reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
kasiaca monika no! A już myślałam, że brzydkie :-)

ela kasia dziękuję :-)

elu teraz kupuję u nich, a później będę kupować u Ciebie :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
czytałam ten wątek o regulaminie (a wy?), i oczywiście będę się strała stosować,
ale trochę tego nie rozumiem. co komu szkodzi że ktoś napisze 2 czy 3 posty pod rząd?
np bohaciefka w nocy zazwyczaj odpisuje na posty z dnia i pisze ich kilka pod rząąd bo odpisuje po kolei jak czyta.

co to przeszkadza?

Majuśka też jeszcze 74 ale już takie na styk, muszę zacąc większe kupować.

no i złamałam regulamin.
sorki.

mamstud
super te bodziaki
też je zamówię:tak:
ja ostatnio zamówiłam body early days i nie jestem zadowolona ponieważ nie mają zapięcia przy szyjce tylko te tak zwane motylki..rozciągnęło się to w cholerę już po pierwszym praniu:wściekła/y:

czytałam ten wątek o regulaminie (a wy?), i oczywiście będę się strała stosować,
ale trochę tego nie rozumiem. co komu szkodzi że ktoś napisze 2 czy 3 posty pod rząd?
np bohaciefka w nocy zazwyczaj odpisuje na posty z dnia i pisze ich kilka pod rząąd bo odpisuje po kolei jak czyta.

co to przeszkadza?
zgadzam się z tobą nie wiem co komu to przeszkadza ,ale oczywiście też podpiszę...

no super ale wolę długi rękaw ;-)
też złamałam ale tak nie chcący...

właśnie jestem po przeczytaniu regulaminu, i powiem Wam szczerze że inni nam zazdroszczą naszego śmietniczka, i stąd ten regulamin :-)

reklama
Do góry