tsarina
MamaPower!
Mogę coś w temacie zamieścić?
którym?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to sorki ale narazie wygrywa mina ostatnia....czyli Moniqwłaśnie się zgłosiłaś...
dobra, wygrałaś tsarino....
Zwracam Ci honor :-) 30 kg :-)
Co Ty taka mało domyślna?
Chcę wygrać
Co Ty taka mało domyślna?
Chcę wygrać
No tak bo ma skoro twierdzi, ze na mój temat sie nie bedzie wypowiadać ... poza tym za brak szacunku mnie oskarża do was przezz to pisanie ...ale to zupełnie nie złośliwe było poprostu z doskoku pisałam i taki zlepieniec powstał za który mi wstyd !!! A tu taka wrogością zawiało.
Nie uważam ,żebym przesadziła- nikt nie jest doskonały. Łatwo w kilka naskoczyć na jedną - ewidentnie wasze działania zmierzaja by mnie stąd wykurzyc za pogody - identycznie było z Imagination -choc jej grzecznie zwróciłyście uwagę -wobec mnie jesteście pefidnie uszczypliwe i nie miłe kto tu przesadza.....
bo u mnie zdjęcia nie było widać...