reklama
A
Agutek
Gość
hej :-)
hehe...you can dance dało ciało akurat na finał
a najlepiej uważam tańczy Kasia - jest najbardziej wszechstronna
Artur to showman, który dobry jest w tych swoich efektownych fikołkach, ale pozostałe tańce widać, że mu gorzej wychodzą, a Kryspin taki nieśmiały chłopaczek, stresujący się, wg mnie widać to często w jego tańcu
Ewelina ja też w Toruniu studiowałam ;-)
Ale tego miasta nie lubię Jakoś nudą mi w nim powiewało ;-)
hehe...you can dance dało ciało akurat na finał
a najlepiej uważam tańczy Kasia - jest najbardziej wszechstronna
Artur to showman, który dobry jest w tych swoich efektownych fikołkach, ale pozostałe tańce widać, że mu gorzej wychodzą, a Kryspin taki nieśmiały chłopaczek, stresujący się, wg mnie widać to często w jego tańcu
Ewelina ja też w Toruniu studiowałam ;-)
Ale tego miasta nie lubię Jakoś nudą mi w nim powiewało ;-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Lajla83
Fanka BB :)
Witam:-)
mała obudziła się o 2 i nie spała do 3 ale cały dzień była marudna może przez zęby
mała obudziła się o 2 i nie spała do 3 ale cały dzień była marudna może przez zęby
no to dziwne bo byłaś ewa u mnie a po za wiadomością nie mam cię w ostatnio odwiedzanych gościach idę do Ciebie i zobaczymy czy będzie jakiś ślad po odwiedzinach;-)YCD niestety będzie jutro o 21.30 (tzn. dziś). Mieli awarię. Ja trzymam za kobitkę.
Roksi koniec szpiegowania
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Dzień dobry :-).
Właśnie jem "karmę dla kur z jogurtem" jak mawia mój kolega z pokoju
Roksi, Sherlocku ;-);-);-)
Właśnie jem "karmę dla kur z jogurtem" jak mawia mój kolega z pokoju
Roksi, Sherlocku ;-);-);-)
A
Agutek
Gość
moja się trochę boi i odkurzacza i wiertarki...
niby odkurzacz jest be, ale jak odkurzam i tak łazi za mną cały czas i patrzy na niego
a wieretarka też niby niedobra, ale mąż już tyle razy w domu przy niej wiercił, że tylko pierwsze chwile jest wystraszona a potem normalnie już funkcjonuje
niby odkurzacz jest be, ale jak odkurzam i tak łazi za mną cały czas i patrzy na niego
a wieretarka też niby niedobra, ale mąż już tyle razy w domu przy niej wiercił, że tylko pierwsze chwile jest wystraszona a potem normalnie już funkcjonuje
Sandi
Fanka BB :)
"Tragiczny finał wizyty w solarium
Nastolatka z Bydgoszczy trafiła do szpitala z ciężkimi poparzeniami całego ciała po wizycie w solarium – poinformowała TVN 24.
Dziewczyna, zanim poddała się sesji w solarium, wzięła tabletkę na zapalenie skóry. Według jej koleżanki, tabletka miała przyśpieszyć i utrwalić proces opalania.
Życiu nastolatki nie zagraża niebezpieczeństwo, ale będzie musiała przejść długotrwałe leczenie. Ponadto, nie będzie mogła opalać się przez, co najmniej, kilkanaście najbliższych miesięcy."
Nastolatka z Bydgoszczy trafiła do szpitala z ciężkimi poparzeniami całego ciała po wizycie w solarium – poinformowała TVN 24.
Dziewczyna, zanim poddała się sesji w solarium, wzięła tabletkę na zapalenie skóry. Według jej koleżanki, tabletka miała przyśpieszyć i utrwalić proces opalania.
Życiu nastolatki nie zagraża niebezpieczeństwo, ale będzie musiała przejść długotrwałe leczenie. Ponadto, nie będzie mogła opalać się przez, co najmniej, kilkanaście najbliższych miesięcy."
reklama