reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

Dzień Dobry mróweczki, jak zwykle zapisałyście 17 stron pod moją nieobecność i muszę nadrabiać ehhhh:sorry2:

marzena80- no czekałam, czekała, nikt się nie zjawił to poszłam :-(a dzieliło nas tylko 4 minuty :-D

roxy- mam nadzieje, że Ci co was zalali bedą na tyle inteligentni, że zwrócą wam koszta

m&ms- dużo zdrówka życzę :-)

mamamatysia- myślę, że zlot to super, sprawa, ale w maju to chyba nie realne bo przecież w maju szykuja się same imprezy na roczek naszych maluchów :-)

reklama
Cześć dziewczynki Miłego dzionka

ale mam nadrabiania :szok: a oko dalej wariuje, do tego net też

ankzoc miłego dnia w pracy

ja na razie jeszcze mykam pod kołderkę bo babcia mi dziecie uśpiła ;-)

Witajcie dziewczyny, miłego dzionka!
Nadrobie wieczorem. Placuszki jogurowe na snaidanie gotowe, brzuchy pełne:-).
Zaraz id do pracy, M zostaje z dziećmi. I jezcze urodziny mojej chrześnicy.

No i jeszcze nie dostałam @:confused::confused::confused: czyli 5 dni spóźnienia, jednak kupię test.

kasica212- dziekuję, myślałam, że dzis bedzie lżej i posiedzę z wami a tu lipa :-(

mnóstwo buziaczków dla naszych małych solenizantów

FILIPKA, KAMILKA I DLA GABUNI

Witam!
Nawet nikt nie zauważył mojego wczorajszego znikięcia:no: trudno...

WSZYSTKIEGO NJLEPSZEGO
DLA GABY I MAMSTUD
Tort_Best.jpg

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
DLA MMATYSIA I FIFIEGO!!!

tort-dzieci-sowa.jpg

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
DLA MADZI I KAMILKA!!!

dla_dzieci_05.jpg

nie no Kochana... LEŻĘ i rycze... za 3 razem dopiero zgadłam "o co kaman" - BRAWO!!!
Przebilo to HOTNIK, ktoregos z pracownikow na budowie... (chodziło o chodnik... dostalam kiedys taką WZ... a musiałam ja rozliczyć do danego obszaru robót... wierzcie mi zaczelam rozdzielać materiał na obszar "H", "O", "T", "N", "I" (to mi nie pasowało bo ten obszar mial nasz partner"... no i w koncu do mnie doszlo "przeslanie")
nie no hotnik jest the best!!! w życiu bym się nie domyśliła...

Monika a dlaczego o 5.00 miałaś dziś pobudkę???

Witajcie Babolki,

a przede wszystkim witam mamusie dzisiejszych solenizantow:

Mamstud z Gabrysią
Mmatysię z Filipkiem,
Madzię z Kamilkiem

Wszystkiego najlepszego dla Was Kochane i dla Waszych cudnych Dzieciaczków. Oby wszystko ukladało sie po Waszej myśli, oby zdrowko i Wam i Maluszkom zawsze dopisywało, oby pierwsze kroczki były zawsze bezpieczne a kolejne ząbki wcale nie bolały. Buziaki od Cioci Agi i Jagodzi

a tutaj coś zabawnego

nlqy5i.jpg

Marzena- ja zauważyłam... bo właśnie nic nie napisałaś na temat hotnika..;-)
Poza tym sama zniklam na jakieś 25 minut - musiałam po raz kolejny uspać Jagodę... A później wszystkie gdzieś wcięło:baffled:

kasica, ojj to może z tym oczkiem to idź do okulisty co? :-(

bohaciefka, może tylko hormony szaleją ;-):tak: a może nie :rofl2: no ale pewnie tragedii by nie było jakby co? ;-) życzę ci by wszystko poukładało się po twojej myśli :tak:

reklama
A myśmy wczoraj z koleżanką wproawadzały deklaracje maturalne... i jeden z maturzystów ma taki charakter pisma, że na prawdę nie wiadomo co tam pisze:szok: w jednym miejscu były dwie opcje do wyboru i za Boga nie wiedziałyśmy co on tam napisał! naszym zdaniem ostatnia literka to było "n", ale w żadnej opcji "n" nie było na końcu:szok: Ja współczuję temu kto ędzie sprawdzał te jego wypociny!!! Tego się nie dało przeczytać:no::no::no:

Do góry