reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
no! bylam w macu - jest świetnie. :-)

na marcówkach, jedna z dziewczyn prawie urodziła na chodniku przed szpitalem!! :szok:

cześć:)
a więc przedstawiam się dokładniej:D
mam 27 lat, od 3 jestem mężatką, pracuję w branży budowlanej (a raczej pracowałam bo jestem na wychowawczym)
Dominik jest moim pierwszym dzieckiem, urodził się 11 maja, dokładnie tydzień przed terminem:)
w szpitalu spędziliśmy tydzień ze względu na jego żółtaczkę i infekcję wewnątrzmaciczną:(
Domi jest w miarę spokojnym dzieckiem, jak na razie fazę wymuszania mamy za sobą, tydzień temu zaczął więcej mówić i teraz można z nim trochę ponegocjować;)

reklama
Hej dziewczynki.
Justa witaj na majówkach:tak:. Dominiczka jeszcze nie mamy w gronie naszych majowych szkrabów:tak:.

Martuś jak to by urodziła na chodniku????????:szok::szok::szok:

Do góry