reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
ja mam caly czas cieplą wodę...ale za to rachunek za energię wynosi prawie 400 zł (marczo potrafi stać pod prysznicem po poł godziny... inie wytłumaczysz gląbowi, że ocieplenie ziemskie, ze na Ziemi dzieci głodują, ze rachunek, itp... )
Mój tez się grzeje strumieniem ciepłej wody. A ja poleję wodą ciałko, zakręcam kranik, wyszoruje się gąbką i to szorstką stroną (M na to patrzeć nie może bo go własna skóra boli), odkręcam kranik, spłuczę ciałko i gotowe:-). I na koniec szorowanie ręcznikiem (zwijam w rulon, chwtam jedną ręką za jeden koniec, drugą za drugi i na plecy, szoruję poziomo jak w konkursie przeciągania liny:-) i mam suchą skórę i wymasowane ciało (M oczywiście stoi owiniety ręcznikiem i się trzesie z zimna:-)), ale M jest chudy a ja chuda inaczej;-).

Mój tez się grzeje strumieniem ciepłej wody. A ja poleję wodą ciałko, zakręcam kranik, wyszoruje się gąbką i to szorstką stroną (M na to patrzeć nie może bo go własna skóra boli), odkręcam kranik, spłuczę ciałko i gotowe:-). I na koniec szorowanie ręcznikiem (zwijam w rulon, chwtam jedną ręką za jeden koniec, drugą za drugi i na plecy, szoruję poziomo jak w konkursie przeciągania liny:-) i mam suchą skórę i wymasowane ciało (M oczywiście stoi owiniety ręcznikiem i się trzesie z zimna:-)), ale M jest chudy a ja chuda inaczej;-).
Super ale ja też się owijam ręcznikiem a masaż to M zostawiam:-);-)

reklama
:-):-):-):-):-):-):-):-):-) kiedys trzeba się wyspać;-), czekam nerwowo na @, 3 dni się spóźnia:szok::szok::szok:. A teściową uratujemy:-):-):-).

ojjj, nie martw się, @ przyjdzie... a jak nie, to się obrazek na żywo uzupełni ;-)

a Ty sie o moją T nie martw - to mną się macie zając!!!:-D:-D:-D

Do góry