reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Kasico - biedne to Twoje oczko... A może jakieś okłady z herbatki je ukoją ?? Pozwól odpocząć oczom - buziole :***

Bohaciefka - ja mimo wszystko trzymam kciuki za Twoją @. Tragedii zapewne by nie było..ale Tobie jakiś odpoczynek się należy ;-):tak:

a ja też jakoś dzisiaj padnięta jestem.. Pije drugą kawę (ta jest mega mocna), do tego zjadlam Princesskę orzechową (co by czekolada dodała mi mocy na dzisiejszy dzionek) wcześniej było tez śniadanko (serek wiejski)... Ale i tak póki co jestem "wypluta":baffled:

Dzień doberek.
Nocka koszmarna:wściekła/y: a dzień nie lepszy.Filipek ma stan podgorączkowy i leci mu z nosa-marudny jak ......Nie moge sie doczekać aż Mateusz wyjdzie do szkoły i będzie odrobina spokoju:dry:.
A teraz z rzeczy miłych:
Dziekujemy cioci Martalis,Ankzoc,Marzence,Adze k m i Barmance za życzenia i piękne torciki:-):-):-).
Od nas również płyną życzonka dla:
GABRYSI I MAMSTUD
ORAZ
KAMILKA I MADZI
ZDRÓWECZKA,SŁONECZKA
UŚMIECHÓW NA BUŹKACH
NOCEK PRZESPANYCH
ZABAWEK WSPANIAŁYCH
SAMYCH RADOŚCI
NO I MIŁYCH GOŚCI
mamamatysia- myślę, że zlot to super, sprawa, ale w maju to chyba nie realne bo przecież w maju szykuja się same imprezy na roczek naszych maluchów :-)
No tak w maju to raczej ciężko będzie coś zorganizować no ale do maja powinnyśmy zdecydować gdzie i kiedy:sorry2:.

Ostatnia edycja:
Sto lat dla:
Mamstud z Gabrysią
Mmatysia z Filipkiem,
Madzia z Kamilkiem

kasica, ojj to może z tym oczkiem to idź do okulisty co? :-(

barmanko ja wskutek operacji mam niedomykalność powieki :-( i lekarz zapisze mi to co i tak stosuje

Kasico - biedne to Twoje oczko... A może jakieś okłady z herbatki je ukoją ?? Pozwól odpocząć oczom - buziole :***
chyba muszę sobie odmówić pisania z wami na jakiś czas a to ciężko

patusia zdrówka dla was

Ostatnia edycja:
chyba muszę sobie odmówić pisania z wami na jakiś czas a to ciężko

wierzę, że cięzko oderwać się od BB, ale komfort zdrowego spojrzenia jest wart tej rozłąki. Sprobuj powyłaczać wszelkie ekrany i monitory... Zrób sobie okłady z herbatki rumiankowej na oczka(zaparz 2 saszetki herbaty i jeszcze ciepławe połóż na oczka). Może wieczorkiem będzie na tyle dobrze, że spokojnie posiedzisz z nami na naradach AA :tak::-) - tego Ci zycze :***

witaj patusiu - dużo zdrówka dla Was obu. Nie wiedzialam, że szykujesz się do ślubu. Zdradź nam więcej szczegółów - na BB mamy jeszcze jedną Panną Młodą (z terminem slubu na czerwiec) - więc może powymieniacie się poradami, itp..

wszystko ponadrabialam ,wiecie co nigdy nie przeczytalam tyle w szkole lektur

a tu na bb....wszystko ,chyba jest ciekawiej;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry