reklama
madzikm
Mamy lutowe'07
hej!
ale mi się zaległości narobiło przez dwa dni.
Dziś byliśmy w Krynicy. Zosia sama zeszła z Góry Parkowej
ludzie nas zaczepiali i się dziwili bo to naprawdę górzysty, nierówny teren (ok 1 km)
agutek - nie wiem za bardzo o co Ci chodzi z tymi szczebelkami...my mamy 2 wyjmowane, już na stałe je zdemontowaliśmy (to nie do końca nasz wybór tylko konieczność - wypadła górą), Zosia swobodnie sobie wchodzi i wychodziw nocy lub nad ranem przychodzi do naszego łóżka i się przytula
szkoda mi, że nie ma już tych czasów kiedy po spaniu bawiła się godzinę sama w łóżeczku, ale co zrobićteraz zaraz do mnie przydreptuje
Dorosłe łóżko kupimy jak będzie miała swój pokój, może za rok, półtorej.
Zosia tv nie ogląda przy jedzeniu (nie chce mi się nosić krzesełka do salonu), nie jest to wg mnie dobry nawyk więc się cieszę, że mi się nie chce
jak my coś oglądamy to zerknie ale bez zainteresowania. Bajki też nie za długo.
tigger - śliczne to łóżeczko
ale mi się zaległości narobiło przez dwa dni.
Dziś byliśmy w Krynicy. Zosia sama zeszła z Góry Parkowej
ludzie nas zaczepiali i się dziwili bo to naprawdę górzysty, nierówny teren (ok 1 km)
agutek - nie wiem za bardzo o co Ci chodzi z tymi szczebelkami...my mamy 2 wyjmowane, już na stałe je zdemontowaliśmy (to nie do końca nasz wybór tylko konieczność - wypadła górą), Zosia swobodnie sobie wchodzi i wychodziw nocy lub nad ranem przychodzi do naszego łóżka i się przytula
szkoda mi, że nie ma już tych czasów kiedy po spaniu bawiła się godzinę sama w łóżeczku, ale co zrobićteraz zaraz do mnie przydreptuje
Dorosłe łóżko kupimy jak będzie miała swój pokój, może za rok, półtorej.
Zosia tv nie ogląda przy jedzeniu (nie chce mi się nosić krzesełka do salonu), nie jest to wg mnie dobry nawyk więc się cieszę, że mi się nie chce
jak my coś oglądamy to zerknie ale bez zainteresowania. Bajki też nie za długo.
tigger - śliczne to łóżeczko
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Jestem
Mały dzisiaj nabił sobie guza. A właściwie obtarł trochę czoło i policzek, bo wyrżnąl na chodniku. Popisywał się przed jakimiś paniami i za bardzo się rozpędził ;-).
Mały dzisiaj nabił sobie guza. A właściwie obtarł trochę czoło i policzek, bo wyrżnąl na chodniku. Popisywał się przed jakimiś paniami i za bardzo się rozpędził ;-).
madzikm
Mamy lutowe'07
Jestem
ma za swoje szpaner mały
pooka
Mama marcowa 2007
Mik tez juz zaliczył asfalt i zdrapane czoło. Uciekał se.
Uff Madzik, myślałam ze to już tylko ja śpię w pokoju z Młodym
Też gdzieś za rok przenosiny, bo na razie nie ma gdzie. A teraz nie mam ochoty na remonty i przebudowy...
No śliczne to łóżeczko Tigger
Zaczynam robić w głowie listę co to trzeba na wakacje dla Mika kupic i wyszło mi na razie:
1. kalosze
2. słoneczne okulary
to od Was zrzynam ;-)
Jak coś kupicie przydatnego albo fajnego albo tylko ślicznego to chwalcie się
Uff Madzik, myślałam ze to już tylko ja śpię w pokoju z Młodym
Też gdzieś za rok przenosiny, bo na razie nie ma gdzie. A teraz nie mam ochoty na remonty i przebudowy...
No śliczne to łóżeczko Tigger
Zaczynam robić w głowie listę co to trzeba na wakacje dla Mika kupic i wyszło mi na razie:
1. kalosze
2. słoneczne okulary
to od Was zrzynam ;-)
Lajla83
Fanka BB :)
ma za swoje szpaner mały
ja kupiłam piankowe sandałki takie do wodyZaczynam robić w głowie listę co to trzeba na wakacje dla Mika kupic i wyszło mi na razie:
1. kalosze
2. słoneczne okulary
to od Was zrzynam ;-)
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
No . Panie się zachwycały jak Karolek ładnie chodzi, a on podłapałma za swoje szpaner mały
Ja śpię nie tylko w pokoju, ale i w łóżku .Uff Madzik, myślałam ze to już tylko ja śpię w pokoju z Młodym
Odkupiłam łóżeczko turystyczne od kolegi i wyobraźcie sobie, że mąż je dzisiaj rozłożył sam w 30 sekund. Piszę, bo narzekałyście, że się źle rozkładają wasze łóżeczka. Moje bardzo łatwo się rozkłada .
reklama
Lajla83
Fanka BB :)
łóżeczko chyba kupie takie ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE /KOJEC CONECO 2008, W-WA (389216443) - Aukcje internetowe Allegro
byłam w coneco i kobitka pokazywała rozkłada się i składa ekspresowo w sklepie 120zł spoglądałam też na używki ale się nie opłaca bo są średni po 100zł
byłam w coneco i kobitka pokazywała rozkłada się i składa ekspresowo w sklepie 120zł spoglądałam też na używki ale się nie opłaca bo są średni po 100zł