reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

A nie było tak, że najpierw się skończyła miłość, a potem zaczęliście osobno wyjeżdżać?

pewnie tak :-)
osobne wakacje to nie był jedyny powód rozwodu tylko jeden z symptomów końca

madzikm pisze:
oo sandi, blueberry uważajcie;-)

oj nie napisałam tego żeby straszyć Blueberry i Sandi :no:

dla mnie wakacje są ważne bo my ciągle w biegu i w biegu
rozmawiamy spędzamy czas wspólnie ale to za mało jakoś
szczególnie że mój mąż zdarza się że i w weekendy pracuje

Ostatnia edycja:
reklama

Mój M też skorpion:-D,

my jedziemy do babci z Piotrusiem, a M nie ma wolnego:-(, a na wakacje pewnie bysmy sie osobno nie wybrali, bo mamy bardzo mało wspólnego czasu:-:)-:)-(
a tak wogóle to ja jade na zaprawy:-D, babcia ma czeresnie i chcemy razem z bratową zrobic trochę dżemów, kompotów:tak:, a ja nie chce tylko od nich brać, bo bym głupio sie czuła, a jak sama zaprawię, to tak inaczej:blink:

Ja tam życzę wszystkim by mogli zawsze całą rodzinką na wakacje jeździć, choć wiadomo, że rzeczywistość to czasem weryfikuje i może się okazać, że za kilka lat ja też z dziećmi będę musiała jechać? Kto wie ;-) Chciałabym jednak aby się tak nigdy nie stało ;-)

dzień dobry
Ja też rano walczyłam żeby się dostać na forum a w końcu poszłam na długi spacer z niuńką. Tak się wybiegała, że zasnęła bez obiadu.

To cecha zodiaku Wagi :sorry:
Serio..znam kilka i to się sprawdza :szok: Wszystkie ewentualności muszą być przemyślane i obgadane :sorry:Masakra :-D

Te wagi, które znam też tak mają. Planują wszystko dokładnie ale potrafią też szybko zmieniać swoje decyzje albo przestaje im się podobać to co wcześniej było ok. Wy też tak czasami macie??

My z mężem mamy znaki rogate byk i baran. i córka też baran.:tak:
A co do wakacji to też uważam, że najlepiej spędzać razem ale u nas nie zawsze się tak udaje.:no:

bylysmy troszke z niunika na podworku :tak:popluskala sie w baseniku :tak:;-)i teraz spi :happy2: padla bez jedzonka bez niczego :sorry: pozniej moze jakies foty wstawie ;-)

reklama
bylysmy troszke z niunika na podworku :tak:popluskala sie w baseniku :tak:;-)i teraz spi :happy2: padla bez jedzonka bez niczego :sorry: pozniej moze jakies foty wstawie ;-)

Moja spała 3 godziny ale dalej nie chce jeść. Mięsem pluje więc wciskam jej kaszę gryczaną i powoli je. Gorzej, że warzyw też nie chce jeść.

Jeszcze jej nie dawałam parówek, dzisiaj spróbuję.

Do góry