reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

:tak:witam kochane:-)
FILIPKU wszystkiego naj naj naj naj naj najlepszego z okazji 1urodzinek.Dużo zdrówka dla Ciebie,zawsze roześmianej buzi i dużo wesołej zabawy,niech się spełniają wszystkie życzenia:tak:a kolejne latka lecą szczęśliwie i beztrosko :tak:buziaki od cioci BB i Nicol:*

Confi-no to super dom już po części ogarnięty,dobrze że ogrzewanie opanowane,jeszcze troszke i wszystko będzie gotowe:tak:Ja wcześniej mieszkałam na 4-tym piętrze,co się nabiegałam tam i spowrotem to moje:-)i kondycja była,a teraz jak jade w odwiedzinki do rodziców to troszke jestem zasapana po wdrapaniu się na to czwarte piętro:zawstydzona/y:czyli kondycja u mnie kiepska.Co do pogody to kiedyś się wreszcie zrobi fajna,mnie już też męczy ten deszcz.My dziś nadal mamy kiepską pogode:no:dlatego siedzimy w domku.

bohaciefka-miło że pytasz-Nicol ma zapalenie gardła,na szczęście nie ma kataru i gorączki.Lekarka przepisała nam Pulmeo,podajemy też Stodal i Ambrosal,zaczeliśmy podawanie od wczoraj i już w nocy była poprawa bo Niki wcale nie kaszlała,a tak to wcześniej kaszel był straszny taki odrywający.Tak się bałam o Niki bo nigdy nie miała tak strasznego kaszlu,jak słyszałam to zaraz siedziałam przy łóżeczku i patrzałam czy nie wymiotuje bo tak straszne jej ten kaszel dokuczał,kurcze i niewiem skąd to zapalenie gardła,nikt chory nie miał styczności z Nicol.

Aga km-bardzo mnie cieszy że u Jagi już lepiej ze zdrówkiem:tak:my też stosujemy Pulmeo ,no i widać poprawe.Z pracą co racja to racja-najlepiej robić to co się kocha i daje człowiekowi radość i pozwala spełniać się zawodowo,ja jak będe mogła to chcę pracować tylko i wylącznie w moim zawodzie:tak:no ale na to musze jeszcze troszke poczekać.

Monika-co do ogrzewania to się zgodze,moi teściowie mają ogrzewanie gazowe,a my u siebie na górze ogrzewamy kominkiem.Właściwie to m w Grudniu zmienił w kominku wkład na taki z płaszczem wodnym,podłonczył odpowiednią instalacje i teraz cały dom ogrzewamy kominkiem no i oczywiście teraz teście na tym dobrze wychodzą,mają niskie rachunki za gaz,bo gaz załancza sie tylko nad ranem ,albo tylko wtedy kiedy m nie rozpali w kominku.

Rany ale mam dziś lenia:no:na szczęście do południa ogarnęłam domek,dostałam takiego powera ,że wszystko posprzątałam:tak:a teraz czekam na m aż wróci z pracy bo chce jechać na solarium,kurcze karnet leży a ja wiecznie nie mam czasu wyskoczyć się poopalać:no: a pomału musze bo blada jestem jak ściana.

Nino 2003(dziękujemy za życzonka),Nino -miło was widzieć:tak:
Jeszcze troszke i spotkamy się na spotkaniu u Mamymatysia:tak:już nie moge się doczekać!!!!
miłego wieczorku mamusie

reklama
przepraszam, że wpadam tak tylko z życzeniami, ale mam podły humor

Filipku
w Dniu Twoich 1 Urodzin
życzę Ci:
mnóstwo dziecięcej radości
przyjemności w odkrywaniu świata
i samych słodkich dni!

Ja na chwilkę pochwalić wam się, że Roxi chodzi!!!!!!:-D:tak::-D:-D:-D Nie opanowała jeszcze wstawania z kucki do końca:eek:, ale najlepiej jej się chodzi na dwóch kończynach :-D:-D:-D dziś mi robiła kółka wokół stołu i cieszyła się jak nie wiem co, ale mnie duma rozpiera

A teraz życzenia dla Kasi, Szymonka, Mai i Filipka

Życzę Wam rzeki i piasku przy rzece
na wspaniałe, piaskowe fortece.
I poziomek w leśnych kotlinach,
drzew, na które dobrze się wspinać.

pierwszy_rok.jpg

Ja dalej bez komputera

Dziękujemy wszystkim ciociom z bb za życzonka,sama nie mogę uwierzyć jak to szybko zleciało:sorry2:i z rzeczy postawionych przed sobą Filipek wybrał książeczkę:szok:chyba szykuje się pierwszy ksiądz w rodzinie:-D:-D:-D.
Kasica wielkie brawa dla Roksanki:-).
Confi już coraz bliżej ładu i porządku super czekam z niecierpliwością na fotki.A co do ogrzewania to ja mam takie i uwierz mi już niedługo dojdziecie do perfekcji w paleniu nam nagrzanie wody na umycie zajmuje jakieś pół godzinki i jest wrzątek:-).
Aga super że Jaga tak szybko dochodzi do siebie,wielki buziak dla niej;-).

I kolejne życzenia dla naszych solenizantów
...

Wskoczył kotek na ławeczkę,
zdmuchnął na torcie jedną świeczkę,
i zamiauczał pięknie miał.
Teraz pobiegł bez miauczenia
żeby złożyć Ci życzenia!!!
uakah.gif

Malinka, dla Gucia
4hrr50.jpg

Marzena, dla Nataszy
29h4jn.jpg

reklama
Helllołłłł Mamusie

Nataszko i Marzenko oraz Guciu i Malinko -
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WAS Z OKAZJI UKOŃCZENIA
1 PEŁNEGO ROCZKU!!!
Oby kolejny rok był równie wspaniały dla Was Dzieciaczki
oraz dla Waszych suuuper Mamuś!!!
Buziaki od Cioci Agi i Jagodzi :*********************

Marzenko - powiem Ci, że ja urodziny Nataszki odbieram dość osobiście. Pamiętam jak minął Ci termin porodu, a Ty znikłaś z BB... W tym czasie zaczęłyśmy z sobą sms-kować:happy:
No i w końcu 07.05.2009 dostałam sms-ka, z wiadomością, że masz już Nataszkę przy sobie, i Obie czujecie się dobrze :-):-):-)

5mahhk.gif

dla Nataszki:

2ujhz15.jpg

dla Gustawa:

jsk77p.jpg

Kasica - GRATULACJE dla Ciebie i Sanki!!! Ależ zuch Dziewczynka!!! Powiem Ci, że akurat w przypadku Roksanki byłam pewna, że będzie chodziła przed roczkiem :tak:
29didn8.gif

Ostatnia edycja:
Do góry