reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Załączniki

• giertych01.jpg
    giertych01.jpg
    46,1 KB · Wyświetleń: 25
reklama
melduje sie wieczorową porą, mam nadzieję że troszkę z wami popiszę - Marcelitko jeszcze nie śpi, gada sam do siebie z łóżeczku :sorry2::sorry2:
lece was nadrabiać...

Patusia
hmmm..powiem Ci szczerze..że miałam nadzieję, że Twoja odpowiedź na moje pytanie będzie "tak":oo2:
No i chyba też nie zrozumiałaś mnie ...ale to przez to, że dziewczyny zabrały też w tym temacie "głos"
Mnie chodziło o Twoje błędy ortograficzne..nie o żadne literówki czy byle jak napisany post..każda z nas tak pisze..szybko, z doskoku (jak to określiłaś)
ale Ty robisz tak strasznie dużo błędów, że ja nie mogę na to patrzeć...mnie się to w głowie nie mieści:szok:

Musiałam wtracic trzy grosze:-D ...dla fanów zwierzów, piesów i kot

Załączniki

• 0LCAMYW3M1CA4D8LI1CAV0NOSICATIIJQRCAGWNOL4CAWGVRF4CA81OWBYCAQ5HYP0CAJBR0WRCA5098K3CA5KB9HYCAYAFS.jpg
    0LCAMYW3M1CA4D8LI1CAV0NOSICATIIJQRCAGWNOL4CAWGVRF4CA81OWBYCAQ5HYP0CAJBR0WRCA5098K3CA5KB9HYCAYAFS.jpg
    3,6 KB · Wyświetleń: 63
  • XVCAGR3A98CA79AYJMCAGDLMOJCAMMT1DJCAU2IP7ACAU97SMICA5ZHG08CAFQNDXYCAH0L6VSCA4QBTU4CA2JS7ESCA8ZIM.jpg
    XVCAGR3A98CA79AYJMCAGDLMOJCAMMT1DJCAU2IP7ACAU97SMICA5ZHG08CAFQNDXYCAH0L6VSCA4QBTU4CA2JS7ESCA8ZIM.jpg
    3,9 KB · Wyświetleń: 72
ela, mam nadzieję że w końcu własny biznesik ci wypali :tak:

roxy, też mam nadzieje że to tylko jednorazowe takie było

tikanis no właśnie miałam napisać że powiedzmy - wiem co ty przechodzisz, ale mały tak rozrabiał na dywanie że w końcu zapomniałam :-:)-(

reklama
Do góry