reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Najgorsze,ze jak pojdziesz to koIeżanki mogą sie uIotnic:-D
Ups....:-D:-D:-D
Kasiu co do zaproszeń, to mieliśmy mały zgryz z M, bo nie mogliśmy dojść do porozumienia. ech....
nie mogliśmy znaleźć takich które by nam obojgu podchodziły i w sumie ja ustąpiłam i po prostu zgodziłam się na te które jemu się podobały.

więc ja chciałam te:

BIR-AOB-B-ML.jpg

a będą takie:

Eleganckie zaproszenia ślubne-jdStyle-EL 03 (922266650) - Aukcje internetowe Allegro
Superowe....i te pierwsz i te drugie:tak:
Ale lubisz fioletowy kolor...:tak: o ile dobrze kojarze:sorry:

Podobają mi sie te drugię

no to tak jak mojemu M.
tak wogóle to one są naprawdę śliczne.
ten papier jest taki perłowy. ślicznie to wygląda. tylko że te z muszelkami są takie delikatne i tak bardziej pasują do naszej "ceremoni". :sorry::sorry::sorry:

dziękuję wam za słowa uznania, chyba będę musiała przekazać M. że jego brdziej wam się spodobały. hi hi hi

Florencja, pozdrawiam i ściskam. :-)

a tak ja uwielbiam fioletowy kolor.:tak::tak::tak: zresztą ten kolor wstążeczki to ja wybierałam. wkońcu coś musiałó być "po mojemu" hi hi hi:-D:-D:-D:-D :-p:-p:-p

Ostatnia edycja:
no to tak jak mojemu M.
tak wogóle to one są naprawdę śliczne.
ten papier jest taki perłowy. ślicznie to wygląda. tylko że te z muszelkami są takie delikatne i tak bardziej pasują do naszej "ceremoni". :sorry::sorry::sorry:
wiesz,jak mi przyślesz to ocenię:-D:-D:-D:-D:-D(żart)

Marta oba wzory śliczne:-).
Te pierwsze taki eleganckie ale drugie tez niczego sobie.
Mnie tez w ciągu następnego tygodnia czeka wybór zaproszeń ale M się nie wtrąca:sorry:

reklama
Do góry