reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hejka!

nie pocieszyłyście mnie z tym łóżeczkiem:no:m ma zmysłkonstrukcyjny to może da radę. Mam dwie kol. które mogą mi pożyczyć więc nie będę kupować. Na noc wyjeżdżamy raz lub dwa w roku.
Myślicie, że powinnam "przespać" Zosię w nim w domu żeby nie było potem scen? czy od razu na żywca?

kasia - oby tym raziem ta praca była stabilna:-)pensyjka imponująca!

reklama
madzikm- ja bym Zosie połozyła, co ci szkodzi, chociaz zobaczysz czy ci w tym nowym łóżeczku prześpi

a praca mam nadzieje że na parę latek - bo już mam dosyć tego haosu ciągle

Roksi wklej fotkę nowych bucików:)

Wika śpi a ja mam wolne, mój m dzisiaj jest u teściów bo remont robią i coś tam miał im przenosić wiec mam pełny luz

Kasiu dobrze, że ci się wszystko ułozyło, powodzenia w nowej pracy;-)

bylismy u lekarza i to tylko katarek:tak:, podaje kropelki i witaminki;-)

kto ogląda you can dance, kogo obstawiacie?
moim faworytem jest Artur, może dlatego że jest z Torunia:-D, a to miasto jest mi bardzo bliskie:tak:, studiowałam tam:-p

już wiem co sie pozmieniało na bb:-) trzeba wejść do siebie lub kogoś innego profilu:-p właśnie przyczaiłam u znajomej nowego avatora wlazłam i teraz wyjdę na szpiega:zawstydzona/y::-p:-p:-p

chyba coś im się popsuło w you can dance:baffled:

reklama
gratuluje Kasiu nowej pracki :tak:i zarobki imponujace ;-)

no wlasnie co z ycd? :confused:

ale mielismy dzisiaj milusia pogode :tak:jestem "hepy" :-p

Do góry