reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Nataszko...Guciu...100 lat Słoneczka dla Was z okazji Pierwszych Urodzinek...Dużo Radości na codzień,Uśmiechu na Słodkich Pysiolkach,Wszystkiego Naj,Naj,Naj...Buziaki od cioci i Nadusi:-)

Dla Nataszki

number_1_with_pink_dolly.jpg

Dla Gucia

number_1_with_toys.jpg

Hej dziewczyny,przywitam się tylko:-(
Nie mam kiedy pisać,młoda szaleje,w ciągu 3 dni wyszły jej 3 zęby....reszta też się pcha:szok:
Głupieje:-:)sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Kochanka podziwiam Cie i trzymam mocno kciuki.Efekty już widać:-).Adam zapytał po waszym odjeździe "a dlaczego Marzena jest na diecie przecież dobrze wygląda".
Co do Fifiego to sama wiesz co było w poniedziałek:baffled:

Marzenko, ja już nie wierze w Twoją nadwagę.

Monika - widzisz powiedział, że dobrze czyli na nie wygłodzoną :-D:-D:-D wygląda... a tak na poważnie - to ładnych pare kg mi ubyło, ale i tak jeszcze pare musi ubyć:angry: powoli zaczynam się mieścić w jakieś ubrania, ale to jeszcze nie to co przed ciążą. Zresztą przed ciążą też rewelacji ne było, ale ....

Sylwia - a Fifi jest obłędny!!!

jejku Marzenko ja cie podziwiam z tą dietą. zresztą każdego kto tak umie siebie pilnować.

Kasiu za godzinkę,, bo jeszcze Mikołaja bedę kłaść.

Sylwia, fajnie z tym wyjściem!! choć powiem ci ze ja to siły nie mam na takie zakupy. chęci tak ale sił nie. po pierwszch kilku sklepach normalnie wymiękam i dość. więc zazwyczaj moje "rajdy" po sklepach ograniczają się do wybrania 3 - 4. Ale powiem ci że ostatnio bylam w mieście (mam na myśli większe miasto koło nas) gdzie są sklepy i wogóle rozpusta :-D i kupiłam taką śliczną (no mi się tak bardzo podoba) sukienkę, że normalnie aż mi się fruwać chciało. Żadko mi się zdaża być tak zadowoloną z zakupu jak z tej sukienki. choć to taka zwykla letnia sukienka.

no w każdym razie udanego wypadu życzę i żeby chopcy pokazali na co ich stać. :-D

ja tez jestem, ja też....

właśnie zgrywam fotki z dzisiejszego spacerku z moją psiapsiółą i Olusiem.

M&m's - Kochana... mnie też ścisło na widok Twójej Majeczki - powtórzę się - ANIOŁ!!!

Marzena - buziak :***************

Mmatysia - nie kus pizzą... pleasseeeeeeeeeee

jejku Marzenko ja cie podziwiam z tą dietą. zresztą każdego kto tak umie siebie pilnować.

Kasiu za godzinkę,, bo jeszcze Mikołaja bedę kłaść.

Sylwia, fajnie z tym wyjściem!! choć powiem ci ze ja to siły nie mam na takie zakupy. chęci tak ale sił nie. po pierwszch kilku sklepach normalnie wymiękam i dość. więc zazwyczaj moje "rajdy" po sklepach ograniczają się do wybrania 3 - 4. Ale powiem ci że ostatnio bylam w mieście (mam na myśli większe miasto koło nas) gdzie są sklepy i wogóle rozpusta :-D i kupiłam taką śliczną (no mi się tak bardzo podoba) sukienkę, że normalnie aż mi się fruwać chciało. Żadko mi się zdaża być tak zadowoloną z zakupu jak z tej sukienki. choć to taka zwykla letnia sukienka.

no w każdym razie udanego wypadu życzę i żeby chopcy pokazali na co ich stać. :-D
Wrzucaj zdjęcia kiecki.
Generalnie mi sie nie chce z domu wychodzić(nogi mi siadaja od ciagłego łażenia po schodach-pozdrowienia dla Confi;-))ale za tydzień komunia a ja nadal nic nie mam:baffled:.Jak jutro nie kupie jakiegoś ciucha to siądę i będę wyć:-(

m&ms- mój m własnie wrócil, stawiał na działce domek drewniany, narazie zrobili szkielet! U mnie pizzy pod dostatkiem, więc zapraszam aaaaa jakbyś miała ochotę to mam sałatkę z kurczakiem z grila :)

kasia1208- spoko :p

witam dziewczynki

o matko, nosz tą salatką z kurczakiem to już mnie załatwiłaś!!!! ja chce sałatkę z kurczakiem.!!!!!

Wrzucaj zdjęcia kiecki.
Generalnie mi sie nie chce z domu wychodzić(nogi mi siadaja od ciagłego łażenia po schodach-pozdrowienia dla Confi;-))ale za tydzień komunia a ja nadal nic nie mam:baffled:.Jak jutro nie kupie jakiegoś ciucha to siądę i będę wyć:-(

zdjęcie to juz może jutro, bo dziś trochę już ciemno.

a co do szukania, to życzę powodzenia, na pewneo coś znajdziesz. Ale jejku jakie tutaj cuda są czasami a ja zakażdym razem żałuję że nie mam gdzie takiej założyć.

no spójż: (mi się podobają ;-) tylko gdzie ja bym w takiej chodziła, już kiedyś o tym gadałaśmy że chyba wyrzucać śmieci... :-D:-D :dry::dry: )

Załączniki

• 65235241_m1.jpg
    65235241_m1.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 28
  • 65215075_m1.jpg
    65215075_m1.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 33
  • 65230269_m1.jpg
    65230269_m1.jpg
    11,6 KB · Wyświetleń: 28
  • 65229563_m1.jpg
    65229563_m1.jpg
    10,1 KB · Wyświetleń: 30
  • 65228737_m1.jpg
    65228737_m1.jpg
    12,1 KB · Wyświetleń: 32
  • 65224713_m1.jpg
    65224713_m1.jpg
    10,8 KB · Wyświetleń: 28
Ostatnia edycja:
reklama
Mmatysia - możesz przywieźć Fifiego! I Matiego też!!!! Tak fajnie się bawił z Nataszką... a ona wpatrzona w niego jak w starszego brata...

Do góry