reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
reklama
Pospacerowalyśmy sobie, było suuuper (wiecie, że ja ostatnio na wozkowym spacerku byłam 1,5 miesiąca temu...? Szok!!!:szok: Złe warunki pogodowe, poźniej choróbsko Jagi, znowu złe warunki... ehhhh...) Jedynie autkiem ją woziliśmy, i na rękach przenosiliśmy.

No ale do neurologa to ja nie wiem kiedy się dostaniemy.
Polecana Pani dr jest nieosiągalna, a w rejestracji moj M o mało nie został pobity przez jakąś "miłą do bólu" panią...
Moja mama ma jakies kontakty i ma się rozeznać kto jeszcze się w maluszkach specjalizuje. Mam nadzieje, ze w tym tygodniu bedziemy miały tą wizytę za sobą.
Aga...u nas to samo...już nie wiem kiedy na spacerku byłam:baffled: ale jutro się wybieram:tak:
A co do neurologa....to masakra jakaś żeby się do specjalisty dostać:no: życze aby mimo wszystko szybciutko Wam się udało:tak:
Mówili w wiadomościach że tam w Katowicach dużo ludzi wody nie ma .ale u Was O.K.???
U mnie git:tak: Nic się nie dzieje...na szczęście;-)
ja zmykam dobranoc
Dobranoc:-) Spokojnej nocy:tak:
Ej co wy???
Nie dość że nas tak mało to jeszcze wszystkie spać idą:dry:
Nooo tak poniedziałek P jak patologia się zaczęła:sorry2: a my mamy mieć jeszcze gości:wściekła/y:.Gdzie klub AA ja już sączę:-)
Ha...właśnie mi o patologii przypomniałaś bo zapomniałam:tak::-)

Jestem....dzieć śpi....i o dziwo zasnęła sama w łóżeczku,yuuuppiiii:tak:

Do góry