reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

witam kochane ja tylko na momencik

NATASZKO FILIPKU GUCIU wszystkiego naj naj naj najlepszego dla was z okazji pierwszych urodzinek!!!niech wam każdy dzień płynie słodko i beztrosko!!!niech na waszych buźkach zawsze będzie szeroki uśmiech!wszystkiego dobrego od cioci BB i Nicol:*:*:*buziaki skarby

Kasica-no brawa dla Roksanki:tak::tak::tak:zuch dziewczynka ,a nmoja panna nadal się leni i nieodzczuwa potrzeby chodzenia,nadal na raczkach!no to teraz musisz mieć oczy do okoła głowy:tak:na a że duma rozpiera to wierze:tak:bo przecież to ogromny powód do dumy:tak:
ok uciekam bo Niki mimo że chora i kaszle to krzyczy na cały dom,do potem papap

reklama
ja chciałam przedewszystkim złożyć życzenia dla Filipka (wczoraj mi się nie udało :-( )
Wszytskiego najlepszego z okazji pierwszych urodzinek!!!!!!

no i dzisiaj, dla Nataszki (marzenko tęsknię za tobą) ucałuj Nataszę na jej pierwszy roczek!!!!!!!!!!

i dla Gucia - wszystkiego naj naj naj!!!!! Malinko za tobą też tęsknię!!!!

Wszystkiego Najlepszego dla Nataszki i Gucia na ten 1 roczek.Dużo uśmiechu na każdy kolejny dzień:-) oraz beztroskiego dzieciństwa dla Was.A dla Waszych rodziców pociechy ze swojego szczęścia na każdy dzień.

witam

FILIPKU
GUCIO
NATASZKO

wszystkiego najlepszego na te pierwsze urodzinki !

samych radosnych chwil,usmiechu , duzo zabawy,zdrowka ,bo to najwazniejsze!
zebyscie byli szczesciem dla rodzicow kazdego dnia,....BUZKa dla was

ja tak na chwilke dzisaj ,Xavko wstanie ,to idziemy na urodziny,od znajomej cora ma 9 lat.

z ta pogoda to naprawde ...u nas od wczoraj rana pada ,cala noc i do teraz.

kasica gratulacje dla Roksanki,mala zdolniacha to na swoj roczek bedzie pieknie chodzila.
moj Xavko,pare dni temu sie puscil ,od tamtej pory cisza....

confi z jednej strony masz fajnie ,przez te bieganie po schodach nie musisz extra cwiczyc.

wczoraj bylam na kontroli z Xavkiem ,dobrze sie rozwija ,tylko dla mnie cos malo wazy 10,5kg.

moze przez to ze Oliver w jego wieku mial 14kg .

dostal szczepionke ,troszke zapiszczal ale nie plakal.

uciekam ,cos jeszcze w domku zrobic trzeba

Martlis kup sobie w aptece vegentalgin H. Są to leki w postaci czopków lub tabletek na bóle miesiączkowe. Ja mam bardzo bolesną @ i one mi o dziwo pomagają .Kosztują coś około 6 zl.

dzieki jak bede w polsce ,to kupie .
tak normalnie ,to ja juz niepamietam kiedy jakiekolwiek tabletki lykalam...moze ze 3 lata temu ...

milego dnia

Nataszko, Guciu
w Dniu Waszych 1 Urodzin

życzę Wam:
mnóstwo dziecięcej radości
przyjemności w odkrywaniu świata
i samych słodkich dni!

Nataszko

Guciu

Nataszo, Gustawie Wszystkiego Najlepszego w Dniu Waszego Święta...

dla Nataszy....
img_9832-e1270565652428.jpg

dla Gucia...
big-cake700.jpg

Cześć kobitki.
Najważniejsza rzecz życzenia.
NATASZO KRUSZYNO KOCHANA NA TEN PIERWSZY JUBILEUSZ ŻYCZYMY CI ŻEBYŚ ZAWSZE BYŁA TAKA POGODNA I RADOSNA,ŻEBY W TWOIM ŻYCIU NIGDY NIE POJAWIAŁY SIĘ CIEMNE CHMURY I ŻEBYŚ BYŁA TAKA WYTRWAŁA JAK TWOJA MAMUSIA(;-)).BUZIAK OD CIOCI I JEJ CHŁOPCÓW:-)
2686071364_ef2f346c79.jpg
GUSTAWIE(MAM SŁABOŚĆ DO TWOJEGO IMIENIA:-)) TOBIE ŻYCZYMY ZDRÓWKA,DZIECIĘCEJ RADOŚCI,BUZI PEŁNEJ ZĘBÓW I UST PEŁNYCH UŚMIECHÓW A NA DZISIAJ GÓRY FAJOWYCH PREZENTÓW.
madagascarzoo.jpg

Ale tu pustki:-:)-:)-:)-(.Mam nadzieje,ze wieczorkiem będzie nas więcej i posiedzicie ze mną. Zostaje sama z Fifim bo eM w spodku na gali i nie wiadomo kiedy ściągnie:baffled::baffled::baffled: a Mati wybywa do dziadków :dry:.Po prostu mam takiego nerwa,ze az mnie nosi:wściekła/y: dziecko woli się ewakuować:zawstydzona/y:.Może dla ukojenia jakieś %:sorry2:.Czekam na towarzystwo:sorry2:

Hej kochane!!! Co tu tak pusto? Czy na otwartym zostaną nam do czytania tylko same życzenia?

No masz rację pusto strasznie.
Może coś o moim slubie wtrącę.... ;-)
no więc wczoraj się popłakałam, i od razu pomyślałam że skoro wczoraj się popłakałam (zaraz powiem dlaczego) to na ślubie będę ryczeć jak Ewelina (Mamo Niki - pozdrawiam)
A poniżej powód mojego wczorajszego wzruszenia:

Załączniki

• 4587142182_bfb0e4925b.jpg
    4587142182_bfb0e4925b.jpg
    41,1 KB · Wyświetleń: 56
  • 4587141576_8d5b96e866.jpg
    4587141576_8d5b96e866.jpg
    51,9 KB · Wyświetleń: 59
  • 4586516063_283ed24795.jpg
    4586516063_283ed24795.jpg
    45,5 KB · Wyświetleń: 63
  • 4587142852_99c034b96c.jpg
    4587142852_99c034b96c.jpg
    51,7 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Martus toż ona wygląda jak aniołek:-):-):-)!!!
Mi samej w oczach zakręciły się łezki:zawstydzona/y:.Oj będziesz miała powodów do wzruszeń.Zainwestuj w dobry tusz do rzęs.

Do góry