reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
to tak w miarę:tak:.

Ostatnio patrzyłam na reklamę przedszkola,, Zostaw swoje dziecko w bezpiecznych warunkach za jedyne 1400 złoty ''.:-D

Idę ogarnąć towarzystwo bo już o kolacje wołają.

Ja za niepubliczne płacę 320 więc jest różnica
Moni coś mi świtają te imiona:-D
Jejku dzisiaj miałam na 4 rano do pracy i powoli odpływam,jeszcze tylko lampka wina i mogę iść spać;-)

Ostatnia edycja:
Kasia no jest :tak:
A koleżanka mi mówiła, że w miasteczku obok nas tyle co ja za prywatny tam płacą za państwowy, u mojej mamy też :baffled:

Oj jak ja bym napiła się winka lub zimnego piwka :rolleyes:

Kasiu więc rozumiesz ,że muszę dbać o moje krowy choćby z sentymentu dla starych dobrych czasów:-D.

Ja też bym coś chlapnęła. Sama nie wiem co:baffled:.
Dobra idę kąpać dzieci bo jutro na rano do szkoły.

Zapraszam na winko:tak:
Filipa nie muszę chwilowo kąpać jestem zwolniona a Wiktorka samoobsługowa więc mam wolne Filip śpi już.

Ostatnia edycja:
Witam się wieczorkiem po pracowitym dniu...ufff.
Kasiu dla ciebie:
6lrqeIMGP0943.jpgf8aujIMGP0977.jpgzcdwwIMGP0819.jpgzpjgqIMGP0935.jpg
Moniko dziękuję ,Filipek ma ogólnie ma się dobrze dobrze,niestety gdzieś go zawiało i dziś od rana paskudnie kaszle i cieknie mu z nosa. Poza tym pomysłów ma owszem 1000 na minutę i czasem trudno nadążyć ale staram się jego niespożytą energię kierować na właściwe tory i tak:angażuję go w kuchenne prace(co sprawia mu niesamowitą radość a mnie pozwala na kontrolę:-)) wymyślam zabawy połączone z poznawaniem świata(tory przeszkód, mapy skarbów),zabawy kreatywne(malowanie palcami,wyklejanki i niezastąpiona ciastolina)

Poruszacie nieciekawy temat przedszkola. U nas rok temu dostało się tylko troje trzylatków i to z niepełnych rodzin:baffled:. Ja zastanawiam się czy w tym roku posyłać Filipa. Od października przyjaciółka będzie do mnie przywozić swoją 5 miesięczna córeczkę więc rozważamy pozostawienie młodego w domu.

Kasico gry na FB faktycznie fajne:-D

MMatysia znowu mi ślinka cieknie, pysznie to wszystko wygląda A co do gier to właśnie mi zaproszenie na Angry Birds przyszło, no koło 15 i "zaginęłam w świecie wirtualnym" bo jestem od tego uzależniona :cool2:

Kasia ja bym chętnie na to winko wpadła, ale jeszcze 3/4 m-ce abstynencji

reklama
Matysia wybieram obrazek numer 2:-D bo 4 niewiadomy za pączki i ciasteczka podziękuję z wiadomych powodów;-)
Kasica trudno wypiję sama:-p

Do góry