reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Monika-teraz już chyba ok z kompem:tak:
Po długiej nieobecności wreszcie dziś wybrałam się na solarium:tak:wzielam tylko 7minut no i już widze i czuje ,że się przyjarałam:no:szok a to tlko 7min,nowe lampy były ,no to teraz mam z głowy po niedzieli będe mogła się ponownie wybrać

reklama
śłub bralismy 8 maja a Tomek się urodzil 28 maja.
Jak sie urodzil to go nie ważyli.Po reanimacji,nawodnieniu, podaniu leków wazyl 2900 ale zaraz spadl do 2550.(tyle mial wody w sobie).Do domu wyszliśmy z wagą 2420

matko, jak to się stało że to wszytsko mi umknęło??!! w sensie ślub!!! no i Z Tomkiem!!!

i wogóle Monia dlaczego z Tomkiem takie miałaś przejścia - problemy?

Po długiej nieobecności wreszcie dziś wybrałam się na solarium:tak:wzielam tylko 7minut no i już widze i czuje ,że się przyjarałam:no:szok a to tlko 7min,nowe lampy były ,no to teraz mam z głowy po niedzieli będe mogła się ponownie wybrać

jejku po 7 minutach się "przypiekłaś"? to masz jasną karnację czy coś?
ja jutro idę! juhu :-D
a mój M też się przypalił na czerwono z lekka ale po 15 minutach ( 5 i 10 dzień po dniu) streszcza się bo w przyszłym tyg. tatuaż będzie robił, a potem nie może na słonce wychodzić.

Ostatnia edycja:
dobra... bardzo bym chciała jeszcze tu z Wami posiedzieć, ale ....muszę zmykac do łóżka...
Jaga mi się co chwilkę przebudza, a jutro czeka nas ciężki dzionek, więc lepiej żebyśmy obie były w miarę "rześkie"

dobranoc Kochane :****

Jolu ,witamy!!! Byłaś u mnie na Nk więc jesteś na bieżąco w czytaniu.:)
Twoja teściówka próbowała sie wbić do mnie na Nk

aga km-dobrej nocy kochana:*wypocznijcie z Jagą:tak:
mamamatysia-dobrej nocy ,my teżdziękujemy za mile spędzony wieczór

Ostatnia edycja:
M&M'Sik, ciąża była zagrożona od 15 tygodni( nie pamiętam dokładnie)czyli leki na podtrzymanie bo były skurcze,cukrzyca cholestaza i cały czas szpital

Kurczę mi cały czas muli net.

Dobranoc kobietki.Ja ciągle czekam na walkę Pudziana

Ja to już zapomniałam jak wygląda solarium

Ostatnia edycja:
reklama
No dobra, przycichło to ja sobie spokojnie teraz popiszę :happy:

Stęsnkniłam się za Wami.
Widziałam że czasami nawet za mną tęskniłyście, w związku z czym bardzo mi miło (Monia, Sherlocku, pozdrawiam :-))

Oczywiście nie poodpisuję Wam dziewczyny, bo musiałabym do rana siedzieć i nadrabiać.

Mam kilka dni wolnego bo M lata. Ale jak tylko skończy wracam do lecznicy.
Gdyby nie to, że mieści się ona tak daleko byłabym cała happy. Zespół tworzą świetni ludzie. Dziewczyny już po kilku dniach zaprosiły mnie na piwo i naprawdę mi tam z nimi dobrze.
Poza tym na bardzo dużo mi pozwalają, także chirurgicznie sobie szaleję. Już drugiego dnia dr oddał mi narzędza i kazał zszyć śródskórnie pacjenta :happy: (także dla mnie - sa sa sa ;-)
Tylko tak mi szkoda czasu :dry: Jak wychodzę z domu o 8 tak wracam po 18. I tak codziennie :baffled:

Mam straszne zaległości z BB, a największe w życzeniach.
Śledziłam forum od czasu do czasu i wierzcie mi, zawsze ciepło myślałam o naszych roczniakach.
Wszystkim malcom teraz składam zaległe życzenia.
Kochane:

Nataszko

Guciu

Filipku

Szymonku

Majeczko

Kasieńko

Nicolko

Filipku

Kamilku

Gabuniu

Xaverku

Bądźcie zawsze największą radością i dumą swoich rodziców.
Ciocia moniq życzy Wam zdrówka i szczęścia na całe życie. Buziaczki!!!

Do góry