reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
czesc dziewczynki
ja sie witam z pracy- teraz mam wiecej czasu na netka w pracy bo mnie przerzucili na inną filie

co do ząbków to ja też jakos specjalnie nie odczułam jak młodej wychodziły, tzn,.jak ja bardziej bolały dziąsła to mniej jadła mleka i częsciej sie przebudzała w nocy, ale tak to to oki

moja teraz jest na etapie gadania do wszystkich tata- a tatus chodzi dumny jak paw, bo kiedys było tylko mama.

pogoda super, wiec może w weekend jakiegoś grillka sie zrobi??

blueberry jak tam konto na allegro??

ok
zaptaszkowałam się

ale jak znam zycie to i wtedy cos mi sie kliknie nie tak i też będzie zjadać...

wieczorem robiliśmy polowanie na komary jakas masakra była. Jest coś bezpiecznego dla maluchów co możnaby do kontaktu?

Mikołaj latał wczoraj na golaska bez pampersa i było wesoło. Wszędzie siku, nie wiedziałam ze mój synek tak często sika :szok:
obok nocnika oczywiście.
potem odwróciłam się na chwilę i kupa (też obok) i mały paluszek w niej. zdziwiony był mocno i jak zabrałam to nawet nie krzyczał że mama zabawkę zabiera.
jestem wyluzowana że jeszcze nie nocnik bo to chyba jeszcze niekoniecznie czas ale się oswaja Mik (chyba bardziej z tym co wychodzi niż z nocnikiem... :blink:)

Sandi gratulacje!
A jak się robi dziewczynki? :errr::oo2::confused:
też chcę

a u mnie nie pamięta logowania:wściekła/y: od kiedy miałam problemy z zalogowaniem się coś się popsuło i teraz muszę wpisywać nazwę i hasło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Mi czasami też nie zapamiętuje - to znaczy pojawia się taki komunikat. Ale wtedy olej to i normalnie kliknij sobie np. na "użytkownicy" albo "szukaj" i wtedy jak wgra ci się ta strona to zobaczysz, że jesteś jednak zalogowana. Wtedy klikam "szybkie menu" i tam "subksrypcje" i widzę czy napisałyście coś nowego.

reklama
hejka!

pooka - my na komar stosujemy spray z chicco, psikam nim łóżeczko na noc i jego okolice:tak:

agutek - a tak z ciekawosci jaką furką pomykasz?

dziewczynkę się robi...pod koniec dni płodnych:-pu nas to się sprawdziło.

Bosheeee, ja już wymiękam:no:atrakcji biegunkowych ciąga dalszy, ma tak potworne odparzenie, że aż skóra się zgrubiła i wygląda jak ogień:-(przebieram co chwilę, ale jednak za dużo tego było. Trzyma się za pupę i płacze, nie da się wytrzeć, do 23 na rękach uspokajałam, o 6 rano znowu:-(dziś ma dietę bez owoców i mleka.
Domyślam się, że to po owocach: porzeczki, maliny. Nie dajemy już 3 dni a qpy dalej brzydkie. Na dodatek babcia mnie nie posłuchała i znów wczoraj dała jej malin:wściekła/y:
nie nadążam z praniem pościeli:crazy:

apetyt dobry jak na takie atrakcje

Do góry