reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Dzień Dobry mróweczki, jak zwykle zapisałyście 17 stron pod moją nieobecność i muszę nadrabiać ehhhh:sorry2:

marzena80- no czekałam, czekała, nikt się nie zjawił to poszłam :-(a dzieliło nas tylko 4 minuty :-D

roxy- mam nadzieje, że Ci co was zalali bedą na tyle inteligentni, że zwrócą wam koszta

m&ms- dużo zdrówka życzę :-)

mamamatysia- myślę, że zlot to super, sprawa, ale w maju to chyba nie realne bo przecież w maju szykuja się same imprezy na roczek naszych maluchów :-)

reklama
Cześć dziewczynki Miłego dzionka

ale mam nadrabiania :szok: a oko dalej wariuje, do tego net też

ankzoc miłego dnia w pracy

ja na razie jeszcze mykam pod kołderkę bo babcia mi dziecie uśpiła ;-)

Witajcie dziewczyny, miłego dzionka!
Nadrobie wieczorem. Placuszki jogurowe na snaidanie gotowe, brzuchy pełne:-).
Zaraz id do pracy, M zostaje z dziećmi. I jezcze urodziny mojej chrześnicy.

No i jeszcze nie dostałam @:confused::confused::confused: czyli 5 dni spóźnienia, jednak kupię test.

kasica212- dziekuję, myślałam, że dzis bedzie lżej i posiedzę z wami a tu lipa :-(

mnóstwo buziaczków dla naszych małych solenizantów

FILIPKA, KAMILKA I DLA GABUNI

Witam!
Nawet nikt nie zauważył mojego wczorajszego znikięcia:no: trudno...

WSZYSTKIEGO NJLEPSZEGO
DLA GABY I MAMSTUD
Tort_Best.jpg

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
DLA MMATYSIA I FIFIEGO!!!

tort-dzieci-sowa.jpg

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
DLA MADZI I KAMILKA!!!

dla_dzieci_05.jpg

nie no Kochana... LEŻĘ i rycze... za 3 razem dopiero zgadłam "o co kaman" - BRAWO!!!
Przebilo to HOTNIK, ktoregos z pracownikow na budowie... (chodziło o chodnik... dostalam kiedys taką WZ... a musiałam ja rozliczyć do danego obszaru robót... wierzcie mi zaczelam rozdzielać materiał na obszar "H", "O", "T", "N", "I" (to mi nie pasowało bo ten obszar mial nasz partner"... no i w koncu do mnie doszlo "przeslanie")
nie no hotnik jest the best!!! w życiu bym się nie domyśliła...

Monika a dlaczego o 5.00 miałaś dziś pobudkę???

Witajcie Babolki,

a przede wszystkim witam mamusie dzisiejszych solenizantow:

Mamstud z Gabrysią
Mmatysię z Filipkiem,
Madzię z Kamilkiem

Wszystkiego najlepszego dla Was Kochane i dla Waszych cudnych Dzieciaczków. Oby wszystko ukladało sie po Waszej myśli, oby zdrowko i Wam i Maluszkom zawsze dopisywało, oby pierwsze kroczki były zawsze bezpieczne a kolejne ząbki wcale nie bolały. Buziaki od Cioci Agi i Jagodzi

a tutaj coś zabawnego

nlqy5i.jpg

Marzena- ja zauważyłam... bo właśnie nic nie napisałaś na temat hotnika..;-)
Poza tym sama zniklam na jakieś 25 minut - musiałam po raz kolejny uspać Jagodę... A później wszystkie gdzieś wcięło:baffled:

kasica, ojj to może z tym oczkiem to idź do okulisty co? :-(

bohaciefka, może tylko hormony szaleją ;-):tak: a może nie :rofl2: no ale pewnie tragedii by nie było jakby co? ;-) życzę ci by wszystko poukładało się po twojej myśli :tak:

reklama
A myśmy wczoraj z koleżanką wproawadzały deklaracje maturalne... i jeden z maturzystów ma taki charakter pisma, że na prawdę nie wiadomo co tam pisze:szok: w jednym miejscu były dwie opcje do wyboru i za Boga nie wiedziałyśmy co on tam napisał! naszym zdaniem ostatnia literka to było "n", ale w żadnej opcji "n" nie było na końcu:szok: Ja współczuję temu kto ędzie sprawdzał te jego wypociny!!! Tego się nie dało przeczytać:no::no::no:

Do góry