reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Witam.
Wszystkiego najlepszego dla naszych dzisiejszych solenizantów. Gabrysiu ,Filipku, Kamilku życzymy moc prezentów!!!
Matko, jak ten czas leci:szok:.Szkrabiki obchodzą trzecie urodziny:tak:.

MNniki,jutro mnie nie będzie więc już dzisiaj 100 lat dla Twojej niuni:tak:.

Dziewczynki pochwalcie się prezentami dzieci. My mamy jeszcze trochę czasu to może coś podpatrzę.

reklama
monika dziękuję za życzenia w imieniu Gabci!:-) I oczywiście ślę Kamilkowi i Filipkowi całuski z okazji ich urodzin (a tak a propos ciekawe jak dzidzia m@dzi)

Imprezka urodzinowa jutro, a w prezencie Mała dostanie konika pony przytulankę - raczej Wam się nie przyda:-D, grę planszową żabki, a reszty nie wiem.

Gabrysiu Filipciu Kamilku i Nicolko ciocia Kasia pamięta o Was moc buziaczków :-) oj zleciało zleciało.Filip na urodzinki dostanie rower.Pozdrawiam wszystkie majowe mamusie;-)

Witam się i biegnę składać życzenia.
Naszym współ-urodzonym Gabrysi i Kamilkowi sto lat!!!
Nikol dla ciebie buziaczki i również najlepsze życzonka:-).
Pozdrowienia również dla jutrzejszych jubilatów Majeczki(M&m,s) oraz Szymonka (Malgoss). U nas już po imprezie i FIlip wzbogacił sie o domek ogrodowy:-).Jeszcze tylko huśtawka i mamy cały "park rozrywki" we własnym ogrodzie.
M@dziu daj znać co u Ciebie.

Wszystkim ciociom dziękujemy za bzyczenia i te forumowe i sms-owe.Buziaki dla Was

Wszystkiego naj dla kolejnych solenizantów - Majeczki, Szymonka i Filipka:tak:.
Na jutro buziaczek dla następnych w kolejce- Nataszki i Gucia:-D.

Dziękuje bardzo za pamięć i życzenia dla Kamilka ja również reszcie solenizantów życzę wszystkiego naj najlepszego spóźnione ale szczere. Jeśli chodzi o mnie to ja jeszcze dwupak moja dziewczynka się tym razem zbuntowała i ma do góry główkę więc jeszcze nie wiadomo czy nie będzie cc ja jednak cały czas żyję nadzieją że w ostatniej chwili się odwróci :-). Pozdrawiam was wszystkie buziole

Dziękuje kochane w imieniu Nicol za życzonka!!!Waszym pocieszkom też życzymy wsztstkiego najlepszego!!!!samych radosnych i słonecznych dni!!!Życzonka spóźnione ale szczere.Nie zaglądałam tu na wątek bo stwierdziłam że tylko byłó chwilowe pisanie a potem i tak nikomu się niechce tu zajrzeć -a tu prosze życzonka.

A tak co u Was babolki moje kochane słychać???unas czas leci ucieka dzień za dniem zresztą prz 2-jce bąbli to czas ucieka bardzo szybko.Nicol teraz chora więc siedzi w domkiu i gra mamusi na nerwach:)Jutro ide z nią na kontrol to zobaczymy co lekarka powie-cuągle ją kaszel menczy.

Madzia-życze ażeby maleństwo grzecznie się obruciło główką do dołu!!!trzymam kciuki ażeby wszystko poszło szybko sprawnie i bez komplikacji,ciekawe jak Kamilek zareaguje na rodzeństwo? u nas Nicol nic tylko by małego tuliła i całówała ,zazdrosna nie jest ale jednak zrobiła się bardzo niedobra i nic nie słucha -to taka jej reakcja odkąd Wiktorek jest z nami!!!!

A swoją drogą to dziś przez przypadek się dowiedziałam że ponad miesiąc temu Barmanka urodziła -nawet nie wiedziałam że jest w ciaży!wszystkiego dobrego dla maleńsrtwa!!!!

widzę, że wątek majowych mam 2009 umarł śmiercią naturalną ech szkoda... teraz mnie naszła taka nostalgia... może któraś się tu zjawi i przeczyta w każdym razie jestem w ciąży 9 tydzień, termin mam na 22 kwietnia...
pozdrawiam was serdecznie i ucałowania dla maluchów

reklama
pomyślałam sobie ,że zajrzę i zdmuchnę kurz a tu niespodzianka:-D

Aniu, gratulacje!!!!!!Spokojnej ciąży bez komplikacji życzę.Mnie też czasami nachodzi nostalgia za starymi dobrymi czasami na BB.Niestety nikt u nie zagląda .Nawet MamaNiki dała sobie spokój choć długo walczyła o posty .

Kasiu, jak tam u was? Jak to się stało,ze zaszczepiłaś Sankę?Dobrze pamiętam,że miałaś ją nie szczepić?

Spadam spać bo jutro starszak ma na 8 do szkoły.Najgorsze,ze wstają ze mną o 6 i nie mogę się wyrobić w czasie.Plączą się pod nogami i marudzą . Chyba zacznę wstawać o 5 żeby spokojnie wypić kawkę.

dobrej nocki:tak:

Do góry