reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Teraz po moich zachwytach się przywitam:-)
Witajcie babolki:-)

AgA...wiesz jak ja bym pojechała na taki obóz...tak mnie strasznie kręcą takie zabawy że bym wolała coś takiego niż wczasy:tak: Super,zazdroszcze Ci przeokrutnie;-):zawstydzona/y:
Rewelacyjnie spedzony czas:tak::-)

Marzenko...Witaj w naszym deszczowym kraju:sorry2:;-):-)
Świetnie że wczasy udane i że Nataszka sie fajnie bawiła,,,za rok biore z Ciebie przykład:tak:
No i jak wrócisz to koniecznie fotki nam pokaż:tak:
Boszeeeee ja chyba ostatnio upierdliwa jestem z tymi zdjęciami,co? Ale cóz poradze jak uwielbiam fotki ogladać:sorry2::-D

A u nas zimno,buro i ponuro...bylismy dzisiaj u "teściów" bo wrócili z wakacji,opaleni jakby z Afryki wrócili,no i było...miło:tak:
To chyba tyle,nie mam weny...tak jakoś:sorry2:

reklama
Marta zdjęcia rewelacja widać,że robione przez artyste fotografa,a wy no cóż jesteście tacy piękni,że brak mi słów po prostu.:tak:
Twój M powinien być modelem normalnie szczena mi opadła:szok: i w dodatku jest b.fotogeniczny ty oczywiście jesteś piękna ale wole zachwycać się facetem:sorry2: sory nie gniewaj się ale lubie oglądać ładnych ludzi i w dodatku kochających się dlatego pewnie obejrze jeszcze kilka razy wasz album.:tak:
Dzieci przeurocze,powinniście mieć ich więcej życze szczęścia i miłości:tak::-)

m&m's zdjęcia są przepiekne... jak dziewczyny pisały, szczęście od Was bije, a i widać, że rodzinke też macie całkiem wesołą... mnie podobały się zdjęcia Pana Młodego ze świtą, widać, że Mikołaj świetnie się czuje w takich momentach, nie wiem na którym zdjęciu, ale na jednym wygląda zza ściany z taka groźną miną...

mnie osobiście rozczuliło zdjęcie jak byłas cała spłakana i wtulałaś się w dzieci... gratuluje fotogrfa!

Tsarina, co do zdjęć "męskiego grona" :-D to jest jeszcze kilka perełek jeszcze bardziej odjechanych. :-D :-D. Fakt że chłopcy się dobrze bawili. :-D

a co do Mikołaja - to świetnie go rozgryzłaś - on to jest zwierzak fotograficzny. Uwielbia jak mu się zdjęcia robi, nie ma z tym problemu, za to zawsze pozę sobie wymyśli...i minę. :-D

Marta zdjęcia rewelacja widać,że robione przez artyste fotografa,a wy no cóż jesteście tacy piękni,że brak mi słów po prostu.:tak:
Twój M powinien być modelem normalnie szczena mi opadła:szok: i w dodatku jest b.fotogeniczny ty oczywiście jesteś piękna ale wole zachwycać się facetem:sorry2: sory nie gniewaj się ale lubie oglądać ładnych ludzi i w dodatku kochających się dlatego pewnie obejrze jeszcze kilka razy wasz album.:tak:
Dzieci przeurocze,powinniście mieć ich więcej życze szczęścia i miłości:tak::-)

Florencjo, no za co ja mam się obrażać. :-D nie gadaj głupot.!!
co do dzieci, to ja kiedyś już pisałam że dla mnie ty i twoja rodzina jesteście przykładem i niedoścignionym wzorem. :tak::tak:

i wogóle to fajnie że się odezwałaś!!! :-) :tak: zaglądaj częściej. fakt że ostatnio niedużo się dzieje, ale zawsze chętnie usłyszymy co u was. A ja bardzo chciałabym zobaczyć zdjęcia waszej rodzinki!! :tak:

