reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
dobra, wygrałaś tsarino....
Zwracam Ci honor :-) 30 kg :-)

Co Ty taka mało domyślna? :-p

Chcę wygrać :zawstydzona/y::cool2:

mini2.php

Co Ty taka mało domyślna? :-p

Chcę wygrać :zawstydzona/y::cool2:

bo u mnie zdjęcia nie było widać...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No tak bo ma skoro twierdzi, ze na mój temat sie nie bedzie wypowiadać ... poza tym za brak szacunku mnie oskarża do was przezz to pisanie ...ale to zupełnie nie złośliwe było poprostu z doskoku pisałam i taki zlepieniec powstał :zawstydzona/y: za który mi wstyd !!! A tu taka wrogością zawiało.
Nie uważam ,żebym przesadziła- nikt nie jest doskonały. Łatwo w kilka naskoczyć na jedną - ewidentnie wasze działania zmierzaja by mnie stąd wykurzyc za pogody - identycznie było z Imagination -choc jej grzecznie zwróciłyście uwagę -wobec mnie jesteście pefidnie uszczypliwe i nie miłe kto tu przesadza.....

Wiecej poczucia humoru:-D
Jakby mnie cos takiego dziewczyny napisały to rzuciałabym cegłe na twarz (czyt. czerwona ze wstydu) :zawstydzona/y:i zażartowała ze od dzis kupuje tylko słowniki albo czy któras wezmie mnie na korki.;-)
Nikt nie chce Cie wykurzyc:no: tylko kultura słowa to nie pisanie DRUKOWANYMI w necie bo to oznacza "krzyk" i mało błedów bo źle sie czyta.
A co do Confi to jestes chyba przewrazliwiona na jej punkcie.:baffled: Ma dziewczyna ciety jezyk, ciezki dowcip i tego jej zazdroszcze i koniec tematu...
ide skladac mebel co go M. przywiózł
I spokojnego wieczoru życze.....

reklama
no co Wy - Giertych kroluje!!!

patusiu -tak jak AgA napisała.. żadna z nas napewno nie chciala Cie obrazić -padly pytania o przyczynę błędów.

Pisz wolniej, uzywaj znaków interpunkcyjnych, i wszystko bedzie o.k.

Imagination to inna historia -nie porównuj się ;-):-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry