reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Monika ja tez mam gęsia skórę gdy pomyślę przez co przeszłaś a jutro przejrzę sobie twój profil na NK,bo mnie Aga zaciekawiła.

WARTO!!!!
i nie słuchajcie Moni - ja uważam, że to NAJPIĘKNIEJSZA fotka w jej galerii. Bije z niej takie magiczne ciepło...

Ninko ,dziekować Bogu ,ze mamy zdrowe dzieciaczki. Oglądalyście ostatnio celownik na jedynce. Urodzil się chłopiec z taką zmianą na buzce ,ze szok.

A ja nie mogę sprawdzić fotki(pewnie dla tego, że nie mam Cie Moniko w przyjacielach)

Mamo Niki gdzie uciekłaś?

Aha Aga zdrówka Jadzę życzę. Julo też chory.

reklama
czyli jednak nie jestem ślepa... Cieszę się, że popieracie mnie w kwestii tej fotki :tak::-).

a co do pytania o callgirl's - hahahah - Monika - moim zdaniem to NIE Twoja "profesja" ;-):-D- nie zareagowałaś na "Koteczku", hehehe :-p:-p:-p

ale powiem Ci, że Twój głos jest taki pomiędzy głosem Marzenki a Barmanki.

NInko - dziękuję za życzenia.
A Julo co - też infekcja? Wobec tego i ja życzę Wam mnóstwo zdróweczka. Oby szybko choróbsko Was opuściło.
Acha - Kochana - powiedz mi jak tam Twoja @ (u mnie nadal nic...), i jak długo zamierzasz jeszcze karmić Jula piersią? Ja po roczku zacznę Jagę odstawiać.

dobranoc kasiu :***

Ostatnia edycja:
Do góry