reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

Slonkoonline,
ja też tak czuję i myślę , że to czkawka. A tym bardziej tak nisko, bo mój Maluszek jest już ułożony główką w dół...
Szkoda, że masz takiego faceta, który Ciebie nie za bardzo rozumie...
A chodzisz do szkoły rodzenia? Bo jesli tak, to myślę, że najlepiej by było, jakby chodził z Tobą...
Zobaczyłby, jak inni tatusiowie sie przejmują;-).

reklama
oho... Karmiata?! No ladnie... No ja ide dzis na zywiol, ze tak okresle :D Ogolnie Pani polozna kazala mi przyjsc dzisiaj, ale nie wiem, czy juz bede brala udzial w zajeciach. Obaczymy :) Własnie czytam na forum o VASA PREVIA (naczynia przodujące). Ciekawe to i jednoczesnie smutne. Chyba poprosze na usg doktorka, zeby mi zrobil odpowiednie badania. Tu jest link, gdyby ktos chcial poczytac: https://www.babyboom.pl/forum/ciaza...aj-moze-uratowac-zycie-twojego-dziecka-19582/

Malgoss On wogole jest taki wstydliwy i jakis taki malo wylewny. Pojdzie ze mna, bo juz mu to wczoraj zapowiedzialam!
Julka na ostatnim USG tez byla glowkowo ulozona, wiec dlatego tez przyszlo mi na mysl, ze to czkawka.

Oooo.... Jakas pustka powialo z forum :) Ja twardo poszukuje jakiejs poscieli i lozeczka dla Julci. Pan z mojej okolicy ma do sprzedania fajne lozeczko, nowe. Tylko musze obgadac z nim co i jak. Tylko tych zestawow poscielowych jest tyle, ze szok. Ciezko sie zdecydowac.
Lozeczka bardzo mi sie podobaja biale i ciemne, ale ja mam taka kolorystyke w pokoju, ze raczej jasna sosna pasuje. No i troche obawiam sie tego koloru teak, podobno niektore lozeczka sa malowane jakims dziadostwem, ze schodzi.

A i jeszcze sie zastanawiam czy kupowac zestaw z baldachimem, co wy na to? Wydaje mi sie zbedny, bo mala bedzie miala zaciszny kacik, ale zawsze to jakas prywatnosc dla dziecka :D

A mojemu szkrabkowi chyba wlosy rosna, bo zaczela mnie meczyc zgaga i nic nie moge na nia poradzic. pali jak nic. nawet moj kisielek nie pomaga.

hej
Moim skromnym zdaniem to ten baldachim na poczatku to ze wzgledow estetycznych cieszy oko rodzicow...;-)bo sa niektore naprawde sliczne...
A Pozniej to ogranicza widocznosc i mozliwosc poznawania swiata...ale moze sie myle CO SADZA NA TEN TEMAT DOSWIADCZONE MAMUSIE?
bo tez sie zastanawiam nad tym baldachimem...:)taki slodziak
niektore chronia przed sloncem czy komarami...jak jest specjalna siatka.
ale moze na poczatku dzidzia woli jak ma tak wszytsko blizej taki baldachim sprawia ze dzidzi moze pokoj wydaje sie mniejsyz... i czym ciasniej tym lepiej tak mowila polozna ze wtedy ma podobnie jak w brzusiu i czuje sie bardziej komfortowo:)
z kolei z drugiej strony maluszka powinno sie klasc na koncu lozeczka do spania zeby sie w nocy nie zssunal pod kolderke!!!!wtedy nawet nie zobaczy tego baldachi,mu chyba ze to tylko na dzien...
ale ze mnie filozof tez sie rozpisalam...;-)hiiiiiii
pozdrawiam i milego dzionka zycze!!!

ja mam komplet poscieli z baldachimem i taki z materialu i taki z siateczka zeby pasowalo do koloru kolderki. a jka bedzie funkcjonalny to sie okaze

ano powiało pustką :-( pewnie każda ciężko pracuje :tak:

słonko - a ile chcesz pieniążków wydać na pościel?
*) na allegro wrzuć sobie hasło FERETTI, bardzo dobra pościel - ale dosyć droga, cena zależna od tego co chcesz by było w zestawie :tak: (ja mam Jungle)
*) i jeszcze kupiliśmy jedną pościel z tego linka
POŚCIEL DLA DZIECI 135x100 ***nowe wzorki*** (566431424) - Aukcje internetowe Allegro
(ostatni wzorek w zielone misie)

a i jeszcze zwróć uwagę na rozmiar łóżeczka, bo od tego też cena zależy :tak:

Ja mialam mezusiowi pisac prace dzisiaj ale znowu jakos tak wszytsko sie zmoglo zeby jej nie pisac, przed chwilka skonczylam szukac skrzyni biegow do samochodu bo musi byc wymieniona i mialam zadanie, bagatelka przejrzenie 123 stronek od rana.

reklama
Do góry