reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Dzień dobry majóweczki!
Ale się rozpisałyście od rana! Ja dziś maiłam noc z przerywnikami i tak w końcu wstałam z łóżka po 8.00, a tu już tyle stron do nadrobienia. A swoją drogą to nie pamiętam kiedy ostatnio wstałam po 8.00. Zawsze to 5.300-6.30 i ja już na nogach.
Tsarina ja jako, iż nie posiadam koszul nocnych poszłam do cicholandu i tak zakupiłam jakąś koszulę, którą potem od razu wyrzucę.
Ula a gdzie zamówiłaś herbatkę?

marzena80- wczoraj pisalas do princestopic , ze jak mowie ze sie rozpakuje to pewnie tak bedzie a tu dzis taki poscik, ze juz urodzila godzinke temu :-D:-D

Hellooo Mamusie !!!!!!!!

standardowo - nocka nie była przyjemna.. a poranek zrobił się bardzo bolący.. no ale.. damy radę!!!

princesstopik, mamamatysia, kokoszka - trzymam cały czas za Was kciuki!!! i już nie mogę doczekać się Waszych kolejnych relacji!!!

princesstopik - o kurcze!!! właśnie przeczytałam posta niżej - KOCHANA GRATULUJĘ!!!! ŻYCZĘ WAM DUŻO, DUŻO WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE!!!!

ankzoc - ja niestety też jedynie mogę liczyć na becikowe i ubezpieczenie - ta sama sytuacja:tak:

Ankzoc - wróżką jesteś czy co?? :szok:
To ja poproszę również o wyznaczenie terminu porodu..bo mam dylemat kiedy mojej mamusi kupić bilet.. :-) więc może podpowiesz...? :wink:

reklama
PRINCESSTOPIC GRATULUJĘ!!!

Ankzoc Ty nasza wróżko - kiedy ja się rozpakuję??? Poproszę o datę i godzinę najlepiej! Hahaha!!!

Do góry