reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Ale młody lubi jeździć autobusem :-D.

Tak serio, to masz oczywiście rację. Ale ja chyba nie mam talentu do jeżdżenia. Jestem zbyt roztargniona, nie ogarniam tego zamieszania na skrzyżowaniach ;-). Poza tym mój mąż lubi jeździć, więc mnie nie motywuje. Nie przeszkadza mu to, że nie może się napić (a mnie wręcz przeciwnie :-p). No i mamy jedno auto, więc ciągle byłyby sprzeczki o nie :-D.

Sandi, to maleńka będzie miała kuzyneczkę. Fajnie :tak:.

reklama
Ewelina brudne dzieci są najszczęśliwsze :-D dobrze wam tam na wsi :-)
My byliśmy w niedzielę i mała też cała szczęśliwa, brudna jak nie wiem ale wszędzie mogła iść, nikt jej nic nie bronił, dla dzieciaków bomba. Korzystajcie :-) My się kisimy w blokach ;-)

roksi - mam brodzik, muszę zainwestować w oilatum;-)
madzikm najlepiej od razu kup sobie największe opakowanie bo najlepiej się opłaca:tak:

Sandi gratulacje dla siostry:tak:

moja nie chce jeśc kolacji:wściekła/y: w ciągu dnia je a wieczorem nie chce:no: od dwóch dni budzi się o północy na mleko

a my niedawno wrocilysmy z wieczornego spacerku :tak: i malenka padla jak betka :tak::-) momencik i spi :-):tak:

a no bedzie miala kuzyneczke :tak::-D ,a i ja zadowolona jestem :-) bo ciagle trzymam ciuszki ,a juz miejsca powoli nie mam :no::happy2: a tak to skorzysta jeszcze jeden maly czlowieczek :-)

Cześć.

Ale kiepską noc mieliśmy. Małą bolało i płakała strasznie. Nawet wzięcie na rączki jej nie uspokajało, więc w końcu poszedł Ibufen w ruch i jakoś tam spała, ze mną :sorry:

Zmęczona jestem po tej nocce, ale na szczęście dzisiaj piątek. Tyle dobrego w tym wszystkim ;-)

Miłego dnia.

Witam
ale burza była wczoraj u nas:szok: grzmiało strasznie:szok: i teraz leje:wściekła/y:

mała ładnie spała całą noc:tak: obudziła się przed 8:tak: uwielbiam jak mnie woła z łóżeczka i krzyczy mama:-D aż mi się chce wstawać:tak:

Agutku no niestety tak jest przy zębach:tak: nurofenu trochę wam pójdzie:tak: oby tylko Tolci wychodziły po jednym a nie hurtem bo się nacierpi:-(

Hej :-). U nas też pada :confused:. Mały się obudził o 2:00 i nie mógł zasnąć dość długo. Potem za to jak była burza, to spał jak zabity :eek:.

Co do zębów, to moje dziecko jest jakieś dziwne, bo ani nie ma gorączki, ani nie płacze... Najwyżej się budzi częściej niż zwykle i jest bardziej marudny. Jak się sprawdzi ta teoria, że każde dziecko jest inne, to będziemy mieli przy drugim alleluja :-p.

reklama
dzień dobry

U nas noc spokojna. Jeszcze nie pada ale niebo już jest ciemne a ja miałam plany wyjściowe. :-( Nic, przed blok można iść dopóki nie pada.

Co do zębów, to moje dziecko jest jakieś dziwne, bo ani nie ma gorączki, ani nie płacze... Najwyżej się budzi częściej niż zwykle i jest bardziej marudny. Jak się sprawdzi ta teoria, że każde dziecko jest inne, to będziemy mieli przy drugim alleluja :-p.

Moja do tej pory (czyli pierwszej trójki) też nie płakała i jakoś znosiła te rosnące ząbki. Też mam nadzieję, że ta teoria się nie sprawdzi. :no:

Do góry