reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Aga uprawiałaś sex z szefem??!!!!!!!!!!:szok::szok::szok: :-D:-D:-D ;-);-);-) :-p:-p:-p i jak było??? hi hi hi

a M wrocił trochę wcześniej, ale biedny on tak się martwi o mnie przez takie rzeczy...

a dziś wychodzimy, bo moja sis przyjechała ze swoim facetem (jak mam to napisać żeby było ładnie i romantycznie?) i idziemy do knajpy na bilard....chyba :cool2::cool2::cool2:
a wogóle to takie są z nich słodziaki że normalnie się wzruszam jak na nich patrzę. Takie papużki - słodziaki. :-) i to jeszcze on jest od niej "trochę" starszy... :-) a takie słodziaki, no mówię wam...

A Moniq gdzie wcięło?? a Marzenkę??? no co jest?

Ostatnia edycja:
reklama
Oj AgA Ty to się masz z tym swoim szefem,jak nie mecz to obóz przetrwania :no:nie ma jakiegoś podpunktu w kodeksie,które by wykluczało Cię jako opiekuna obozu z tego powodu że masz małe dziecko??
I co Martuś wrócił:-D.

A wiecie co jest najlepsze ze miałam jechac JA + 2 wychowawczynie (obie maja 2,5 letnie dzieci)
I mój Szef powiedział ze jak chcemy to możemy zabrać mężów i dzieci. Więc moja koleżanka postanowiła zabrać męża i syna 2,5 roku. Mój szef uznał ze w takim razie ta trzecia wychowawczyni niech nie jedzie (jego koleżanka) bo funkcje wychowawcy może pełnić mąż tej drugiej (bez uprawnień:shocked2:)
Po prostu super:dry:....już widzę jak to będzie wyglądać

Aga uprawiałaś sex z szefem??!!!!!!!!!!:szok::szok::szok: :-D:-D:-D ;-);-);-) :-p:-p:-p i jak było??? hi hi hi

a M wrocił trochę wcześniej, ale biedny on tak się martwi o mnie przez takie rzeczy...

a dziś wychodzimy, bo moja sis przyjechała ze swoim facetem (jak mam to napisać żeby było ładnie i romantycznie?) i idziemy do knajpy na bilard....chyba :cool2::cool2::cool2:

A Moniq gdzie wcięło?? a Marzenkę??? no co jest?

Może napisz z "ukochanym":tak:
podobało mi się:shocked2::dry::sorry: ...blllle

Ostatnio edytowane przez moderatora:
o masz rację z "ukochanym" to ładnie brzmi. :tak:

a co do szefa to poprostu szczenę zbieram z podłogi!! jak można takie decyzje podejmować??!!! tak zażądzać tak ważnymi sprawami??!!!!!!!!!!!

Moniq no coś ty, jakie zybko, ja tu się nudzę i czekam na posty. :-D

Fajnie że wreszcie udało sięz tym pozwoleniem. :tak: :tak:
a co do Lili to nie wierzę żeby ona kiedykolwiek była niegrzeczna! :-) a powiedz , zrobila się już "puszczalska" :-D znaczy dwunożna... :-D

No a ja jak zwykle 100 lat za Murzynami ;-)
No wiesz, ja uważam, że Lili jest złotym dzieckiem. Potrafi się cały dzień przebawić sama na dywanie. Marudzi tylko jak jest bardzo śpiąca.
Za to moja mama ma swoje zdanie i mówi do Lilianki: "no ja myślałam że Twoja matka była niegrzecznym dzieckiem, ale jak patrze na Ciebie, to Twoja matka była jednak grzecza" :-D:-D:-D
Podkreślę, że Mama uwielbia Lili :-)
No fakt, ona u nich w domu zachowuje się trochę inaczej, przychodzi cały czas do stolika kanapowego i rządzi. Nie umie odejść i się zabawić, bo ją tam wszystko to co my robimy interesuje. Natomiast jak mówię: "mamo, ona naprawdę potrafi się sama sobą zająć, ona jest grzeczna", to mama mówi: "no wiadomo, każda matka broni swoje dziecko"
No komedia :-D:-D:-D

A co do puszczania, to puszczać się nie zaczęła (grzeczne dziecko) ;-);-);-), tylko od jakichś 3 tygodni sama wstaje a od kilku dni zaczęła robić po kilka kroczków, tyle że w bok :-D
No ale najlepiej chodzi się za rączki. Ale nie woła o to

IMG_5104.jpgIMG_5109.jpgIMG_5103.jpg

A najlepsze ze śnił mi się wczoraj....i uprawiał ze mną sex...a raczej to ja byłam inicjatorką

Spadłam z kanapy :szok:
Też nie miało Ci się co śnić :-D

Współczuje samopoczucia no i szefa. Dziwny jest

Ostatnio edytowane przez moderatora:
o masz rację z "ukochanym" to ładnie brzmi. :tak:

a co do szefa to poprostu szczenę zbieram z podłogi!! jak można takie decyzje podejmować??!!! tak zażądzać tak ważnymi sprawami??!!!!!!!!!!!

Nawet nie chce mi się tego komentować....dobrze że moja mama ma elastyczny urlop i przyjedzie do opieki do Zosi tylko szkoda bo miała być w sierpniu jak będę ja na urlopie i będzie ładna pogoda....

no z "Ukochanym"będzie ok:tak::-D
Sex z szefem be dziewczynka:-Da chociaż przystojny???
hahahah no fakt do grzecznych to ja nie należę:zawstydzona/y:...a może powinnam napisać w czasie przeszłym ...nie należałam:sorry2:

Może to moje ukryte pragnienie....?:-D
hmmm...ma 33 lata (kawaler) 164 cm ok 80 kg? :sorry2:
Moja Sis jak usłyszała ze jest rok ode mnie starszy to zbierała szczękę z podłogi bo myślała ze koleś ma 40 lat...ale po tej wczorajszej nocy....hmmm....może jakbym sie zastanowiła.....:sorry:
blllle....:-D

Moniq - jeśli byłaś grzeczniejsza...to chyba tylko leżałaś...?;-)...śliczne zdjęcia Lilianki....:tak:

Ostatnia edycja:
Dobrze AgA że choć na końcu napisałaś"blllle"bo już w ciebie powątpiewałam:-D:-Dale z tymi ukrytymi pragnieniami:rofl::rolleyes::-D
Moniq bardzo mi się podoba bluzeczka Lili :tak:całkiem nie na temat piszę ale co tam:-D

Moniq - jeśli byłaś grzeczniejsza...to chyba tylko leżałaś...?;-)...śliczne zdjęcia Lilianki....:tak:

No nie wiem, mama twierdzi że byłam niegrzeczna, w opisach to zawsze brzmiało jakbym była szogunem typu Nadia :-D No to teraz nie wiem, wychodzi na to że Lili jest największym urwisem wśród wszystkich majowych dzieci :-D:-D:-D

Monia, miło mi :tak:, mua

reklama
Dobry wieczor mamusie i dzieciaczki. :)

Dawno mnie u Was nie było ale mialam zawrot glowy: praca , komunia Macka potem bialy tydzien wiec...), ale juz od dzisiaj obiecuje poprawe. Na poczatek wszystkiego najjjjjjlepszego dla roczniaczkow. Ale te dzieciaczki Wam szybko rosna. Moniqsan dochtorko GRATULUJE.

Do góry