reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
jagodko duzo zdrowka i przespanych nocek dla mamusi ;-):-D

marzena- powodzonka w pracy;-)

marzena80,jola,slonkoonline,aneteczka,boheciafka,mamamatysia,krystyna30
- dziewczyny dziekuje wam z calegos erca ale dzis mialam koszmarna nocek jak nigdy,, maly o 23 sie obudzil i pozniej do 3 prawie nie spal ... moze bylo w tym snu z godzine,, od 3 dyzur przejal maz bo maly nie chcial wogole spac.. :/// zasnal dopiero o 7.15 ale to juz uspila go mama bo my z mezem do pracy musielismy isc i oboje ledwo co zyjemy, nie wiem co sie stalo.. czemu nie chcial spac prawie cala nocke..:////:-:)szok::crazy::eek:

Gwoli ścisłości - macie trzy moderatorki ;-)

Nooooo, to jeszcze lepiej!!!
Ha ha ha :-D
To całkiem jak prezes który siedzi w domu nic nie robi a nad pracownikami czuwa menedżer ...
Nie ma go w pracy ani duchem ani ciałem :rofl2:
Pracownicy go nie znają, nie widzą, nie szanują ...
Brawo moderatorki, brawo brawo!!!

Gwoli ścisłości- mamy jedną moderatorkę, a dwie na zamknietym i jeśli już dawno uznały, że nie będą pisac na otwartym to niech tak zostanie.

sheeppy - nie obraź sie - ale taka jest prawda...

Ja osobiscie nie wiem kim jesteś.. Probowalas zrobic porządek z narodzinami naszych majowych dzieciaczkow (zeby niby ład zapanowal, i co??? po 2 tygodniach bodajze ukazala sie informacja abysmy same sie powpisywaly (ok - rozumiem, urodzilo Ci się dziecie i czasu nie mialaś..zycie przeroslo ambicje:tak::tak::tak: no ale popatrz - przyszedł listopad i ankzoc dokończyla za Ciebie zadanie!!! )

Skoro jesteś na zamknietym i znasz sie "osobiście" z Imagination - to prosze wyjdź z ogolnego i na zamknietym poscieraj jej lezki...

Moje drogie Koleżanki moze za ostro potraktowały była Koleżankę (czyt. była bywalczynie otwartych majowek) - ale po troszce rozumiem... To tak jakbym ja pakowala fotki swojej Corki do forum fanatykow aut mojego M... (pewnie reakcja bylaby identyczna...)

Popatrz.. Ty rozumiesz idee forum - jestes na zamknietym, tam piszesz, tam wstawiasz fotki... Wszystkie jesteście na bieząco w sprawach swoich dzieci -tak jak My tutaj..
Wszystko by bylo ok - gdyby Imagination laskawie tez nam cos napisała, i raz na jakis czas napisala na ogolnym - "hej... dawno mnie tu nie było, więc w skrocie... a co u Was??", no i My tez lubimy usłyszec jakieś komplementy pod katem naszych dzieci..

Gwoli ścisłości- mamy jedną moderatorkę, a dwie na zamknietym i jeśli już dawno uznały, że nie będą pisac na otwartym to niech tak zostanie.
moderacja to nie pisanie na forum :oo2:
dla przykładu nie było nas, to były 2 osoby z administracji bodajże - też zupełnie obce dla całej reszty. Ktoś raportował zły post - ktoś się pojawiał i banował.

moderacja to nie pisanie na forum :oo2:
dla przykładu nie było nas, to były 2 osoby z administracji bodajże - też zupełnie obce dla całej reszty. Ktoś raportował zły post - ktoś się pojawiał i banował.

ok,ok...
troszke mnie poniosło - przepraszam.. Ale wiesz to stwanie w obronie Imagination jest takie...jednostronne... No i przepraszam za obraze twojego moderatorstwa.
Żadne wyzwiska sie tu nie przejawialy.. A ze sie Koleżanka urazona poczula - no to sorry - uważasz, że bezpodstawnie jej inne kolezanki napisaly.. To juz troszke trwalo..i po prostu musialo kiedys wybuchnać.

aga_k_m - to ciekawe, bo ja Ciebie pamiętam:-)
a to, że mnie nie znasz, to znaczy, że nie mogę tu sprzątać?? Racja, mogłam przekazać to zadanie komuś 'z góry' ale tylko poradziłam się w południe i dostałam dokładne wytyczne jak mam postępować
Wiesz, nie chodzi o to, że bronię Imagination... Ale teksty w stylu : "po co zakładałaś temat na naszym forum" to raczej nie przystoją...

Ostatnia edycja:
aga_k_m - to ciekawe, bo ja Ciebie pamiętam
a to, że mnie nie znasz, to znaczy, że nie mogę tu sprzątać?? Racja, mogłam przekazać to zadanie komuś 'z góry' ale tylko poradziłam się w południe i dostałam dokładne wytyczne jak mam postępować

no widzisz - moze bardziej bym Cię zapamiętala, gdybys i Ty sie cześciej udzielala. Bo w końcu kiedyś oprocz moderatora bylaś też forumowiczka..

Ja wiem, ze przez "moj jezyk" nie trafilam do Waszego pierwszego grona zamknietego.. No ale coż... nie zaluje...

Ale moze zanim cos "sprzatniesz" poradzisz się reszty moderatorek, a tu...upsss chyba na głownym otwartym miala byc "naczelną" ankzoc ;-)

naprawde - nie wydaje mi sie aby ktos tu kogos za mocno obraził...

aga_k_m - to ciekawe, bo ja Ciebie pamiętam:-)
Wiesz, nie chodzi o to, że bronię Imagination... Ale teksty w stylu : "po co zakładałaś temat na naszym forum" to raczej nie przystoją...

Dziewczyno, Ty tu nie sprzątasz, Ty nic tu nie robisz, wchodzisz tu, bo Imagination Ci się pożaliła i usuwasz tylko to co z nią związane.
Może łaskawie posiedź trochę, popracuj, pomóż ankzoc. Skoro jesteś moderatorem.
Ja uważam że to nie fair

reklama
ja tylko na chwilkę, bo ekipa sprzatająca i tak zaraz tu wpadnie i posprzata... a i z góry wybaczcie wypunktowanie...:
1. jak już pisałam, zanim usunięto posty, to nie miejsce na takie dyskusje!
2. sheepy może poprsotu załóżmy, że u nas sprzata anzoc, bo jesteśmy z nią blisko, jej interwencja nas nie uraża, ale jeżeli jej by zabrakło, no np. choroba czy kłopot z dzieckiem (co od razu odpukałam:-)) to chyba lepiej, żebyś Ty coś podziałała, niż obcy, oczywiście dając nam znać...
3. a sprawę Imagination zostawmy w końcu w spokoju, bo się tylko pokłócimy, a nie ma o co!

tyle z mojej strony!

Do góry