reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Dobry wieczór kochane przepraszam, że się nawet nie pożegnałam i wpadłam tak tylko na chwilkę, ale byłam sama w pracy i nagle wszyscy chcieli wszytko na wczoraj ehhhhhhhh :-(, mam nadzieję, że jutro będzie spokojniej :sorry2:

agakm, confi- o wy wstętne babole ja wam dam mieczak i cieniuszka, ładnie tak pisać o koleżance :no::no: no no bo żółtą karteczkę panie dostaną hahahaha:-D, same wiecie..... (m) a pozatym rodzinka nas nawiedziła, więc i tak bym z wami nie posiedziała :-p:-p:-p:-p

agakm- powodzenia, trzymam kciuki za szybką wizytę i oczywiście pomyślną :-)

confi- fajny laptopik :-) wredotko ty :-p:-p:-p

roxy- o kurcze wspołczuje :-:)-(

tsarina- zdolniacha ta twoja Izunia :-p

Śpi po południu miał krótką drzemkę i marudził okropnie , ale do 18-30 udało mi się go przetrzymać i padł jak kawka:-)

Mówili w wiadomościach że tam w Katowicach dużo ludzi wody nie ma .ale u Was O.K.???
nie ma centralnego... i ja jestem w tej grupie nieszczęśników:wściekła/y: ale i tak nie mam w domu jakoś specjalnie zimno... Młodej nie kąpałam co prawda, tylko zmiana pieluch, świeże śpioszki, butla i spać! Ale w sypialni grzejnik włączyłam. Młoda się odkopie i będzie jej zimno... To soie troszkę podgrzejemy. Ale podobno w nocy mają już włączyć c.o.

Ej co wy???
Nie dość że nas tak mało to jeszcze wszystkie spać idą:dry:
Nooo tak poniedziałek P jak patologia się zaczęła:sorry2: a my mamy mieć jeszcze gości:wściekła/y:.Gdzie klub AA ja już sączę:-)

reklama
Do góry