reklama
Nina27
Majowe mamy'09
AgA - wiesz co faktycznie droga ta przesyłka nie zwróciłam uwagi...ale wiem że te leżaczki są bardzo dobre...dlatego chyba się poświęcę..zobaczę jeszcze w jakiej cenie są w sklepach bo może wtedy taniej wyjdzie..nie ma co przepłacać....
Nina27
Majowe mamy'09
znalazłam jeszcze jeden:-)
FISHER PRICE Lezaczek bujaczek 2w1 do 18kg M7930 (566770524) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE Lezaczek bujaczek 2w1 do 18kg M7930 (566770524) - Aukcje internetowe Allegro
mama_Bartusia
Maj Bartus i Oliwcia
czesc dziewczyny!!!
nie udzielalam sie ostatnio, a nawet balam sie czytac,...
u mnie dobrze, dzidzia rosnie, rozpycha sie slodko w poniedzialek za tydz mam usg z ktorego mam nadzieje dowiem sie w koncu kto sie urodzi !
nie moge doczekac sie maja i widoku mojej nowej milosci...
jaraczej nie bede sie juz udzielac, bo od jutra nie bee miala internetu, jak bede miala mozliwosc to zawsze sie odezwe a jak tylko urodze napewno dam wam znac przez kogos z irlandi !!!np Paule...
zycze wszystkim szybkiego milego porodu i najpiekniejszego dzidziusia na swiecie!!!!
i mam nadzieje jeszcze do zobaczenia!!!
nie udzielalam sie ostatnio, a nawet balam sie czytac,...
u mnie dobrze, dzidzia rosnie, rozpycha sie slodko w poniedzialek za tydz mam usg z ktorego mam nadzieje dowiem sie w koncu kto sie urodzi !
nie moge doczekac sie maja i widoku mojej nowej milosci...
jaraczej nie bede sie juz udzielac, bo od jutra nie bee miala internetu, jak bede miala mozliwosc to zawsze sie odezwe a jak tylko urodze napewno dam wam znac przez kogos z irlandi !!!np Paule...
zycze wszystkim szybkiego milego porodu i najpiekniejszego dzidziusia na swiecie!!!!
i mam nadzieje jeszcze do zobaczenia!!!
Hej kobitki - wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet
Nina27 aporo lezaczkow z fisher price ja tez chce taki lezaczek a dokladnie ten (Leżaczek Bujaczek 2w1 Link-a-Doos Fisher Price H4789) zastanawiala sie nad hustawka - lezaczkiem tez z fisher price (Leżaczek-bujaczek Fisher Price) ale sa tylko do 9kgwiec kicha, zwykle lezaczki sa do 18kg jak sama napisalasBardzo polecam lezaczki z fisher ja widzialam ten co chce w sklepie (u nas to koszt kolo 40€) i go troche potestowalam tzw. crash test (zawsze taki robie na wszelkich zabawkach itp)...i jest superja bede kupowala pod koniec marca jak sie przeniesiemy do nowego mieszkanka
Akunia kochana 3maj sie cieplutko, wiem ze Ci ciezko i zle i bola raczki od poklocia ale pomysl ze to dla twojego syneczka...napewno wszystko bedzie dobrze i dotrzymasz do 36tygodnia
Załączniki
reklama
barmanka79
Deus Dona Me Vi
a ja kupiłam leżaczek taki jak na zdjęciu w sumie wahałam się między tym poprzednim co pokazywałyście.. (z grubszymi płozami).
w tym moim właśnie płozy mnie przekonały , bo są wyższe i myślę że będzie łatwiej dziecko karmić, chodzi mi o to że się schylać tak bardzo nie trzeba ;-)
w sumie oba leżaczki to Fischer Price, więc dobra firma. a to który lepszy okaże się "w praniu" :-)
tak naprawdę to ciężko jest na cokolwiek się zdecydować jak się nie ma żadnego doświadczenia i porównania
w tym moim właśnie płozy mnie przekonały , bo są wyższe i myślę że będzie łatwiej dziecko karmić, chodzi mi o to że się schylać tak bardzo nie trzeba ;-)
w sumie oba leżaczki to Fischer Price, więc dobra firma. a to który lepszy okaże się "w praniu" :-)
tak naprawdę to ciężko jest na cokolwiek się zdecydować jak się nie ma żadnego doświadczenia i porównania
Załączniki