kasica212
Sanka & Samka
Moni uważam, że organizm Sanki już sobie poradzi z MMR. Lekarka u której teraz jesteśmy mnie poparła że przy ryzyku obciążeniu chorobą neurologiczną i alergią lepiej jest przesunąć w czasie i Samanta dostanie MMR dopiero po drugich urodzinach, chyba że będzie coś niepokojącego się działo to jeszcze później. Nową doktor mamy od marca i bardzo sobie chwalę :-)
Jak starszak w szkole?? Roksana chodzi na 9-10 godzin do przedszkola i o dziwo nie ma marudzenia, wręcz czasem nie chce wychodzić
Ania dopadły Cię jakieś dolegliwości ciążowe czy na razie spokój???
Bliska mi dziewczyna ma termin kwiecień/maj i jak na razie nie jest kolorowo i optymistycznie
Ja już przestałam wchodzić na BB ostatnio, ustawiłam sobie informacje na maile o nowych postach i czekałam....
Jak starszak w szkole?? Roksana chodzi na 9-10 godzin do przedszkola i o dziwo nie ma marudzenia, wręcz czasem nie chce wychodzić
Ania dopadły Cię jakieś dolegliwości ciążowe czy na razie spokój???
Bliska mi dziewczyna ma termin kwiecień/maj i jak na razie nie jest kolorowo i optymistycznie
Ja już przestałam wchodzić na BB ostatnio, ustawiłam sobie informacje na maile o nowych postach i czekałam....