Rano nie bylo BB potem nie miałam netu a teraz to ja nie mam czasu bo muszę lecieć po Ignasia. Jak mam wolne to jedzie do żłobka na 4 godz tak zeby zjadł obiad a jak pracuje to 9godz biedak musi być, ale to sie zdaża max 3x w tyg. No to lecę
reklama
A
Agutek
Gość
A twój M też waga? Czy się przystosował? ;-)
Mój mąż rak.
Sandi
Fanka BB :)
a gdzie Ignas chodzi do przedszkola? tez sie zastanawiam nad przedszkolem dla niunki ale pewnie miejsc nie bedzieRano nie bylo BB potem nie miałam netu a teraz to ja nie mam czasu bo muszę lecieć po Ignasia. Jak mam wolne to jedzie do żłobka na 4 godz tak zeby zjadł obiad a jak pracuje to 9godz biedak musi być, ale to sie zdaża max 3x w tyg. No to lecę
Sandi
Fanka BB :)
moj pannaMój mąż rak.
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ja teża ja skorpion
pooka
Mama marcowa 2007
hej :-)
wakacje to jedyny czas by tak faktycznie ze sobą pobyć, rodzinnie, mama-tata-dziecko i staramy się to bardzo szanować
ja bardzo się z tym zgadzam
znajoma jedzie z mężem dzieckiem i ... teściową , żeby żeby się dzieckiem zajęła
ja jestem po rozwodzie jednym (ale nie mieliśmy dzieci) i jak się zaczęło osobne wyjeżdżanie na wakcje to był powolny koniec przykładnego małżeństwa
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
A nie było tak, że najpierw się skończyła miłość, a potem zaczęliście osobno wyjeżdżać?ja jestem po rozwodzie jednym (ale nie mieliśmy dzieci) i jak się zaczęło osobne wyjeżdżanie na wakcje to był powolny koniec przykładnego małżeństwa
reklama
madzikm
Mamy lutowe'07
ja bardzo się z tym zgadzam
znajoma jedzie z mężem dzieckiem i ... teściową , żeby żeby się dzieckiem zajęła
ja jestem po rozwodzie jednym (ale nie mieliśmy dzieci) i jak się zaczęło osobne wyjeżdżanie na wakcje to był powolny koniec przykładnego małżeństwa
oo sandi, blueberry uważajcie;-)