reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Kochane nie nadrobie Was teraz! Popatrzyłam tylko na list dzieciaczków majowych i nie widze nikogo nowego, co by pogratulować :happy2:

Ja chciałam tylko powiedzieć, że moje słoneczko jest już ze mną w domku! Jak będę miała więcej czasu to opisze więcej :happy2:

Chłopiec, 54 cm, 3100g. :laugh2: mój synuś - urodzony 22.04. o godzinie 7.30 nad ranem :rofl2:

O KURDE!!!! Jest chlopczyk! Wreszcie..... No i jaki wypasiony (w pozytywnym slowa znaczeniu). BRAWO< BRAWO<BRAWO!
GRATULACJE!

ja nie mam problemu z kawą..nigdy nie ,,musiałam" jej pić...jeżeli już piłam to astrę tą co mogą pić osoby chore na serce i żołądek..pyszna ale też droga:baffled:
a teraz to dla smaku piję kawę inkę z mlekiem..mniam:-)
no i czasami cappuccino jak jestem u rodziców

Powiem otwarcie, ze normalnie juz zazdroszcze tym rozpakowanym mamom! Normalnie z nerwa, ze jeszcze tyle musze czekac ide prasowac!

hiehie.... zartuje, ale chcialabym juz miec moja Julke... Niestety boje sie, ze jak u Niny nie odroci sie juz. Caly czas czuje glowke pod prawym cyckiem ;-)
Chociaz czasami wyprawia takie akrobacje, ze ciezko wyczuc gdzie co wychodzi z brzucha.

Ale tak powaznie to ja ide do tej deski nieszczesnej, bo narazie uprasowalam dwie pieluchy i dwie koszulki meza.....

P.S. Czy ten moj Dr.-konowal wyczuje jak Julka lezy? Znaczy wyczuje, w sensie, ze wymaca? Bo na USG nie wysylal mnie, a szczerze mowiac kasy bardzo teraz nie mam, zeby sobie isc sama. Moze mnie wysle po wizycie 4 maja.

Dziękuje dziewczyny za gratulacje! Jesteście kochane. A ja GRATULUJE w takim razie Proncesstopic!!!:-)

Ja zaraz zorientuje się co się dzieje, bo narazie czuje się jak ogłupiała. Przed godzinką wróciliśmy do domu.

reklama
Jak maluch.... Nie beksa? Jak sobie wogle radzisz? Ja nie pamietam (przyznaje sie bez bicia) czy to twoje pierwsze dziecie?
Z opisem porodu jeszcze wytrzymam, nie musisz jeszcze opisywac! :-)

Do góry