reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

madzikm a tobie gorący Beckham po głowie chodzi? :-p:-D:rofl::cool2::wink:
no a komu nie chodzi:-p zawsze można pomarzyć:-p

no to miło że nie jestem tu jedyna starsza pani :-)
no rzeczywiście emerytka:dry: kobieto młoda jesteś:tak: jak będziemy miały po 60 lat to będziemy starsze panie:-D

Malaga chciałabym tylko delikatnie przypomnieć że czas rozpocząć przygotowania do .....:-D:-D:-D suwak tylko odlicza:-D

ale mnie głowa bolała:wściekła/y: tableta, pół godziny i jestem jak nowo narodzona:-D

reklama
hejo hejo :-p

malaga no witaj zagubiona owieczko! ja mojego męża posyłam niebawem na prawko, bo też nie ma :-) teraz ja robię za kierowcę rodziny :tak:

Dzień dobry :-)

roksi - :-D To już niby w tym cyklu.. :-p Chyba jednak nic z tego nie będzie na razie :sorry2:
Jak się nie mogłam doczekać starań o Piotrusia, tak teraz za szybko mi czas leci :sorry2:

Agutek - u nas gorzej, bo oboje nie mamy :-p Ja mogę robić za kierowcę rodziny :-)

Miłego dnia dziewczyny :-)

Szkoda.Ale jak zrobisz prawko to będziecie mogli śmigać po Polsce :-) A kiedy autko kupujecie? Jakieś już upatrzone macie?
Zazdroszczę ci tych wakacji, mi tylko urlop pozostaje, a ty całe 2 miesiące wolne, ach ;-)

Ja już robię wielkie odliczanie do tego urlopu i się nie mogę doczekać.
Wczoraj kupiłam małej nowy kocyk, taki większy i cieplejszy, bo te co mieliśmy robią się małe i były za cieńkie na nadmorskie chłodne wieczory. Kupiłam też kapelusik wiązany żeby wiatr jej nie porwał, bo te czapy co ma takie nakładane z daszkiem to fruwały na plaży. Mała się odzwyczaiła od wiązania i się dzisiaj rano tak wściekała jak jej ubierałam ten kapelusik, masakra :-D

Witam:-)
wczoraj wykąpałam się Oilatum:-) powiem wam że rewelacja:szok: skóra jest po nim super:tak:
obcięłam też Natalce grzywę bo już jej do oczu wchodziła:tak: nie mogę się doczekać kiedy tył będzie można obcinać:happy2:

malaga Ty się męża nie pytaj tylko działaj:-D

Wylogowało mnie w międzyczasie i zezarło całą odpowiedź :wściekła/y:

Szkoda.Ale jak zrobisz prawko to będziecie mogli śmigać po Polsce :-) A kiedy autko kupujecie? Jakieś już upatrzone macie?
Zazdroszczę ci tych wakacji, mi tylko urlop pozostaje, a ty całe 2 miesiące wolne, ach ;-)
Nie myślałam jeszcze nad samochodem :-D

A urlopu mam 34 dni, przez dwa tygodnie sierpnia pracuję ;-):-)

roksi a czemu chcesz tył obcinać?
Ja mojej grzywkę już też jakiś czas temu podcinałam i znowu muszę to zrobić :tak:

reklama
Do góry