reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
ninko buziaczki dla Julka, a co do materiału to właśnie dzisiaj sprzedałam do innego zakładu, a tam babka zachwycona gatunkiem, sama nie wierze. Ja sie nie znam na materiałach ale zauważyłam że jest do kitu, a ona "doświadczona" :-) zrobiłam edytuj i wyszły mi dwa posty pod rzad ;(

ninko buziaczki dla Julka, a co do materiału to właśnie dzisiaj sprzedałam do innego zakładu, a tam babka zachwycona gatunkiem, sama nie wierze. Ja sie nie znam na materiałach ale zauważyłam że jest do kitu, a ona "doświadczona" :-)
to dobry interes zrobiłaś:tak:
to kiedy zaczynasz nam te body szyć???

kwiecien - maj. Myślałam że mój M mi coś pomoże logistycznie a tu d..., ale i tak mnie wspiera. Wszystko na mojej głowie, ale jakoś muszę dać radę.

Florencjo projektuje ubranka dla dzieci i chcę też szyć tzn. nie ja bom nie potrafię.

kwiecien - maj. Myślałam że mój M mi coś pomoże logistycznie a tu d..., ale i tak mnie wspiera. Wszystko na mojej głowie, ale jakoś muszę dać radę.

Florencjo projektuje ubranka dla dzieci i chcę też szyć tzn. nie ja bom nie potrafię.
a ja chciałam już zamówienie składać , no cóż poczekam;-)

Nina2003
a czemu Twój mały tak się budzi?? Przez ten "wypadek" czy zawsze tak jest??
Nina (będe pisała bez 27 i tak bedziesz wiedziała, że to do Ciebie bo do samej siebie nie mam zwyczaju pisać;-))
Julek zawsze często wstawał, a teraz odzwyczajam go od jedzenia z cysia w nocy i w ogóle jest jazda.

Nina
ja właśnie jestem po
u mnie dzięki Bogu tylko pierwsza noc była z pobódkami co godzinę ale już w drugą i każdą następną mała spała do samego rana....co wcześniej jej sie nie zdarzało..wstawała co dwie , trzy godziny..normalnie miałam dość...tylko że ja posłuchałam tego co napisała mamstud i Kasi nie daję nic, ani herbatki ani wody ani soczku nic....i mała śpi...no czasem jej sie zdarzy przebudzić to ją biorę na ręce, siadam z nią w fotelu i przytulam mocno...za chwilkę wędruje z powrotem do łóżeczka...
życzę powodzenia!!

reklama
Nina
ja właśnie jestem po
u mnie dzięki Bogu tylko pierwsza noc była z pobódkami co godzinę ale już w drugą i każdą następną mała spała do samego rana....co wcześniej jej sie nie zdarzało..wstawała co dwie , trzy godziny..normalnie miałam dość...tylko że ja posłuchałam tego co napisała mamstud i Kasi nie daję nic, ani herbatki ani wody ani soczku nic....i mała śpi...no czasem jej sie zdarzy przebudzić to ją biorę na ręce, siadam z nią w fotelu i przytulam mocno...za chwilkę wędruje z powrotem do łóżeczka...
życzę powodzenia!!
się nazywa Super Niania :-DNina ta pierwsza i ja życzę powodzenia;-)

Do góry