reklama
Nina27
Majowe mamy'09
AgA - wiesz co faktycznie droga ta przesyłka
nie zwróciłam uwagi...ale wiem że te leżaczki są bardzo dobre...dlatego chyba się poświęcę..zobaczę jeszcze w jakiej cenie są w sklepach bo może wtedy taniej wyjdzie..nie ma co przepłacać....

Nina27
Majowe mamy'09
znalazłam jeszcze jeden:-)
FISHER PRICE Lezaczek bujaczek 2w1 do 18kg M7930 (566770524) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE Lezaczek bujaczek 2w1 do 18kg M7930 (566770524) - Aukcje internetowe Allegro
mama_Bartusia
Maj Bartus i Oliwcia
czesc dziewczyny!!!
nie udzielalam sie ostatnio, a nawet balam sie czytac,...
u mnie dobrze, dzidzia rosnie, rozpycha sie slodko w poniedzialek za tydz mam usg z ktorego mam nadzieje dowiem sie w koncu kto sie urodzi !
nie moge doczekac sie maja i widoku mojej nowej milosci...
jaraczej nie bede sie juz udzielac, bo od jutra nie bee miala internetu, jak bede miala mozliwosc to zawsze sie odezwe a jak tylko urodze napewno dam wam znac przez kogos z irlandi !!!np Paule...
zycze wszystkim szybkiego milego porodu i najpiekniejszego dzidziusia na swiecie!!!!
i mam nadzieje jeszcze do zobaczenia!!!
nie udzielalam sie ostatnio, a nawet balam sie czytac,...
u mnie dobrze, dzidzia rosnie, rozpycha sie slodko w poniedzialek za tydz mam usg z ktorego mam nadzieje dowiem sie w koncu kto sie urodzi !
nie moge doczekac sie maja i widoku mojej nowej milosci...
jaraczej nie bede sie juz udzielac, bo od jutra nie bee miala internetu, jak bede miala mozliwosc to zawsze sie odezwe a jak tylko urodze napewno dam wam znac przez kogos z irlandi !!!np Paule...
zycze wszystkim szybkiego milego porodu i najpiekniejszego dzidziusia na swiecie!!!!
i mam nadzieje jeszcze do zobaczenia!!!
Hej kobitki - wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet

Nina27 aporo lezaczkow z fisher price ja tez chce taki lezaczek a dokladnie ten (Leżaczek Bujaczek 2w1 Link-a-Doos Fisher Price H4789) zastanawiala sie nad hustawka - lezaczkiem tez z fisher price (Leżaczek-bujaczek Fisher Price) ale sa tylko do 9kg

Akunia kochana 3maj sie cieplutko, wiem ze Ci ciezko i zle i bola raczki od poklocia ale pomysl ze to dla twojego syneczka...napewno wszystko bedzie dobrze i dotrzymasz do 36tygodnia

Załączniki
reklama
barmanka79
Deus Dona Me Vi
a ja kupiłam leżaczek taki jak na zdjęciu
w sumie wahałam się między tym poprzednim co pokazywałyście.. (z grubszymi płozami).
w tym moim właśnie płozy mnie przekonały , bo są wyższe i myślę że będzie łatwiej dziecko karmić, chodzi mi o to że się schylać tak bardzo nie trzeba ;-)
w sumie oba leżaczki to Fischer Price, więc dobra firma. a to który lepszy okaże się "w praniu" :-)
tak naprawdę to ciężko jest na cokolwiek się zdecydować jak się nie ma żadnego doświadczenia i porównania

w tym moim właśnie płozy mnie przekonały , bo są wyższe i myślę że będzie łatwiej dziecko karmić, chodzi mi o to że się schylać tak bardzo nie trzeba ;-)
w sumie oba leżaczki to Fischer Price, więc dobra firma. a to który lepszy okaże się "w praniu" :-)
tak naprawdę to ciężko jest na cokolwiek się zdecydować jak się nie ma żadnego doświadczenia i porównania

Załączniki