reklama
elahar
mama Madzi
posta mi zżarło
dzień dobry Mamusie
Bo teraz tak jakoś jest, że jak sie za długo pisze to szybko wylogowuje i posty sie nie zapisują . tez mi się to kilka razy zdarzyło. Ja przed zapisaniem ( o ile pamiętam) kopiuje posta.
A
Agutek
Gość
Przy logowaniu kliknijcie ptaszka przy "pamiętaj moje logowanie" i nie będzie was wyrzucać
czesc dziewczynki
ja sie witam z pracy- teraz mam wiecej czasu na netka w pracy bo mnie przerzucili na inną filie
co do ząbków to ja też jakos specjalnie nie odczułam jak młodej wychodziły, tzn,.jak ja bardziej bolały dziąsła to mniej jadła mleka i częsciej sie przebudzała w nocy, ale tak to to oki
moja teraz jest na etapie gadania do wszystkich tata- a tatus chodzi dumny jak paw, bo kiedys było tylko mama.
pogoda super, wiec może w weekend jakiegoś grillka sie zrobi??
blueberry jak tam konto na allegro??
ja sie witam z pracy- teraz mam wiecej czasu na netka w pracy bo mnie przerzucili na inną filie
co do ząbków to ja też jakos specjalnie nie odczułam jak młodej wychodziły, tzn,.jak ja bardziej bolały dziąsła to mniej jadła mleka i częsciej sie przebudzała w nocy, ale tak to to oki
moja teraz jest na etapie gadania do wszystkich tata- a tatus chodzi dumny jak paw, bo kiedys było tylko mama.
pogoda super, wiec może w weekend jakiegoś grillka sie zrobi??
blueberry jak tam konto na allegro??
pooka
Mama marcowa 2007
ok
zaptaszkowałam się
ale jak znam zycie to i wtedy cos mi sie kliknie nie tak i też będzie zjadać...
wieczorem robiliśmy polowanie na komary jakas masakra była. Jest coś bezpiecznego dla maluchów co możnaby do kontaktu?
Mikołaj latał wczoraj na golaska bez pampersa i było wesoło. Wszędzie siku, nie wiedziałam ze mój synek tak często sika
obok nocnika oczywiście.
potem odwróciłam się na chwilę i kupa (też obok) i mały paluszek w niej. zdziwiony był mocno i jak zabrałam to nawet nie krzyczał że mama zabawkę zabiera.
jestem wyluzowana że jeszcze nie nocnik bo to chyba jeszcze niekoniecznie czas ale się oswaja Mik (chyba bardziej z tym co wychodzi niż z nocnikiem... )
Sandi gratulacje!
A jak się robi dziewczynki?
też chcę
zaptaszkowałam się
ale jak znam zycie to i wtedy cos mi sie kliknie nie tak i też będzie zjadać...
wieczorem robiliśmy polowanie na komary jakas masakra była. Jest coś bezpiecznego dla maluchów co możnaby do kontaktu?
Mikołaj latał wczoraj na golaska bez pampersa i było wesoło. Wszędzie siku, nie wiedziałam ze mój synek tak często sika
obok nocnika oczywiście.
potem odwróciłam się na chwilę i kupa (też obok) i mały paluszek w niej. zdziwiony był mocno i jak zabrałam to nawet nie krzyczał że mama zabawkę zabiera.
jestem wyluzowana że jeszcze nie nocnik bo to chyba jeszcze niekoniecznie czas ale się oswaja Mik (chyba bardziej z tym co wychodzi niż z nocnikiem... )
Sandi gratulacje!
też chcę
Lajla83
Fanka BB :)
a u mnie nie pamięta logowania od kiedy miałam problemy z zalogowaniem się coś się popsuło i teraz muszę wpisywać nazwę i hasłoPrzy logowaniu kliknijcie ptaszka przy "pamiętaj moje logowanie" i nie będzie was wyrzucać
mnie na razie pamieta:-)a u mnie nie pamięta logowania od kiedy miałam problemy z zalogowaniem się coś się popsuło i teraz muszę wpisywać nazwę i hasło
Sandi gratulacja dla siostry
m kuzynka rodzi we wrzesniu i już sie nie moge doczekać jak zobacze teakiego maluszka
A
Agutek
Gość
a u mnie nie pamięta logowania od kiedy miałam problemy z zalogowaniem się coś się popsuło i teraz muszę wpisywać nazwę i hasło
Mi czasami też nie zapamiętuje - to znaczy pojawia się taki komunikat. Ale wtedy olej to i normalnie kliknij sobie np. na "użytkownicy" albo "szukaj" i wtedy jak wgra ci się ta strona to zobaczysz, że jesteś jednak zalogowana. Wtedy klikam "szybkie menu" i tam "subksrypcje" i widzę czy napisałyście coś nowego.
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Nie odblokują . Zakładam nowe, juz wysłałam im papiery i to oświadczenie, że będę przestrzegać regulaminu . Najbardziej mnie wkurza to, że będę musiała wszystkie opisy robić od nowa :-(.blueberry jak tam konto na allegro??
Ja teżok
też chcę
reklama
madzikm
Mamy lutowe'07
hejka!
pooka - my na komar stosujemy spray z chicco, psikam nim łóżeczko na noc i jego okolice
agutek - a tak z ciekawosci jaką furką pomykasz?
dziewczynkę się robi...pod koniec dni płodnychu nas to się sprawdziło.
Bosheeee, ja już wymiękamatrakcji biegunkowych ciąga dalszy, ma tak potworne odparzenie, że aż skóra się zgrubiła i wygląda jak ogień:-(przebieram co chwilę, ale jednak za dużo tego było. Trzyma się za pupę i płacze, nie da się wytrzeć, do 23 na rękach uspokajałam, o 6 rano znowu:-(dziś ma dietę bez owoców i mleka.
Domyślam się, że to po owocach: porzeczki, maliny. Nie dajemy już 3 dni a qpy dalej brzydkie. Na dodatek babcia mnie nie posłuchała i znów wczoraj dała jej malin
nie nadążam z praniem pościeli
apetyt dobry jak na takie atrakcje
pooka - my na komar stosujemy spray z chicco, psikam nim łóżeczko na noc i jego okolice
agutek - a tak z ciekawosci jaką furką pomykasz?
dziewczynkę się robi...pod koniec dni płodnychu nas to się sprawdziło.
Bosheeee, ja już wymiękamatrakcji biegunkowych ciąga dalszy, ma tak potworne odparzenie, że aż skóra się zgrubiła i wygląda jak ogień:-(przebieram co chwilę, ale jednak za dużo tego było. Trzyma się za pupę i płacze, nie da się wytrzeć, do 23 na rękach uspokajałam, o 6 rano znowu:-(dziś ma dietę bez owoców i mleka.
Domyślam się, że to po owocach: porzeczki, maliny. Nie dajemy już 3 dni a qpy dalej brzydkie. Na dodatek babcia mnie nie posłuchała i znów wczoraj dała jej malin
nie nadążam z praniem pościeli
apetyt dobry jak na takie atrakcje