reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Nienawidzę piłki nożnej :angry:

ja też :-p
ale póki co mój mąż nie ogląda tylko sam gra w nią na playstation :laugh2:
przębąkiwał coś, że już kończy....ale gra nadal :-p
czekam więc...mam nadzieję, że nie włączy w zamian meczu, choć chipsy kazał mi dziś rano kupić, a bierze je zawsze właśnie na mecz :-)

reklama
a ja lubię oglądać piłkę nożną :tak: lubię też siatkówkę:-)
a nie cierpię playstation:angry:
idę podejrzeć młodą czy już śpi czy się rozbiera:baffled:

Aha! i już był płacz i śpi u nas w sypialni, bo tam jakoś spać można, a w łóżeczku nie :dry:

blueberry to weź koleżanki jakieś i idź z nimi ;-)

Moja spała w dzień prawie 3 godziny ale nie zasypia już koło 12 tylko około 14. :baffled:
Pobiegała po parku, nawet obiad kończyła jeść na dworze ale teraz znowu śpi ładnie. No i oczywiście skarpety zdjęła. Może nie powinnam jej wkładać z powrotem bo stopki ma ciepłe.

Karolek porozbijany i moja też ma kolana poździerane bo biegać jeszcze dobrze nie potrafi ale zawzięcie próbuje :baffled:

Ja za piłką nożną też nie przepadam ale raz na jakiś czas mecz mogę obejrzeć. :tak:

moja malenka od wczoraj przerazliwie placze w lozeczku :-(nie wiem czy sie czegos boi czy zapamietala ,ze jak wczoraj plakala to ja wzielam :-:)no: serce mi peka jak slysze ja taka placzaca :-(i niewiem teraz co robic czy znow ja powoli uczyc i zostawiac bez wzgledu na placz?? czy brac ?jak myslicie?:confused:

ooo chwilka ciszy nastala wlasnie ..

Sandi a może mała się czegoś przestraszyła w łóżeczku:-( moja miała kryzys z łóżeczkiem jak na drzemce popołudniwej wybudziła ją wiertarka u sąsiadów:crazy: przez 2 dni nie chciała nawet spojrzeć na łóżeczko:szok:

Sandi a może mała się czegoś przestraszyła w łóżeczku:-( moja miała kryzys z łóżeczkiem jak na drzemce popołudniwej wybudziła ją wiertarka u sąsiadów:crazy: przez 2 dni nie chciała nawet spojrzeć na łóżeczko:szok:
i co wtedy zrobilas?? ze juz jest ok ?? niewiem czego mogla sie przestraszyc :no::-(moze jak wczoraj pod wieczor przyszla sasiadka i uslyszala obcy glos :confused:nie wiem :no:

blueberry to weź koleżanki jakieś i idź z nimi ;-)
Kierowca potrzebny :zawstydzona/y:

Ja za piłką nożną też nie przepadam ale raz na jakiś czas mecz mogę obejrzeć. :tak:
Raz na jakiś czas, to ja też zdzierżę. Ale teraz przez miesiąc będą codziennie 2 mecze :szok:.

i niewiem teraz co robic czy znow ja powoli uczyc i zostawiac bez wzgledu na placz?? czy brac ?jak myslicie?:confused:
Nie mam pojęcia, ja wymiękam jak moje dziecko płacze. A co ona chce? Bawić się, czy przytulać?

reklama
blueberry jak ja wezme to chce spac :-( jak sie z nia poloze to jest ok :-(niewiem czy sie przestraszyla czegos czy to taki jakis bunt wiekowy bo z tego co czytam to duzo dzieci ostatnio ma problem z usypianiem :-(

Do góry