Malinko, tak szczerze to żadnego. bo jestem leniwa. Zimą ćwiczylam kilka miesięcy, jakoś listopad - marzec. To ćwiczyłam 15 minut dziennie, miałam taki zestaw ćwiczeń. Ale potem się zniechęciłam. I to koniec. :-D

nie no proszę Cię :-pwidok Twojego brzucha motywuje mnie do ćwiczeń, i tak planuje od dziś zacząć a co z tego będzie to się okaże wieczorem:rofl2:

a u nas ostatnio pogoda dopisuje więc nadrabiam swą obecność w parku :tak:
poza tym latam za tą głupią kiecką na wesele :sorry2: a że wczoraj pociapałam się z m więc mu wykrzyczałam że w wielkiej D mam to wesele i że nie ide :rofl2: (to jego znajomych wesele więc...:-p)

m&m, normalnie napatrzeć się nie mogę:tak::tak: zdjęcia są piękne!! nie mogę wyjść z podziwu że "przed" byliście tacy zrelaksowani, nic nie myślący o zbliżającej się godzinie... te przed-weselne atrakcje zapewne mega odstresujące były, prawda? Sukienka bardzo do Ciebie pasowała - taka skromna, prosta - śliczna. Mąż oczywiście model jak się patrzy :tak: Mikołaj i Maja tacy eleganccy że hoho :tak:
Wszystkie fotki są naprawdę piękne :-) Mnie też najbardziej urzekły te gdzie się biedna rozpłakałaś i tuliłaś swoje dzieciaczki :happy2:
a ja mam pytanie, bo coś mnie zaciekawiło.. dlaczego ty miałaś zakładaną (i chyba też nosisz) obrączkę na lewej dłoni?

Słonkoonline Wszystkiego Najlepszego W Dniu Urodzin!
tort%20urodzinowy.gif

nie no proszę Cię :-pwidok Twojego brzucha motywuje mnie do ćwiczeń, i tak planuje od dziś zacząć a co z tego będzie to się okaże wieczorem:rofl2:

Malinko będę trzymać za ciebie kciuki. :tak::tak:

a u nas ostatnio pogoda dopisuje więc nadrabiam swą obecność w parku :tak:
poza tym latam za tą głupią kiecką na wesele :sorry2: a że wczoraj pociapałam się z m więc mu wykrzyczałam że w wielkiej D mam to wesele i że nie ide :rofl2: (to jego znajomych wesele więc...:-p)

Barmanko, uśmiałałam się. :-) bardzo dobrze mu powiedziałaś. hi hi hi.
a sukienkę na pewno znajdziesz. Pewnie jak przestaniesz szukać. albo zaraz po powrocie z wesela... (jak to w życiu :-p ) ale znajdziesz. :-)

co do zabawy przed ślubem i wyluzowania. To fakt że stresu wogóle nie było. :-) przed samą uroczystością tak, ale wcześniej nie. To chyba dlatego że nie była to taka wielka uroczystość.
I łatwo było sie wyluzować w otoczeniu bliskich, szczególnie kiedy wszyscy się dobrze bawili.

m&m, a ja mam pytanie, bo coś mnie zaciekawiło.. dlaczego ty miałaś zakładaną (i chyba też nosisz) obrączkę na lewej dłoni?

tak Barmanko noszę na lewej. :tak: z kilku powodów. po pierwsze dlatego że uważam że to moja obrączka i mój wybór. :-) a chciałam żeby nasze obrączki były blisko jak trzymamy się z M. za ręce. :sorry:. do tego na prawej mam pierścionek zaręczynowy, którego nie chciałam przekładać na lewą, ani nie chciałam nosić z obrączką. :sorry: a na koniec , ale to nie z dopasowania do "obyczaju", obyczaj się raczej do mnie dopasował :-p, tutaj się nosi na lewej. Zresztą w wielu krajach nosi się na lewej. czyli w skrocie ;-) bo tak wolałam. hi hi hi :-D

no i ...HEJO. :-)

ja dzis wstałam z bólem gardła, oskrzeli i katarem - więc humor nie za bardzo. ale staram się powalczyć.

w dzisiejszym menu :-p barszcz czerwony i placuszki z jabłkami.

