reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Eee . Podobno przed owulacją się robi dziewczynkę, a chłopca w trakcie.dziewczynkę się robi...pod koniec dni płodnychu nas to się sprawdziło.
Współczuję biegunki :-(
madzikm
Mamy lutowe'07
Eee . Podobno przed owulacją się robi dziewczynkę, a chłopca w trakcie.
Współczuję biegunki :-(
w takim razie każdy ma swój sposób
ciekawe jaki u Was się sprawdzi
dla mnie przy drugim płeć nie ma znaczenia, mogę mieć drugą dziewczynkęchłopczyk też byłby cudowny
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
To ma uzasadnienie naukowe - żeńskie plemniki mają dłuższą żywotność, ale są wolniejsze. Dlatego jeżeli stosunek jest np 2 dni przed owu, to żeńskie przeżyją, a męskie zginą. Jeżeli stosunek jest w trakcie owu, to męskie szybciej się dostaną do jajeczka. Ale w praktyce różnie to bywa .w takim razie każdy ma swój sposób
ciekawe jaki u Was się sprawdzi
Sandi
Fanka BB :)
ooo dokladnie cos w tym stylu czytalam ,ze dziewczynki robi sie wczesniej bo plemniczki "x" przezyja dluzej wiec dziewczynka moze poczekac nawet do 72godz za jajeczkiem a chlopiec ,czyli plemniczek "y" umiera szybciej wiec jak nie ma jajeczkowania to "wejdzie" dziewczynka ,ale za to ponoc plemniczki "y" sa szybsze od "x" wiec jak robi sie w dzien owulacji to jest wieksze prawdopodobienstwo chlopca :-)Eee . Podobno przed owulacją się robi dziewczynkę, a chłopca w trakcie.
A
Agutek
Gość
A ja nie wiem kiedy zrobiliśmy dziewczynkę Bo mnie się wydawało, że ciągle to są te właściwe dni Nie umiem więc określić, którego dnia się udało, ale tą teorię znam :-)
Przy drugim też będzie co ma być :-)
Z jednej strony chciałabym chłopca, ale kupowanie zupełnie nowej garderoby
Tyle ciuszków zostało po młodej, aż szkoda ich jeszcze nie wykorzystać ;-)
Jedno i drugie będzie kochane :-)
Przy drugim też będzie co ma być :-)
Z jednej strony chciałabym chłopca, ale kupowanie zupełnie nowej garderoby
Tyle ciuszków zostało po młodej, aż szkoda ich jeszcze nie wykorzystać ;-)
Jedno i drugie będzie kochane :-)
reklama