reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
AgA - wiesz co faktycznie droga ta przesyłka:angry: nie zwróciłam uwagi...ale wiem że te leżaczki są bardzo dobre...dlatego chyba się poświęcę..zobaczę jeszcze w jakiej cenie są w sklepach bo może wtedy taniej wyjdzie..nie ma co przepłacać....

Nina27 ten leżaczek jest świetny :)
ja już mam taki, jednak może poszukaj czegos bliżej miejsca zamieszkania bo strasznie zdzieraja za przesyłkę ...
ta tańsza wersja już lepiej wygląda :)

mnie tez przeraza koszt przesylki ale moj brat jest z warszawy i jest mozliwy odbior osobist a te lezaczki sa nprawde stabilne i lepsze od tamtych z cienkim nozkami

czesc dziewczyny!!!
nie udzielalam sie ostatnio, a nawet balam sie czytac,...
u mnie dobrze, dzidzia rosnie, rozpycha sie slodko w poniedzialek za tydz mam usg z ktorego mam nadzieje dowiem sie w koncu kto sie urodzi !
nie moge doczekac sie maja i widoku mojej nowej milosci...
jaraczej nie bede sie juz udzielac, bo od jutra nie bee miala internetu, jak bede miala mozliwosc to zawsze sie odezwe a jak tylko urodze napewno dam wam znac przez kogos z irlandi !!!np Paule...

zycze wszystkim szybkiego milego porodu i najpiekniejszego dzidziusia na swiecie!!!!

i mam nadzieje jeszcze do zobaczenia!!!

Hej kobitki - wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet:-D

Nina27 aporo lezaczkow z fisher price ja tez chce taki lezaczek a dokladnie ten (Leżaczek Bujaczek 2w1 Link-a-Doos Fisher Price H4789) zastanawiala sie nad hustawka - lezaczkiem tez z fisher price (Leżaczek-bujaczek Fisher Price) ale sa tylko do 9kg:baffled:wiec kicha, zwykle lezaczki sa do 18kg jak sama napisalas:-DBardzo polecam lezaczki z fisher ja widzialam ten co chce w sklepie (u nas to koszt kolo 40€) i go troche potestowalam tzw. crash test (zawsze taki robie na wszelkich zabawkach itp)...i jest super:-Dja bede kupowala pod koniec marca jak sie przeniesiemy do nowego mieszkanka:tak:

Akunia kochana 3maj sie cieplutko, wiem ze Ci ciezko i zle i bola raczki od poklocia ale pomysl ze to dla twojego syneczka...napewno wszystko bedzie dobrze i dotrzymasz do 36tygodnia:-D

Załączniki

• e7807de66d15d313b9ee1a2173408638500x500.jpg
    e7807de66d15d313b9ee1a2173408638500x500.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 18
reklama
a ja kupiłam leżaczek taki jak na zdjęciu :tak: w sumie wahałam się między tym poprzednim co pokazywałyście.. (z grubszymi płozami).
w tym moim właśnie płozy mnie przekonały , bo są wyższe i myślę że będzie łatwiej dziecko karmić, chodzi mi o to że się schylać tak bardzo nie trzeba ;-)
w sumie oba leżaczki to Fischer Price, więc dobra firma. a to który lepszy okaże się "w praniu" :-)

tak naprawdę to ciężko jest na cokolwiek się zdecydować jak się nie ma żadnego doświadczenia i porównania :baffled:

Załączniki

• lezaczek.jpg
    lezaczek.jpg
    43,9 KB · Wyświetleń: 24
Do góry