reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Anula-śliczna ta Twoja Sara:-)
marzeniak-oj ............ ale się klopsika dochowałaś. będziesz miała cc czy sn???

Ja juz poprałam , posprzątałam i nawet placki ziemniaczane zrobiłam-bo jakoś nic innego mi sie nie chciało zrobić:-D
M ciągle do mnie dzwoni, pyta czy nic mi nie jest, czy nie rodze. On cały czas powtarzał że mały czeka do 18-go bo tak mu się wydaje, a tu nic!!!:baffled:

reklama
Witajcie Kochane majóweczki..nie było mnie chwilke bo miałam jakis dziwny kryzys spowodowany brakiem postępu u mnie...zmęczeniem telefonami z odwiecznym pytaniem "czy to juz z jak nie juz to kiedy? Nawet bałam się pójśc do sklepu gdzie panie sklepowe pytają o to samo...
Siadła mi psycha troche i musiałam odpoczac od cudownych wiadomości...

Dziękuję Adze...mojemu aniołkowi stróżowi :tak:

dziś jest juz lepiej i stwierdziłam ze tęsknię za Wami dlatego zajrzałam ... jutro jadę do szpitala gdzie mnie zbadają i zobaczymy co powiedzą.
Dużo nie napisze bo nastukałyście znów za dużo jednak pogratuluje kolejnym mamuśkom i pociesze ankzoc kochanie ...to ja będe ostatnia majóweczką :-p
nie musisz się przejmować

Anula - śliczna dziewczynka :-)
Aneteczka - chyba sn, chyba że coś innego wymyślą (mam nadzieje, że obędzie się jednak bez cc)

Mam pytanko

chce kupić małemu nosidełko, żebym mogła nosi go np do sklepu. Chce zamówic przez allegro, możecie polecic mi jakies dobre??? W sumie to nie mam pojecia jakie kupić.

Ale dzis mialam ciezko sie zabrac za to sprzatanie ale wkoncu to zrobiłam. Ja tez wlasnie siedze na allegro i ogladam nosidełka. Narzie upatrzałam taki PROMOCJA !!! 4BABY DELUXE GRZECHOTKA GRATIS !!! (636698830) - Aukcje internetowe Allegro . Widziałam go w sklepie i kosztował 194 zł wiec roznica w cenie jest i na zywo tez nawet fajny. Confi ty do szpitala na badania i potem tam zostajesz czy cie wypuszcza jak nie bedzie żadnej akcji porodowej?

Ostatnia edycja:
Gratulacje dla nowo rozpakowanych mam :-D :-D
przepraszam że nie wymienię was z osobna, ale tradycyjnie jest dużo stronek do poczytania :sorry2: i niestety nie mam czasu na to :-(.

kurde nawet nie wiecie jak mi was brakuje... tak bym chciała wiedzieć co u każdej słychać, jak tam z oznakami porodu, co porabiacie, o czym gadacie.....
normalnie szok to dla mnie,nie wiedziałam że tak od forum można się uzależnić :zawstydzona/y::-D

chciałam wam wszystkim podziękować ze to że ze mną byłyście, za wsparcie jakie od was dostałam, za rady z których korzystałam nie jeden raz.
z wami ta ciąża przebiegała mi bardzo wesoło i szybciutko. jesteście najwspanialsze na świecie :cool2: :cool2: :cool2:
ech jakaś sensitiv się zrobiłam, bo normalnie pisze i rycze jak głupia :zawstydzona/y:

mam nadzieję że za kilka tygodni - jak każda z was już urodzi swoje skarbeczki, i cała ta opieka się unormuje spotkamy się znowu i będziemy sobie plotkować o czym tylko zapragniemy :tak:

Dziewczynki chciałam wam powiedzieć, że was nigdy nie zapomnę.. że mimo tego że teraz będę tutaj mniej się udzielać zawsze postaram się do was skrobnąć pare słówek...

Jeśli by któraś chciała coś do mnie napisać albo zapytać się o coś, bądź usłyszeć jakąś radę - piszcie do mnie na priv, w miarę możliwości będę wam odpisywać :tak::tak: :tak:

reklama
barmanka nie rozklejaj się tak! my też Cie nie zapomnimy... jak można taka gadułe zapomnieć?:-p:-p:-p:-p:-p:-p

confi nie tylko Ty sie męczysz z długaśną ciąża i wypytawaniami... ja już drugi dzień płacze, bo mam lekko dość... przeziębienie, lecznie antybiotykami na drożdżyce, ale będzie dobrze. Poród nas nie ominie! To tak samo pewne, jak to, że słońce sie pojawi na niebie (słonko wyjatkowo to nie o Tobie:-))

mnie pan dr powiedział, że w tym tyg raczej nie urodze, ale to na podstawie badania, natomiast jako położnik nic pewnego powiedzieć nie może, bo ciąża zawsze może zaskoczyć... termin pojutrze, a ja nie mam skurczy, szyjka długa, zamknięta, lekko tylko skrócona, zero rozwarcia, brzuch twardy, napięty czyli trzeba czekać... mała waży 3400

i jak tu doła nie łapać?

Do góry