reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
hej :-)

hehe...you can dance dało ciało :-p akurat na finał :-D
a najlepiej uważam tańczy Kasia - jest najbardziej wszechstronna :tak:
Artur to showman, który dobry jest w tych swoich efektownych fikołkach, ale pozostałe tańce widać, że mu gorzej wychodzą, a Kryspin taki nieśmiały chłopaczek, stresujący się, wg mnie widać to często w jego tańcu :tak:

Ewelina ja też w Toruniu studiowałam ;-)
Ale tego miasta nie lubię :no: Jakoś nudą mi w nim powiewało :-D ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam:-)
mała obudziła się o 2 i nie spała do 3:baffled: ale cały dzień była marudna może przez zęby:baffled:

YCD niestety będzie jutro o 21.30 (tzn. dziś). Mieli awarię. Ja trzymam za kobitkę.

Roksi koniec szpiegowania:-D
no to dziwne bo byłaś ewa u mnie a po za wiadomością nie mam cię w ostatnio odwiedzanych gościach:no: idę do Ciebie i zobaczymy czy będzie jakiś ślad po odwiedzinach;-)

moje dziecko panicznie sie boi odkurzacza :-(po tym jak ostatnio maz wciagnal nim jej ciastko :-( ....ehhh

Roksi widze ,ze powoli rozgryzasz o co loto??:confused:

:-D:-D:-D

moja boi się wiertarki:baffled: nie wiem co by było jakby sąsiedzi robili remont na górze:szok::szok: musiałabym się wyprowadzic do mamy:szok:

moja się trochę boi i odkurzacza i wiertarki...
niby odkurzacz jest be, ale jak odkurzam i tak łazi za mną cały czas i patrzy na niego :-D
a wieretarka też niby niedobra, ale mąż już tyle razy w domu przy niej wiercił, że tylko pierwsze chwile jest wystraszona a potem normalnie już funkcjonuje :tak:

"Tragiczny finał wizyty w solarium
Nastolatka z Bydgoszczy trafiła do szpitala z ciężkimi poparzeniami całego ciała po wizycie w solarium – poinformowała TVN 24.
Dziewczyna, zanim poddała się sesji w solarium, wzięła tabletkę na zapalenie skóry. Według jej koleżanki, tabletka miała przyśpieszyć i utrwalić proces opalania.

Życiu nastolatki nie zagraża niebezpieczeństwo, ale będzie musiała przejść długotrwałe leczenie. Ponadto, nie będzie mogła opalać się przez, co najmniej, kilkanaście najbliższych miesięcy."

reklama
Do góry