Ostatnia edycja:
Heloł

Aga
Boziu jak ja zazdroszczę takiego wyjazdu....uśmiałam się czytając to wszystko....musiało być tak super!!!!!!!!!!!!!! że pewnie nie jesteś w stanie nam nawet w części oddać to co tam przeżyłaś!!:tak::-)

Marta
Dziewczyny już chyba napisały wszystko co chciałabym Ci powiedzieć...Tworzycie wspaniałą rodzinę!!! Z przyjemnością się ogląda te zdjęcia:tak:
zaczęłam wypisywać tu numery zdjęć, które mi się podobają...ale musiałabym chyba wszystkie wymienić...więc nie ma to najmniejszego sensu...
Wyglądałaś zjawiskowo!!!!! Gratuluję i życzę dużo szczęścia i żeby całe Wasze życie właśnie tak wyglądało jak na tych zdjęciach!!!

Marzena
Super że wakacje udane..normalnie z Twojego posta aż kipi optymizmem:tak: Super nie ma to jak wakacje!!

A ja dzisiaj zdycham bo dostałam @...normalnie mam takie bóle że ledwo chodzę:baffled: Za to super spedziłam weekend...w sobotę zrobiliśmy sobie na ogrodzie ognisko...nie grilla tylko ognisko..powiem Wam kochane, że nie pamietam kiedy jadłam taką kiełbachę...dla mnie nie ma porównania:tak:
Wczoraj z kolei pojechałyśmy ze szwagierką na imprezkę do "Fiata" jej mąż tam pracuje i był dzień rodzinny....bardzo fajnie spędziłam czas:tak:

M&m's - zdjęcia przepiękne, ślub bajkowy, rodzina idealna....Gratuluje i życzę Wam takiego szczęścia przez kolejne lata małżeństwa. Dobrze że można zatrzymać najpiękniejsze chwile za pomocą zdjęć.
Nina - dziękuję, fakt trudno opisać cały pobyt bo bardzo dużo się działo....mam chyba 1200 zdjęć z wypadu :-D
Marzenko - ale Ci zazdroszczę, musisz koniecznie wrzucić zdjęcia i dokładnie poopisywać co i jak

edit:
a ja dziś mam wqrw..:angry:.bo moja stara kotka podrapała Zosie po twarzy, dobrze ze jej oka nie wydrapała. Szramy od pazurów idą przez czoło powiekę i pod okiem na policzku dosłownie 3 mm wyżej a rozerwałaby jej dolna powiekę.... najbardziej wqur mnie M. który stwierdził ze nic złego się nie stało i jeżeli się to powtórzy to pomyśli co zrobić z kotką. Nie mogę o tym przestać myśleć a siedzę cały dzień w pracy. Mam nadzieje ze M. dopilnuje Zosi

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry.
Martuś dzięki waszym cudownym zdjęciom miałam naprawdę miły poranek dzisiejszego paskudnego dnia.Siedziałam i płakałam(ze wzruszenia oczywiscie).Cała wasza rodzinka jest zjawiskowa,te zdjęcia pokazują niesamowite emocje i wasze wielkie uczucie.Moim faworytem zdecydowanie jest zdjecie z łezką w oku i dzieciaczkami na kolanach.Macie piękną pamiatkę z tego chyba najwazniejszego dnia w zyciu.Sama zamarzyłam o takiej sesji zdjęciowej:sorry2:. Może na 10 rocznice ślubu w przyszłym roku?(o ile dotrwam:-()
Marzenko super,ze jesteś.Dobrze,ze urlop się udał i jestescie zadowoleni co do Nati to byłam pewna,ze będzie grzeczna;-) ciocina ulubienica:-)
Nina byłaś wczoraj na Fiacie?? Toż to prawie koło mnie:szok:.Szkoda,ze sie nie zgadałyśmy:-(
Ja mam doła wiec to by było na tyle.....

Do góry