kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
ojej oczywiście a ty kupujesz jej rozmiar 80 ja już kąpletuję 86 lubię jak są ciut za dużea bodziaki Wam się nie podobały?!
![Sorry2 :sorry2: :sorry2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/sorry2.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ojej oczywiście a ty kupujesz jej rozmiar 80 ja już kąpletuję 86 lubię jak są ciut za dużea bodziaki Wam się nie podobały?!
Gaba obecnie nosi 74.... Ale wzięłam na 80 z nadzieją, że do nich dorośnie - kiedyś.... :-)ojej oczywiście a ty kupujesz jej rozmiar 80 ja już kąpletuję 86 lubię jak są ciut za duże![]()
BODY r.86,Happy Kids, 3 PAK !! RÓZNE WZORY (896890778) - Aukcje internetowe AllegrośIiczne aIe dIa dziewczynki![]()
Filip też 74 a ja już 86 kupuję ;-)Gaba obecnie nosi 74.... Ale wzięłam na 80 z nadzieją, że do nich dorośnie - kiedyś.... :-)
zgadzam się z tobą nie wiem co komu to przeszkadza ,ale oczywiście też podpiszę...czytałam ten wątek o regulaminie (a wy?), i oczywiście będę się strała stosować,
ale trochę tego nie rozumiem. co komu szkodzi że ktoś napisze 2 czy 3 posty pod rząd?
np bohaciefka w nocy zazwyczaj odpisuje na posty z dnia i pisze ich kilka pod rząąd bo odpisuje po kolei jak czyta.
co to przeszkadza?
no super ale wolę długi rękaw ;-)
też tak pomyślałam :-)właśnie jestem po przeczytaniu regulaminu, i powiem Wam szczerze że inni nam zazdroszczą naszego śmietniczka, i stąd ten regulamin :-)