Nooooo.W akcie desperacji.
próbowałam was telepatycznie ściągnąć ale kiepski ze mnie Kaszpirowski
hi hi hi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nooooo.W akcie desperacji.
próbowałam was telepatycznie ściągnąć ale kiepski ze mnie Kaszpirowski
Ups....
Najgorsze,ze jak pojdziesz to koIeżanki mogą sie uIotnic
Superowe....i te pierwsz i te drugieKasiu co do zaproszeń, to mieliśmy mały zgryz z M, bo nie mogliśmy dojść do porozumienia. ech....
nie mogliśmy znaleźć takich które by nam obojgu podchodziły i w sumie ja ustąpiłam i po prostu zgodziłam się na te które jemu się podobały.
więc ja chciałam te:
a będą takie:
Eleganckie zaproszenia ślubne-jdStyle-EL 03 (922266650) - Aukcje internetowe Allegro
Kasiu co do zaproszeń, to mieliśmy mały zgryz z M, bo nie mogliśmy dojść do porozumienia. ech....
nie mogliśmy znaleźć takich które by nam obojgu podchodziły i w sumie ja ustąpiłam i po prostu zgodziłam się na te które jemu się podobały.
więc ja chciałam te:
a będą takie:
Eleganckie zaproszenia ślubne-jdStyle-EL 03 (922266650) - Aukcje internetowe Allegro
Podobają mi sie te drugię
wiesz,jak mi przyślesz to ocenię(żart)no to tak jak mojemu M.
tak wogóle to one są naprawdę śliczne.
ten papier jest taki perłowy. ślicznie to wygląda. tylko że te z muszelkami są takie delikatne i tak bardziej pasują do naszej "ceremoni".
a co jeszcze raz się chajtasz???Marta oba wzory śliczne:-).
Te pierwsze taki eleganckie ale drugie tez niczego sobie.
Mnie tez w ciągu następnego tygodnia czeka wybór zaproszeń ale M się nie wtrąca
a co jeszcze raz się chajtasz???