reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Hejka mamuśki i dzieciątka :-)
podczytuję i w końcu coś napiszę.

Moja córunia też się boi wiertarki, płacz niesamowity w chwili włączenia wiertarki.
Za to za odkurzaczem wszędzie biega, uwielbia jak jej powietrze dmucha w buzie, wiem że to nie dobrze bo wszelki kurz ląduje jej w nosie itp, ale nic nie pomaga, ona tak chce i tyle.

Co do opalania w solarium to ja raz bardzo się poparzyłam.
Oczywiście opalałam się już wczesniej po 15/20 minut,ale tym razem zmieniłam salon, pytałam jakie lampy mają, babka powiedziała że takie jak wcześniej.
W razie czego poszłam tylko na 10 minut i to było o 5 za długo :crazy:

Okazało się że lampy były raz silniejsze.

Mam nadzieję że takie jedno zdarzenie nie zaważy na zdrowiu mojej skóry.
Teraz solaria unikam wielkim łukiem

reklama
a mój Piotrek boi sie elektrycznej maszynki do golenia:-D,

ja teraz jestem bez zadnego zabezpieczenia:ninja2:z mojej strony oczywiście:-D, bo czekam, aż sytuacja sie unormuje po zastrzyku:tak:, tzn dostanę @ bez wspomagania farmokologicznego:-D

no u mnie zdarza sie ta cisza częściej, zresztą od kiedy pamietam, to zawsze miałam problem i często brałam leki na wywołanie:-(, no i Piotrus sie cudem pojawił:-):-:)-):-(

no to dziwne bo byłaś ewa u mnie a po za wiadomością nie mam cię w ostatnio odwiedzanych gościach:no: idę do Ciebie i zobaczymy czy będzie jakiś ślad po odwiedzinach;-)

Nie ma. Może to działa tylko w danej chwili jak ktoś wejdzie w profil.
Ciekawe jakie jeszcze są "nowości".

reklama
Do góry