sheeppy
lutowa '07 majowa '09 :D
Gwoli ścisłości - macie trzy moderatorki ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gwoli ścisłości - macie trzy moderatorki ;-)
Gwoli ścisłości- mamy jedną moderatorkę, a dwie na zamknietym i jeśli już dawno uznały, że nie będą pisac na otwartym to niech tak zostanie.
moderacja to nie pisanie na forumGwoli ścisłości- mamy jedną moderatorkę, a dwie na zamknietym i jeśli już dawno uznały, że nie będą pisac na otwartym to niech tak zostanie.
moderacja to nie pisanie na forum
dla przykładu nie było nas, to były 2 osoby z administracji bodajże - też zupełnie obce dla całej reszty. Ktoś raportował zły post - ktoś się pojawiał i banował.
aga_k_m - to ciekawe, bo ja Ciebie pamiętam
a to, że mnie nie znasz, to znaczy, że nie mogę tu sprzątać?? Racja, mogłam przekazać to zadanie komuś 'z góry' ale tylko poradziłam się w południe i dostałam dokładne wytyczne jak mam postępować
aga_k_m - to ciekawe, bo ja Ciebie pamiętam:-)
a to, że mnie nie znasz, to znaczy, że nie mogę tu sprzątać?? Racja, mogłam przekazać to zadanie komuś 'z góry' ale tylko poradziłam się w południe i dostałam dokładne wytyczne jak mam postępować
Wiesz, nie chodzi o to, że bronię Imagination... Ale teksty w stylu : "po co zakładałaś temat na naszym forum" to raczej nie przystoją...