reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

ech, nie chcę się nakręcać, że to zęby...ale pora na nie :-(
faktycznie ona się dziwnie zachowuje..jak nie moje dziecko...do tego w kółko chce smoka, ale podczas płaczu wypluwa go i na nowo ładuje do buzi i tak non-stop...butli rano dzisiaj nie ruszyła..za to wyciągnęła sobie literkę I z puzzli podłogowych i zaczęła ją ssać..

reklama
jakie to? jak się nazywają bo ja biorę jakąś alezinę czy cuś na noc i nie mogę się potem obudzić :szok::angry: i czuję się po tym jakby mnie pociąg czteroskładowy przejechał :crazy: Współczuję i wam i sobie ;-)
Napiszę ci wieczorem, bo nie pamiętam nazwy. Mój mąż je używa, bo on ma gorszy katar. Ja używam tylko na noc i mam słabsze krople (też nie pamiętam nazwy :zawstydzona/y:)

ech, nie chcę się nakręcać, że to zęby...ale pora na nie :-(
faktycznie ona się dziwnie zachowuje..jak nie moje dziecko...do tego w kółko chce smoka, ale podczas płaczu wypluwa go i na nowo ładuje do buzi i tak non-stop...butli rano dzisiaj nie ruszyła..za to wyciągnęła sobie literkę I z puzzli podłogowych i zaczęła ją ssać..

oj to typowe objawy na zabki Agutku :tak: mojej jak pierwsze wychodzily tez nie chciala pic z butli :no:i nawet lekarka nam mowila ,ze to objaw zabkowania :tak:bo dziecko musi "ssac" smoczka zeby polecialo ;-)oby sie szybciutko pojawily Tolci te zabiska :-)

cześć

no i wykrakałam sobie:baffled:, jak tylko sie pochwaliłam, że mały spi, od razu były dzisiaj pobudki:szok:, co prawda tylko 3:dry::oo: , ale i tak jestem padnieta,

zasypianie waszych dzieci jest okropne:szok::oo2:, na szczęście u nas nie ma z tym problemu, mały idzie spać, nawet tatus moze go utulic, ja jestem niepotrzebna:rofl:

bluberry, na szczęscie codziennie są mecze, więc może miesiac masz z głowy, bo Karol będzie miał przy czym zasypiać:-D:laugh2:

hejka!

łomatko ale macie przeboje:szok:pocieszę Was...u nas bunt przed spaniem w dzień i histeria przy zakazach, a upieprzy sobie np. jedzenie kory i zabronisz to się rzuca jak wsza:crazy::crazy::crazy:

stawiam na zęby u Toli w przeciagu kilku dni:tak:
i nie bój się agutku - że będziesz ją nosić do 18:no:nie może sobie z bólem poradzić, jak jej nic nie dolego to odkrywa świat na nogach i nie w głowie jej noszenie;-)

u nas się sprawdziło dawanie dziecku bliskości wtedy kiedy jej potrzebuje, nawet jeżeli dla nas to niewygodne. Mogłabym o 5 rano jak się przebudzi konsekwentnie odkładać do łóżeczka a my się przylutami i uspokojona Zosia sama wchodzi do łóżeczka i śpi:happy::happy::happy:

dziś to mnie zaskoczyła na maxa - myję gary w w kuchni ,w domu cisza, a ona sobie poszła do łóżeczka i odpoczywa:-)

reklama
Do góry