reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Jolu przestań sama , po co my tu jesteśmy aby cię wesprzeć choć słowem wiem że to może nie wiele ale trzymaj się jestem myślami z tobą a i żadnego prasowania odpocznij

Marzenko...no ja jakiegos chopla dostalam i jak wczoraj musialam zalozyc dziewczynom nie prasowane bodziaki to mna trzaslo...no nie moge...:sorry2::sorry2::sorry2:
Choc bym padala to prasowanko musi byc zrobione....:sorry2:

Boże Jolu, potraktuj to jak nałóg - jak palenie. Też trzęsie jak odstawisz, - ale wiesz że to dla twojego własnego dobra!!!!!

Boże Jolu,
nie mam już co powiedzieć żeby cię pocieszyć.
Wyobrażam sobie jak musi być ci ciężko i źle. jak rozmaiwałam z tobą ostatnio przez telefon to twoje słowa mówiły jedno a głos drugie. Słow mówiły: jakoś idę do przodu a po głosie czuć było twoje wycięczenie.

Zgadzam sie z Marzenką, weź zostaw to prasowanie!!!! Co ty w szpitalu chcesz wylądować??!!! i co powiesz lekarzom, że nie możesz leżeć, bo prasowanie czeka!!!!!!
Proszę cię weź to zostaw.

Martus..oj kochana jestes...tak sie o mnie troszczysz....:tak:...
Wogole to zaplanowalam sobie ze jutro wieczorkiem do Ciebie zadzwonie i sobie pogawedzimy.....masz taki mlody wesoly glos....:tak::tak::tak::tak:
Oczywiscie jak zechcesz..daj mi znac kiedy bys mogla...:tak::tak::tak:

Co do prasowania Przemek powiedzial ze poprasuje te latwiejsze rzeczy typu pieluszki i reczniki...a ja reszte wiec szybko pojdzie....:tak:

a tak wogole to moj P tez juz mnie pedzi zebym poszla i polezala...a ja ...ogladam domy...:tak::tak::tak:

hej,

pisalyscie o kryzysie 8 miesiaca, my tez go mamy oglupiec idzie,

dzisiaj xavko nie umial usnac wstal po poludniowej drzemce po 14 a usnol przed 22

niewiadomo co robic z takim dzieckiem mialczacym:-(przezyjemy jakos.

oduczam go od cyca ale nie wychodzi wcale niechce mleka modyfikowanego tak jak

kiedys pil,musze dalej probowac niestety...

jola ale ty masz z tymi kobitkami twoimi ,dwie to nie jedna trzeba miec oczy

wszedzie

ja nie palilam i nie bede palic :-)jak kazdy sprobowalam,bylam tedy w przedszkolu

wyciaglam po kryjomu od mamy ale nie zasmakowalo.moi rodzice palacy a dzieci

nie ,zato moj mezulek sie delektuje...

Martus..oj kochana jestes...tak sie o mnie troszczysz....:tak:...
Wogole to zaplanowalam sobie ze jutro wieczorkiem do Ciebie zadzwonie i sobie pogawedzimy.....masz taki mlody wesoly glos....:tak::tak::tak::tak:
Oczywiscie jak zechcesz..daj mi znac kiedy bys mogla...:tak::tak::tak:

Co do prasowania Przemek powiedzial ze poprasuje te latwiejsze rzeczy typu pieluszki i reczniki...a ja reszte wiec szybko pojdzie....:tak:

a tak wogole to moj P tez juz mnie pedzi zebym poszla i polezala...a ja ...ogladam domy...:tak::tak::tak:

lepsze oglądanie domów niż prasowanie:dry::dry::dry:, przynajmniej można leżeć.

A co do prasowania, to proszę cię wykarz się rozsądkiem godnym mamy bliźniaczek i zostaw prasowanie w spokoju!!!!!!!!!!! jedyne co ci wolno prasować to koszule Przemka!!!!

a co do dzwonienia, to nie ma problemu. dzwoń jak nie będę mogla gadać to powiem i że nie w tej chwili i oddzwonię do ciebie.:tak::tak::tak:

reklama
Jolu przestań sama , po co my tu jesteśmy aby cię wesprzeć choć słowem wiem że to może nie wiele ale trzymaj się jestem myślami z tobą a i żadnego prasowania odpocznij

Kasiu..gdyby nie Wy...to ja nie wiem co bym zrobila...Wasze slowa otuchy i wsparcia sa bezcenne....:tak::tak::tak:

Boże Jolu, potraktuj to jak nałóg - jak palenie. Też trzęsie jak odstawisz, - ale wiesz że to dla twojego własnego dobra!!!!!

No...jakbys zgadal to jakis nalog bo jak wkladam pranie do pralki to jz mysle ze trzeba to poprasowac....:baffled::baffled:...ale ja to mam odkad dziewczyny sie urodzily...do tego czasu nie prasowalam..tylko to co potrzeba..a teraz prasuje wszystko.....:blink:..no nie prasuje tylko sciereczek do kurzy..:-):-):-):-D:-D:-D

Do góry