reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Matysia nie przysypiaj,Aga gdzie znikłaś-jak Jaga..
a przy takiej pralko-suszarce już nie trzeba prania wieszać ...wiecie bo ja taka zacofana troszkę....
Nie przysypiam tylko po allegro buszuję.Szukam kiecki albo kostiumu no i jakiś trench by sie przydał:sorry:.Pralkosuszarka owszem suszy pranie ale grubsze rzeczy np jeansy trzeba jeszcze rozwiesić na godzinkę,dwie.
Mmatysia jakie winko pijesz ??? ja podczas dietki musze zapomniec o jakim kolwiek alkoholu:-(
Porzeczkowe domowej roboty.
Mmatysia ja niestety winka nie lubie no chyba że jakieś martini niestety nie mam:zawstydzona/y:
Mnie po ziołowych(min Martini) głowa boli:zawstydzona/y:,no chyba,że a ukryte w jakimś koktajlu.A winko to u nas schodzi bo oboje z M lubimy:tak:

reklama
Aga bidulo kiedy te nasze dzieciaczki zaczną normalnie spać
Mmatysia ja martini tylko i wyłacznie bianco z Toniciem spritem lub wodą mineralną

Ja winko uwielbiam :-) a najbardziej lubie pic whisky, wiem to takie malo kobiece :-p ale wychowalam sie wsrod samych facetow i co na to poradzic :-D

whisky mówie NIE.... Zatrułam się whisky dark na osiemnastce...i wiecej tego do ust nie wezmę.... zastosowałam zle proporcje z colą... i krótko mówiąc cały kolejny dzionek ściskałam się z muszlą :-D:-D:-D

za to kocham Gin, żubrówkę, i winka...
a i Finlandię Zurawinową, Sobieskiego czerwonego...
piwka, likiery....

nie no dużo rzeczy kocham :-D:-D:-D

whisky mówie NIE.... Zatrułam się whisky dark na osiemnastce...i wiecej tego do ust nie wezmę.... zastosowałam zle proporcje z colą... i krótko mówiąc cały kolejny dzionek ściskałam się z muszlą :-D:-D:-D

za to kocham Gin, żubrówkę, i winka...
a i Finlandię Zurawinową, Sobieskiego czerwonego...
piwka, likiery....

nie no dużo rzeczy kocham :-D:-D:-D
dużo rzeczy mówisz hehe do sobieskiej też się przychyle nie mam takiego kaca ale za to Tequila tego kaca zapamietam do końca życia

reklama
Do góry