reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
hejka

blueberry no ja niekapka z TT nie mam ...

my już po spacerku, posiedzieliśmy sobie troszkę wśród zieleni a potem skoczyliśmy na zakupy...w planach kiedyś tam było kupienie sukienki jakiejs i meżowi koszulek i trafiliśmy na promocję w Private Member i wyszłam wzbogacona o dwie sukienki a mąż cztery t-shirty :-D jeszcze kartę stałego klienta dostaliśmy :-p

na dziś już koniec łażenia po dworze, chłodzimy się w domku ;-)

Agutek szukałam u mnie tego sklepu ale niestety nie ma. A dla tych co zrobili w nim zakupy jest konkurs
PRIVATE MEMBER
Ja widzę przy tym konkursie rok 2006 i listę zwycięzców;-)
Ostatnio nakupiłam córci napojów sojowych i zobaczyłam, że trzeba wysłać kilka nalepek i dostaje się m.in. fajne maskotki. Mielibyśmy tych nagród kilka, niestety dopiero później zobaczyłam, że konkurs juz sie skończył:-D

Ostatnia edycja:
Ostatnio nakupiłam córci napojów sojowych i zobaczyłam, że trzeba wysłać kilka nalepek i dostaje się m.in. fajne maskotki. Mielibyśmy tych nagród kilka, niestety dopiero później zobaczyłam, że konkurs juz sie skończył:-D

Rzeczywiście. nie doczytałam. :tak: Sorki :tak:

:-D:-D:-D

a moja wlasnie stoi pod drzwiami i chce wyjsc :sorry: bo maz przed chwilka pojechal z kumplem na zakupy :tak:procentowe ;-)na dzisiejszy wieczorek :tak:teqila bedziemy sie rozkoszowac :-p

Agutek szukałam u mnie tego sklepu ale niestety nie ma. A dla tych co zrobili w nim zakupy jest konkurs
PRIVATE MEMBER

Rzeczywiście. nie doczytałam. :tak: Sorki :tak:

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

:-D:-D:-D

a moja wlasnie stoi pod drzwiami i chce wyjsc :sorry: bo maz przed chwilka pojechal z kumplem na zakupy :tak:procentowe ;-)na dzisiejszy wieczorek :tak:teqila bedziemy sie rozkoszowac :-p

A wiecie, że ja nie piłam jeszcze tequilli :szok::zawstydzona/y::-p

Moja właśnie wstała po drzemce i też już okupuje drzwi. A ja ugotowałam pyszny obiadek dla córci i zamierzam go jej wcisnąć :-)

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

A wiecie, że ja nie piłam jeszcze tequilli :szok::zawstydzona/y::-p

Ja kiedyś byłam na imprezie tequillowej. Masakra :-D Ale po jakimś czasie przyzwyczaiłam się do jej smaku.

reklama
Witam słonecznie:-)

już pierwszy mecz trwa:baffled:na drugi wyganiam do sąsiada:-Dmuszę Ranczo objerzeć:tak:

sand- to u Was kulturka - tequila na mecz, mój m OKOCIM zakupił:-D

W dalszym ciagiu mówię, że mam dość Zosi wyczynów - zrobiła w łóżeczku kupę, wysmarowała nią kołdrę, prześcieradło, wzięła do buzi:szok:, roztarła po rękach i nogach:confused::confused::confused:

Do góry