reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Ja tak czytam z doskoku i tak tez odpisuje Slonko masz moze taki bujaczek?Moze w tym by polezala twoja Julka mozesz ja postawic tam gdzie jestes jesc np.sniadanie a ona by na ciebie patrzala lub siedziec przed kompem dac jej jakas zabawke do raczki ale tak ja stawiac w tym bujaczku zeby miala ciebie w zasiegu wzroku.Ja tak robie i jest w miare spokoj sprobuj powodzenia:tak:

reklama
tikanis dzięki, to jest śpiworek własnoręcznie związany, wczoraj go skończyłam, a dziś jest już wypróbowany, małemu się podoba, bo jak wkładam mu kombinezon, to od razu zaczyna jęczeć, a w tym to się uśmiechał

Sprobuje wstawic jakies zdiecia Krzysia moze cos mi wyjdzie

Załączniki

• telefon 371.jpg
    telefon 371.jpg
    65,2 KB · Wyświetleń: 35
  • telefon 372.jpg
    telefon 372.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 21
jeeej dziewczyny, nie chciałam wywołac takich wzruszeń. Wystarczy ,że ja ryczę...nawet teraz na samo wspomnienie. Faktycznie był to koszmar, ale wiecie co?
Postanowiłam poradzić sie prawnika czy moge złożyć skarge po takim czasie. Postanowiłam ,ze jeśli będę mogła coś zrobić by ta kobieta nie skrzywdziła juz nikogo więcej to to zrobię. Może wtedy mi ulży...nie wiem,ale może żadna kobieta więcej nie będzie miała tak koszmarnych wspomnień. Tak sobie teraz myślę, że jak leżałam na tym korytarzu to podszedł do mnie ordynator pogratulować mi Damianka..(jak leżałąm na patologii to byłam "gwiazda oddziału", bo jako jedyna nie bałam sie dbac o siebie , myłam i suszyłam włosy i zawsze walczyłam dzielnie z prostownicą :-D, dzięki temu przylgnęło do mnie przezwisko "Grzywka" :-D:-D:-D) no i ja głupia ze wtedy ordynatorowi tego nie powiedziałam...:ninja2: durna jestem ...no ale byłam zbyt słaba by mysleć nie mówiąc o gadaniu . Siłę miałam na słanie smsów :-D

mamamatysia witaj w klubie miłosników szpinaku :-) ja chyba najbardziej lubię szpinak w postaci sosu do makaronu, ze śmietaną i serkami topionymi oraz odrobinka sera pleśniowego do smaku :sorry2: ale nadziewanymi szpinakiem mięskami i szpinakową lasagne też nie pogardzę :tak:

florencja śliczniutki synek :tak: resztę rodziny też nam pokaż :-)

Byliśmy dzisiaj na spacerku, Zuzka opatulona w kombinezonie i pod kocykiem.. bardzo zimno u nas :dry: mała pół spaceru "przegadała" a pół przespała :-)
Postanowiłam, że muszę coś ze sobą zrobić, więc zaczynam mniej jeść i trzeba się trchę ruszyć, zamierzam dzisiaj na NW jeżdzić na rowerku, mam nadzieje, że zapał szybko mi nie minie :-D

Dziewczyny znacie jakiś dobry szampon na przetłuszczające się włosy? nie wiem czy to zasługa tabletek anty ale od jakiegoś czasu mam strasznie tłuste włosy, myję je codziennie, a żeby wyglądały normalnie musiałabym to robić 2x dziennie :dry:

Muszę się pochwalić moim Słoneczkiem ;-)
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=YzFPMH5EWNo"]YouTube - Zuzia mówi :)[/ame]

reklama
Do góry