się nosić krzesełka do salonu:-p), nie jest to wg mnie dobry nawyk więc się cieszę, że mi się nie chce:-D
jak my coś oglądamy to zerknie ale bez zainteresowania. Bajki też nie za długo.
tigger - śliczne to łóżeczko:tak:

Mik tez juz zaliczył asfalt i zdrapane czoło. Uciekał se.

Uff Madzik, myślałam ze to już tylko ja śpię w pokoju z Młodym :happy2:
Też gdzieś za rok przenosiny, bo na razie nie ma gdzie. A teraz nie mam ochoty na remonty i przebudowy...

No śliczne to łóżeczko Tigger

Zaczynam robić w głowie listę co to trzeba na wakacje dla Mika kupic i wyszło mi na razie:
1. kalosze
2. słoneczne okulary
to od Was zrzynam ;-)
Jak coś kupicie przydatnego albo fajnego albo tylko ślicznego to chwalcie się :tak::cool2:

ma za swoje szpaner mały:-D
No :tak:. Panie się zachwycały jak Karolek ładnie chodzi, a on podłapał :-D

Uff Madzik, myślałam ze to już tylko ja śpię w pokoju z Młodym :happy2:
Ja śpię nie tylko w pokoju, ale i w łóżku :zawstydzona/y:.

Odkupiłam łóżeczko turystyczne od kolegi i wyobraźcie sobie, że mąż je dzisiaj rozłożył sam w 30 sekund. Piszę, bo narzekałyście, że się źle rozkładają wasze łóżeczka. Moje bardzo łatwo się rozkłada :tak:.

reklama
Do góry