reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Agutek, my z mężem rozkładalismy i składaliśmy łóżeczko turystyczne po raz pierwszy przez cały wieczór, bo źle odczytalismy instrukcje:-D:-D:-D, a teraz idzie bardzo szybciutko, bo składać i rozkładac trzeba na "uniesionym" dnie łóżeczka:tak:, a my mieliśmy rozłozone i za cholerę nie dawalismy rady:zawstydzona/y:

Agutku, pierwszy raz też długo z tym łóżeczkiem walczyliśmy a teraz mąż składa i rozkłada w kilka sekund :tak: Osobiście nie lubię pożyczać takich rzeczy bo jak się coś zepsuje to i tak kasę trzeba wywalić coby komuś odkupić :baffled: A jakie wy macie łóżeczko?

roksi, jeśli chodzi o multiwaya to oczywiście pojadę do sklepu pomacać :-D a jeśli nam się spodoba to kupimy przez allegro bo jest DUUŻO taniej :szok:

bodga, a sąsiadka może zdradzić w czym ct04 był lepszy? Skoro miałą oba to jej opinia może być bardzo ważna.

Właśnie przeczytałam o Agacie Mróz (siatkarce), umarła dzisiaj, przeszczep się nie przyjął, straszne jest to że jej córcia nie będzie jej nawet pamiętała :no: , ma dwa miesiące

reklama
Fredzik, multiway jest ponoc gorszy w uzyciu, tzn. ciezej sie wjezdza na krawezniki, i siedzisko jest mniej wygodne(ponoc zjezdza pupka)no i ma mniejsze kolka-co osobiscie dla mnie bardzo wazne!

No ja tez wlasnie sie dowiedzialam o Agacie Mroz!moja mam zmarla jak milam rok i 8 miesiecy wiec wiem jak to jest zyc bez Matki!

Fredzik my mamy łożeczko Coneco:-),

Agutek ja ubieram małego tylko w pajacyk bawełniany, bo on nie da sie przykryć:no:, więc myślę że nie jest mu za gorąco, ale jak te upały utrzymaja sie, to temp w mieszkaniu przekroczy 25st, wtedy pewnie go tez rozbiorę:-D

bogda, :-(...

a jakie kółka ma multiway bo ct 04 ma 19 cm a multiway? Nigdzie nie mogę tego właśnie znaleźć, ja bym chciała trochę mniejsze niż ma ct04. Tak czy inaczej musimy jechać pomacać do sklepu.

reklama
Do góry