reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Wpadłam na chwilkę na forum a tu proszę zdjęcia Marty, wybaczcie kochane, że odpiszę na razie tylko do niej później nadrobię resztę.
Jestem w trakcie oglądanie i muszę pisać na bieżąco ten post, bo nie ogarnęłabym wszystkich myśli tyle cudownych zdjęć:
Martuś: Kochana zacznę od fotek na motorówce wygladacie hmmmmm jak z katalogu po prostu bosko........ kolejnym zdjęciem powalającym na kolana jest nr 308 twój mąż z Majeczką........ ależ on przystojny :szok::szok::szok::szok::-p, zdjęcie chłopaków tuż przed ślubem nr 022- rewelka :-D:-D:-D:-D Ty w suknie ślubnej wyglądasz ehhhh prześlicznie a Majeczka jak cukiereczek!

Cała sesja jest po prostu PIĘKNA, aż brak słów ehhhhhh wasza rodzinka wygląd cudownie! Z całej tej sesji bije niesamowita energia szczęscia, radości!

reklama
Wpadłam na chwilkę na forum a tu proszę zdjęcia Marty, wybaczcie kochane, że odpiszę na razie tylko do niej później nadrobię resztę.
Jestem w trakcie oglądanie i muszę pisać na bieżąco ten post, bo nie ogarnęłabym wszystkich myśli tyle cudownych zdjęć:
Martuś: Kochana zacznę od fotek na motorówce wygladacie hmmmmm jak z katalogu po prostu bosko........ kolejnym zdjęciem powalającym na kolana jest nr 308 twój mąż z Majeczką........ ależ on przystojny :szok::szok::szok::szok::-p, zdjęcie chłopaków tuż przed ślubem nr 022- rewelka :-D:-D:-D:-D Ty w suknie ślubnej wyglądasz ehhhh prześlicznie a Majeczka jak cukiereczek!

Cała sesja jest po prostu PIĘKNA, aż brak słów ehhhhhh wasza rodzinka wygląd cudownie! Z całej tej sesji bije niesamowita energia szczęscia, radości!

Aniu, dziękuję. Wzruszam się jak czytam takie piękne słowa. :sorry::sorry::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
co do "przystojnego męża" to na szczęście dla mnie wygląda normalnie, więc wciąż musi się starać. Nie ma to tamto. hi hi hi :-D
fakt że zdjęcia w jakimś stopniu oddały te emocje które nam towarzyszyły, bardzo się z tego cieszę. :sorry::sorry:

Jeszcze raz, Aniu bardzo dziękuję.
4219449521_880dcb19c8_o.gif

Marta nie musisz mi dziekować, mieliście po prostu rewelacyjnego fotografa, który potrafił oddać wasze emocje, piękno.... dzięki czemu zdjęcia są wyjątkowe!!!
ps. mnie rozczuliło zdjęcie, na którym przytulasz swojego m 353, ale łzy stanęły mi w oczach jak zobaczyłam ciebie, zapłakaną wtuloną w mikołaja 123, no i koljne na których twój m nachyla się nad tobą ehhhh słodko

Marta... przyjemnie jest patrzeć na ludzi na prawdę szczęśliwych ze sobą i kochających się ponad wszystko. Tworzycie tak zgrany team ,że nikt i nic nie jest w stanie tego zburzyć. Zdjęcia są odzwierciedleniem tego co Was łączy a fotograf w piękny i emocjonalny sposób to pokazał. Nie będę pisać Ci frazesów bo doskonale wiesz ze te obrazy są wspaniałe. Napisze Ci tylko ,że chciałabym by w moim związku panowała taka harmonia. Zazdroszczę...pozytywnie oczywiście. Wyglądałaś pięknie i to właśnie nie...już umalowana czy ubrana. Wyglądałaś pięknie właśnie taka zwyczajna...nieuczesana ale mająca obok siebie wszystkich tych których kochasz. Nie dałam rady obejrzeć ich wszystkich...wzruszyłam się. Wrócę do nich jak będę miała lepszy okres w życiu. Bo przyjemniej oglądać czyjeś szczęście samemu będąc szczęśliwym:tak:

Confi, Malinko, Monia dziękuję Wam. :tak::tak: :-)

Malinko, tak szczerze to żadnego. bo jestem leniwa. Zimą ćwiczylam kilka miesięcy, jakoś listopad - marzec. To ćwiczyłam 15 minut dziennie, miałam taki zestaw ćwiczeń. Ale potem się zniechęciłam. I to koniec. :-D

m&m's zdjęcia są przepiekne... jak dziewczyny pisały, szczęście od Was bije, a i widać, że rodzinke też macie całkiem wesołą... mnie podobały się zdjęcia Pana Młodego ze świtą, widać, że Mikołaj świetnie się czuje w takich momentach, nie wiem na którym zdjęciu, ale na jednym wygląda zza ściany z taka groźną miną...

mnie osobiście rozczuliło zdjęcie jak byłas cała spłakana i wtulałaś się w dzieci... gratuluje fotogrfa!

Matko,wchodze na forum a tu taka niespodzianka-no w końcu!!!!!!!:-)

Marta...cóż ja moge napisać:sorry2:
Zdjęcia przeszły moje najśmielsze oczekiwania i czy napisałabym że są cudowne,wspaniałe czy jeszcze coś innego to byłoby za mało...mnie zabrakło słowa:sorry2::-) To po prostu jakaś bajka,sen...jestescie rewelacyjną parą,macie wspaniałe dzieciaczki i.... nie wiem co napisać:sorry2::sorry2::sorry2::-)
Pięknie...życze Wam aby to trwało wiecznie:tak::-):-):-)
Jeszcze chciałam dodac że wyglądacie przepięknie:)

Ostatnia edycja:
reklama
Martuś oglądając zdjęcia przypomniałam sobie dokładnie twój opis i powiem Ci że fotograf to perfekcjonista,każdą ważną chwilę odzwierciedlił chyba idealnie,a szczególnie to zdjęcie z dziećmi na kolanach i twoimi łzami.... czekając w napięciu, aż wreście ta chwila doszła do skutku...Wyglądacie pięknie a M to ciacho:tak:.

Do góry