reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Moniu Ty odwykłaś?. Ja myslalam ze Ciebie to nie dopadnie. :-) I nie mow mi tylko ze nie popijasz tearz winka ?

A no niestety tak się stało.
Uczyłam się do tego egzaminu, musiałam forum odłożyć no i jakoś tak wypadłam z rytmu. A teraz ciężko wrócić.
Zresztą już nie ma tego co kiedyś, tych wieczornych maratonów ... nikt nie pije :-D
Chociaż np ja siedzę wlaśnie przy Ksztelanie niepasteryzowanym :cool2:

Nie mogę edytować ...
więc piszę pod postem

I nie mow mi tylko ze nie popijasz tearz winka ?
:-D:-D:-D
Dobre
Dopisałaś to później :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
A no niestety tak się stało.
Uczyłam się do tego egzaminu, musiałam forum odłożyć no i jakoś tak wypadłam z rytmu. A teraz ciężko wrócić.
Zresztą już nie ma tego co kiedyś, tych wieczornych maratonów ... nikt nie pije :-D
Chociaż np ja siedzę wlaśnie przy Ksztelanie niepasteryzowanym :cool2:

Moniu zawsze wiedziałam że moge na Ciebie liczyc ja przy czerwonym winku. A co do "klimatu" faktycznie juz nie ma tego co kiedyś. Ja myślalam że przeszłyście na XXX. Opowoadaj co u Lilci?.

Marcelku,wszystkiego najlepszego z okazji roczku!!!

Jak strumyk bystrej wody po zielonej płynie niwie tak niech płynie wiek Twój młody mile i szczęśliwie.

13-630x525.jpg

Ostatnia edycja:
Witajcie moje Kochane :-)

Moniko i Marcelku -
Wszystkiego co najlepsze z okazji ukończenia roczku!!!
Życzę Wam oby kolejny rok minął w miarę z dala od skazy, obyście mogli cieszyć się wszelkimi smakami życia,
oby uśmiech zawsze na Waszych buziach gościł (Barmanko - Tobie przede wszystkim życzę spokoju, abyś mogła wtórować Marcelkowi w tych beztroskich śmiechach), dużo kasiory na wszelkie zachcianki, no i zdróweczka, co by nic Wam nie przeszkodziło w cieszeniu sie życiem

Buziaki od Nas :********************

npnsyo.gif

reklama
troszke mnie nie było,ale chyba nikt nie zauważył-jakoś to przeżyje:-D
Zła jestem bo tak mnie angina rozłożyła:wściekła/y:a jutro komunia Chrześniaka mojego m,a żeby było śmieszniej to sukienke kupiłam na ciepły dzień:no:a pogoda do bani szaro buro i deszczowo:no:no i musze iść w czymś innym.
MARCELKU wszystkiego naj naj najlepszego z okazji 1 urodzinek!!!
Oraz wszystkiego najlepszego dla Solenizatów ,których święto przegapiłam:zawstydzona/y:

Przepraszam,że tak ogólnie i życzenia krótkie,kiepskie samopoczucie nie pozwala mi na więcej,uciekam pod kordełke moja mama bawi Nicol to musze korzystać i choć troszke się kurować,miłego weekendu pa majóweczki.

Do góry