reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

wczoraj bolalo mnie troszke jak na okres, ale nie mialam skurczy, a pozniej mnie troche zlapaly, ale juz jestem tak do nich przyzwyczajona, ze czasami o nich zapominam, maz sie przerazil i mowi- a torby nie spakowalas a ja mowie ze nie bo moge rodzic dopiero za tydzien, na co on zapytal sie czemu , a ja mowie bo we wtorek do fryzjera, w srode wynik wymazu a w czwartek wizyta u gina wiec wtedy moge rodzic :-D:rofl2:

to jeszcze kochana torby nie spakowałaś??;-):-)
ja mam zamiar to zrobić dzisiaj..ale jeśłi będę miała CC to i tak będę tą zawartość zmieniać:sorry:

reklama
Marzena80- kochana nie martw sie, jeszcze cie zaskoczy ;-)a tak pozatym to jak ci wyszedl termin na 1 usg?? bo nam polozna mowila ze czesto ten termin z 1 usg w I trymestrze jest najbardziej wiarygodne, wiecej dzieci rodzi sie w tym terminie niz wg om:happy:, bo mi np wychodzila data 2 czerwiec z 1 usg

jestem już jestem :-)
ale mi się dobrze dziś spało - tylko raz siku wstawałam ;-)
kafcia już zrobiona, to biorę się za nadrabiania postów - ale oczywiście będę z wami na bieżąco :tak:

wczoraj bolalo mnie troszke jak na okres, ale nie mialam skurczy, a pozniej mnie troche zlapaly, ale juz jestem tak do nich przyzwyczajona, ze czasami o nich zapominam, maz sie przerazil i mowi- a torby nie spakowalas a ja mowie ze nie bo moge rodzic dopiero za tydzien, na co on zapytal sie czemu , a ja mowie bo we wtorek do fryzjera, w srode wynik wymazu a w czwartek wizyta u gina wiec wtedy moge rodzic :-D:rofl2:
To ja lekarzowi na wizycie 8 kwietnia powiedziałam, że ja przed 22 kwietnia nie mogę rodzić, bo mam kilka spraw do pozałatwiania, a na 22 jestem umówiona z położną i doiero po tym spotkaniu ewentualnie mogę, ale ja to bym dopiero w maju wolała. A każdy się pyta dlaczego chcę w maju? Czy to o znak zodiaku chodzi? Ja się na zodiaku nie znam, ale sprawdziłam i od wtorku już byzki lecą, więc niby bez różnicy, tylko, że maj jest takim ładnym miesiącem i u mnie w rodzinie nikt nie jest z maja, więc chciałabym, żeby moja Kluseczka była.

nina27- nie nie spakowalam , ale mam wszystko kupione a lista wisi na lodowce ;-), nabiera mocy :-D w razie jakby mnie cos chwycilo teraz to maz mnie spakuje, ale wlasnie przed sek dzwonil z pracy i mnie opierdzielil ze mam sie spakowac i nie robic sobie zartow :laugh2:

no dokladnie :)) ankzoc TY wróżbitko :))

a teraz czekamy na wieści od Kokoszki i mamamatysi :-)

fajnie, że Dziewczyny tak dokładnie wszystko opisują - jest się na co przygotować - a, że ja mam termin praktycznie na koniec maja - to pewnie będę przygotowana na różnorodne scenariusze ;-)

nina27- nie nie spakowalam , ale mam wszystko kupione a lista wisi na lodowce ;-), nabiera mocy :-D w razie jakby mnie cos chwycilo teraz to maz mnie spakuje, ale wlasnie przed sek dzwonil z pracy i mnie opierdzielil ze mam sie spakowac i nie robic sobie zartow :laugh2:

:-D:-Dte chłopy to mają z nami przesrane...może lepiej się spakuj i nie stresuj już go więcej:-D

Marzena80- kochana nie martw sie, jeszcze cie zaskoczy ;-)a tak pozatym to jak ci wyszedl termin na 1 usg?? bo nam polozna mowila ze czesto ten termin z 1 usg w I trymestrze jest najbardziej wiarygodne, wiecej dzieci rodzi sie w tym terminie niz wg om:happy:, bo mi np wychodzila data 2 czerwiec z 1 usg
No właśnie z na pierwszym USG wyszedł 2 maj. Potem trochę przypieszył, bo wychodził tydzień wcześniej, ale na ostatnim znowu 2 maj. Moja mała chyba w okolicach 28-34 tygodnia dość dużo podrosła i dlatego pewnie ten termin trochę się przybliżył, ale ostatnio na wizycie lekarz powiedział, że wygląda idealnie na 37 tydzień i powinnam donosić do 2 maja.A wg OM ja się nie sugeruję, bo tak jak kiedyś pisałam ostatnią @ miałam 7.07, więc termin przypadałby na 14.04. Ale to były wakacje...

reklama
a wiecie moje skurcze to ja mam przez mojego meza :tak:, on zawsze mowi do malej ze ma sie urodzic 5 maja, bo bedzie mu latwo zapamietac i chyba sie dogadali :-D, ale to sie okaze jak 30 pojde do lekarza :-p, moze od razu powie mi ze mam isc do szpitala, a najsmieszniej bedzie jak jeszcze przenosze te ciaze:baffled:

Do góry