reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
helo :)

okruszku ja niemoge oglądnąć foć :) , chyba niemam jeszcze na tyle swobody co wy . rozwiązania jezyka gratuluje , sama sie niemoge doczekać aż młody z tym ruszy , wtedy będzie o wiele łatwiej. myśle że mowa to nie sprawa bajek a raczej genów , mój m póżno zaczął paplać jadaczką wiec niespodziewam sie iż oskar zacznie mówić przed ukończeniem 2,5 roczku.
natomias panna która sie ściska z moim synalkiem mówi jak nakręcona a od telewizora niemożna jej oderwać . tak wiec czekam cierpliwie aż przyjdzie pora na młodego.
wkońcu nam sie ciepluto zrobiło a wczoraj jeszcze śnieg sypał - zmienna ta pogoda jak niewiem.

heloo co to ostatnio niema do kogo klawiaturą postukać?

cieplutko sie zrobiło , szkoda w domu siedzieć :tak: , my też spacerujemy ile sie da .
a dziś znów teściową zamówiłam by niuńka zabrała a ja śmigłam wkońcu te okna bo świata już niebyło widać .
jutro do marketu musimy sie skoczyć bo młody niema trzewików , mamy tylko takie adidaski co mu niedawno kupiłam i kaloszki no ale na nie jeszcze nie pora , a dziś rzeczywiści mu sie nóżki spociły trzeba pozbyć sie już tych zimowych buciorów.:tak:

Oskar psoci za dwóch , wczoraj go przyłapałam na.... same zobaczcie:szok::-D - dobrze że to jego pokój :tak:

Załączniki

• 100_5233.jpg
    100_5233.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 67
  • 100_5231.jpg
    100_5231.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 60
hej hej,

donoszę że wiosna przyszła - więc i bocian wreszcie do nas zawitał. :-)

"Mała Mi" jest już z nami. :-D

nareszcie... ;-) :-p

hej hej,

donoszę że wiosna przyszła - więc i bocian wreszcie do nas zawitał. :-)

"Mała Mi" jest już z nami. :-D

nareszcie... ;-) :-p

Pogratuluję po raz kolejny
Wszystkiego najlepszego dla "Małej Mi" i oczywiście dla szczęśliwych rodziców

Ostatnia edycja:
m&m's gratulacje!! A jak poród? Jednak mała Mi się spóźniła, co? A kiedy fotki?! Jak dzieci zareagowały? Eh, ileż mam pytań....

reklama
Do góry